Læs den officielle beskrivelse

KU Leuvens mission for ingeniørvidenskab er at uddanne højkvalitets ingeniører til gavn for samfundet

Fakultetet bringer den enkelte menneskers intellektuelle og menneskelige kapital til et højere niveau ved at tilbyde ham eller hende en forskningsbaseret uddannelse i videnskabelige og tekniske fundamentale. Fakultetet stimulerer eleverne til at praktisere dybdegående læring ved at adressere og udfordre deres "disciplinære fremtidige selv" for at gøre dem opmærksomme på, hvem de ønsker at blive som professionelle (Beruf) og som medlemmer af samfundet generelt (Bildung). For at stimulere udviklingen af ​​elevernes disciplinære fremtidige selv, tilbyder fakultetet tværfaglige programmer, der kender eleverne med ingeniørfag og relaterede discipliner. Vi sætter pris på både bredden og dybden af ​​viden, udvidelse af tankegangen, kommunikations- og problemløsende evner, for at forberede eleverne til livslang læring. Vores forskningsorienterede uddannelse er baseret på forskningsprogrammer, som er defineret og udviklet i tæt samarbejde med anerkendte internationale jævnaldrende og med industrien.

Strategi. Følgende strategiske mål gør det muligt for KU Leuven Fakultet for Ingeniørvidenskab at realisere sin mission, hvilket indebærer at forberede eleverne til morgendagens verden, hvor samfundsmæssige, miljømæssige og menneskelige dimensioner spiller en vigtig rolle på grund af fremkomsten af ​​komplekse tekniske og samfundsmæssige udfordringer, der kræver en tværfaglig tilgang. Det betyder at lære eleverne at lære at forberede dem til livslang læring, der både tager sigte på "Bildung" og "Beruf", to komplementære elementer, hvor "Bildung" består af udviklingen af ​​værdier, kultur og statsborgerskab og "Beruf" fokuserer om udvikling af iværksætteri, faglige og ledelsesmæssige færdigheder.

Uddannelse

SO1. At definere programresultater, der opfylder internationale standarder for ingeniøruddannelse.

SO2. At tilbyde programmer, der leverer bredt uddannede ingeniører, godt jordet i det grundlæggende inden for matematik, videnskab og teknologi, som kan udvide deres vision for design gennem et grundlag i humaniora og udvise stærke analytiske færdigheder, praktisk opfindsomhed, gode kommunikationsevner og har kendskab til forretnings- og ledelsesprincipper. Fakultetet har til formål at uddanne ingeniører som generalistiske fagfolk til at operere i en række komplekse miljøer.

SO3. At kontakte vores studerende i vores bacheloruddannelse med en række tekniske discipliner gennem tværfaglig uddannelse, inden de specialiserer sig i Master's. Den tværfaglige karakter af vores Bachelor of Engineering: Arkitektur programmet er dannet gennem en intensiv kombination af tekniske byggevidenskaber, teorien om arkitektur og arkitektoniske design klasser. Den tværfaglige karakter af vores Bachelor of Engineering-program opnås gennem en kombination af både en major og en minor i to forskellige discipliner, efter at have kendskab til alle muligheder i de tre første generelle semestre.

SO4. At skabe et miljø, hvor eleverne får de væsentligste ressourcer til at udvikle deres design og problemløsende evner og evner til at adressere, undersøge og løse virkelige problemer gennem både bachelor- og kandidatuddannelserne.

Forskning / Industri

SO5. At udføre internationalt anerkendt og relevant forskning - både anvendt og teoretisk - som vil påvirke og forbedre vores uddannelse, erhverv og samfund positivt. Fakultetet har mange forskergrupper, der internationalt anerkendes inden for deres område, hvilket gør det muligt for lærerstuderende at uddanne højt kvalificerede ingeniørstuderende i både bachelor- og kandidatuddannelserne. Studerende modtager en forskningsorienteret uddannelse gennem en akademisk oplevelse af at lære om forskning og sætte den i praksis.

SO6. At fremme formidling af videnskabelig og teknisk viden til virksomheder og samfund ved aktivt at søge projekter i samarbejde med industri, offentlige myndigheder og samfundsorganisationer og ved at tilbyde videreuddannelse og uddannelse i den seneste udvikling på området.

Internationalisering

SO7. At udvikle en international åben politik og atmosfære at tilbyde en bred vifte af muligheder for internationale oplevelser; at forberede eleverne til en karriere i en international sammenhæng at tiltrække studerende med den rette faglige baggrund i en bred vifte af internationale programmer.

SO8. At tilbyde stimulerende forskningsmiljø for internationale kort- og langsigtede besøgende og fremme international mobilitet for sine forskere.

Sammenhæng

So9. At investere i state-of-the-art uddannelse.

SO10. At professionelle foredragsholdere og undervisningsassistenter (TA'er) gennem et program, der løbende justeres og under hensyntagen til det stigende antal forskellige undervisningsassistenter og flere forskellige læringsmetoder.

SO11. At arbejde på løbende forbedring af vores programmer baseret på en eksplicit intern kvalitetssikringspolitik.

SO12. At tiltrække elever med den rette faglige baggrundsprofil, både førsteårige bachelorstuderende og studerende med senere indrejse, med øje for mangfoldighed, herunder kønsbalance.

SO13. At fremme STEM (Videnskab, Teknologi, Teknologi og Matematik) i samfundet, og især i gymnasier.

KOMMER AT STUDERE PÅ KU LEUVEN

Velkommen til Katholieke Universiteit Leuven, et af de ældste universiteter i Europa. Vi tilbyder højkvalitetsuddannelse baseret på avanceret international videnskabelig forskning og fremragende, omfattende studiefaciliteter. Leuven er en malerisk historisk by, men en der er travlt med livet og lever på en studerendes rytme.

Beliggende i Belgien, i hjertet af Vesteuropa, har KU Leuven været et læringscenter i næsten seks århundreder. I dag er det Belgiens største universitet og grundlagt i 1425, et af de ældste og mest berømte universiteter i Europa. Som ledende europæisk forskningsuniversitet og medstifter af Liga for europæiske forskningsuniversiteter (LERU) tilbyder KU Leuven en bred vifte af internationale masteruddannelser, der alle støttes af høj kvalitet, nyskabende tværfaglig forskning.

Siden starten har KU Leuven været baseret i byen, der deler sit navn. Leuven er en behagelig, sikker og livlig studentby, hvor århundrederrig historie møder banebrydende videnskab. Universitetet tilbyder også uddannelser på campus i 11 belgiske byer, herunder Bruxelles, Gent og Antwerpen.

Mission statement

KU Leuven opfylder sin mission ved at levere høj kvalitet tværfaglig forskning og uddannelse med en katolsk signatur.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Hollandsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

Hvad er 'EIT-VIF Master of Energy' om? Struktur

I det andet år, fortsætter de studerende arbejder hen imod at skrive et speciale og deltage valgfag: generelt udvide og option-specifikke.

Et integreret projekt er også inkluderet. Denne sommer skole omfatter bløde færdigheder såsom teambuilding, netværk, ledelse, iværksætteri og interkulturel kommunikation, alle drevet af interessante samtaler med fagfolk fra energibranchen, konsulentfirmaer og kommuner.

Disse studerende opdager et utal af førende innovationer og teknologier i smarte byer sektor uden for den traditionelle pensum.

Her lærer eleverne at integrere og anvende den viden og færdigheder erhvervet i deres sidste år. Projekt resultater vil blive undersøgt med henblik på at optimere deres værdi og anvendelse i både nuværende og fremtidige energi sammenhænge.... [-]

Belgien Leuven
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

KU Leuven: Faculty of Engineering Science

Vi lever i en digital verden. ... [+]

Vi lever i en digital verden.

Hvad er Master of Computer Science om?

Denne Master vil uddanne dig til at blive en ekspert i udvikling og up-front professionel brug af computer og software systemer. I dag, disse systemer er uundværlige i næsten alle områder af vores samfund: i industrien, den offentlige sektor, sundhed og mange sociale applikationer til slutbrugerne.

Du får alle de nødvendige færdigheder til at tackle komplekse forskningsspørgsmål, formulere din egen forskning mål, og med held nå dem.

Du vil blive uddannet i kommunikationsfærdigheder og stimuleres til at erhverve en bred samfundsmæssig syn på relevansen af ​​datalogi og teknologi i dag. ... [-]

Belgien Leuven
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

Inden for rammerne Erasmus Mundus, fire førende uddannelsesinstitutioner i Europa tilbyde en fælles Erasmus Mundus Master of Science i nanoscience og nanoteknologi. De partnerinstitutioner er:

KU Leuven, Belgien (koordinator) Chalmers, Tekniska Högskola, Sverige Outcomes

Viden og forståelse

[-]
Belgien Leuven
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

Den er afsluttet med en professionel praktik, som har til formål at introducere de studerende til en verden af ​​kulturarv praksis.

Erhvervserfaring (anbefales) Sprogkundskaber (anbefales, engelsk påkrævet) erhvervet og udviklet tilstrækkelig viden i alle grundlæggende områder af bevaring og restaurering; erhvervede specialviden i disse bevarelse og restaurering emner, som er tættest på den studerendes eget (første) disciplin; erhvervet den nødvendige fælles sprog er nødvendig for tværfaglig kommunikation i en restaurering eller arv projektledelse, således at fremme faglig praksis og / eller videnskabelig forskning i arv konservering feltet.

Alumni arbejder i øjeblikket som selvstændige fagfolk i bevaring og restaurering af arkitektoniske arv i hele verden. ... [-]

Belgien Leuven
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

Fakultetet har også gode faglige forbindelser med industrien ledere.

Målsætninger Afhængig af den valgte løsning, at den studerende har et indgående kendskab til et af følgende områder: Elektronik og integrerede kredsløb, med vægt på at designe elektroniske komponenter og systemer. Indlejrede systemer og multimedier med vægt på at designe anvendelser af elektroniske systemer. Kan kreativt anvende, udvide, uddybe og integrere viden om forskellige områder af elektroteknik. Kan selvstændigt tilegne sig den viden og teknologisk status nødvendig i problemløsning proces. Kan finde, bearbejde og vurdere litteratur og tekniske manualer selvstændigt. Kan syntetis... [-]
Belgien Leuven
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

Målsætninger Kandidaten kan stille tilstrækkelige spørgsmål om et argument på energi og tage en begrundet stilling. Han mener hermed den sociale kontekst. Kandidaten kan anvende metoder til ræsonnement til den disciplin (f.eks interaktioner mellem komponenter i el-systemet som en base for stabilitet, energi og knivspids analyse i termodynamik, markedskræfterne og integration af vedvarende energi) og er i stand til at genkende og tilbagevise fejlslutninger . [-]
Belgien Leuven
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

Det har en stærk forsknings grundlag, med vægt på den videnskabelige grundlag for den disciplin af bebyggelser, den centrale rolle, som rummet som en ressource (i byerne transformationer), og som et medium for integration. Der er et bredt netværk af alumner og et godt omdømme fremme et aktivt system samarbejder støtter valget af design studio emner, kandidatspeciale emner mv Denne analytiske kapacitet suppleres med en vigtig syntetisk færdighed at udtænke, udvikle og udtrykke interventioner på forskellige skala niveauer.

Holdninger:

Yderligere undersøgelser [-]
Belgien Leuven
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

De to sidstnævnte pakker omfatter industrielle praktikophold. Disse emner er normalt indlejret i et banebrydende forskningsprojekt i samarbejde med andre institutioner og / eller industrivirksomheder. Studieafgift Spotlight Kandidaten: er klar over betydningen af ​​materialer, materialer innovation og den rolle, en materialer ingeniør i skiftende samfund. Yderligere undersøgelser Materialer er kernen i vores livskvalitet og økonomisk velfærd, og det vil fortsat være tilfældet i en overskuelig fremtid, især i betragtning af behovet for at opbygge en bæredygtig verden og bruge vores ressourcer intell... [-]
Belgien Leuven
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

Men for hver af dem, store mængder data og forskellige modeller er tilgængelige.

International Styrker

Målet er at forberede eleverne til en tværfaglig sammenhæng, dvs, design af løsninger af tekniske problemer i et tværfagligt miljø, hvor matematik spiller en vigtig rolle. Især fokus ligger på tekniske færdigheder i forbindelse med processtyring, numerisk simulering, data mining, kryptografi, og visualisering.

[-]
Belgien Leuven
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

Studieafgift

Indehavere af en 4-årig kandidatuddannelse i industriel teknik og naturvidenskab (fysik, kemi, etc.) er forpligtet til at tage en optagelsesprøve svarende til det materiale, der er omfattet i "justering kurser 'svarer til en maksimal belastning på 30 ECTS.

en grundig forståelse af nukleare fysiske processer; et omfattende kendskab til de procedurer og teknikker er nødvendige for at styre nukleare processer; kompetencen til at designe og vedligeholde strukturer til at styre nukleare processer;

Kandidater i besiddelse af de nødvendige færdigheder og viden til at udføre opgaver på et højt niveau af ansvarlighed i:

[-]
Belgien Leuven
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

I mange lande er der en permanent og stigende behov for forskere og ingeniører, der er dygtige og uddannet på det faglige niveau inden for sikkerhedsstyring sikkerhed teknik og. Dette skyldes, at den stigende kompleksitet i industrielle produktionsprocesser og det stigende antal regler og bestemmelser både i Europa og internationalt.

Desuden er der i nogle lande (bl.a. Belgien), virksomheder over en vis størrelse, der beskæftiger sig med særlige risici er forpligtet ved lov til at ansætte eller endda ansætte en certificeret forebyggelse rådgiver. Denne certificering kan erhverves gennem forebyggelse mulighed for Master of Science i Safety Engineering (Certificaat Preventieadviseur Niveau 1).... [-]

Belgien Leuven
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

Praktikophold [-]
Belgien Leuven
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

Desuden kandidater er i stand til at fokusere på det strategiske projekt i en integreret måde. Det vil sige, at de vil være i stand til direkte at gribe ind i, hvad der er politisk og økonomisk muligt, og alligevel udøver en virkning i tid og omfang, der overstiger den her og nu. Dette omfatter søgning, udvælgelse og vurdering informationskilder. Denne analytiske kapacitet suppleres med kapacitet til at udtænke, udvikle og udtrykke interventioner på forskellige skala niveauer.

Holdninger

Yderligere undersøgelser [-]
Belgien Leuven
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

Hvad er Master of Chemical Engineering handler om?

Studerende også lære at tage miljø- og sikkerhedsspørgsmål i betragtning i alle faser af processen.

Endnu mere end andre specialister, vil du blive bedt om at løse problemerne med en meget forskelligartet natur. Indsigt i processer på nano og mikro skala er grundlæggende for udvikling af nye produkter og / eller (mega-skala) teknologier.

At erhverve design erfaring, de studerende udnytter forskellige viden domæner og komplette delte projekter.

Det giver omkring 90.000 direkte og mere end 150.000 indirekte arbejdspladser.

[-]
Belgien Leuven
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

Undersøgelse den sande natur af intelligens er en af ​​nutidens mest fascinerende forskningsområder. Fremskridt i studiet af kognitive processer og modeller, naturligt sp ... [+]

Undersøgelse den sande natur af intelligens er en af ​​nutidens mest fascinerende forskningsområder. Fremskridt i studiet af kognitive processer og modeller, naturligt sprog og opfattelsesevne, menneskelig viden, repræsentation, og ræsonnement bevidne dette. En af de videnskabelige samfunds centrale forskningsmål er udviklingen af ​​en intelligent robot. Master of Artificial Intelligence udforsker og bygger på denne udfordring, vil du?

Hvad er Master of Artificial Intelligence om?

Det giver dig mulighed for at fokusere på teknik og datalogi, kognitiv videnskab, eller tale og sprogteknologi.

Med en kandidatuddannelse i kunstig intelligens vil du blive hilst velkommen af ​​virksomheder, der arbejder i:... [-]

Belgien Leuven
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

Maskinindustrien er en meget bred fagområde i tekniske videnskaber. Det integrerer næsten alle discipliner af teknologi. Ethvert system eller et produkt, der bruges i mod ... [+]

Maskinindustrien er en meget bred fagområde i tekniske videnskaber. Det integrerer næsten alle discipliner af teknologi.

[-]
Belgien Leuven
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

Nanoteknologi og nanoenginineering er anvendelsen af ​​denne videnskab i nye nanomaterialer og nanoconcepts til nye komponenter, systemer og produkter. ... [+]

Struktur Yderligere undersøgelser [-]
Belgien Leuven
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk