Læs den officielle beskrivelse

VELKOMMEN TIL FAKULTET SOCIALE VIDENSKABER

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet på KU Leuven er hjemsted for ca. tre tusinde studerende, omkring halvtreds professorer og to hundrede forskningsassistenter. Fakultetets mål er at bidrage til samfundets kvalitet og analysere og informere samfundstendenser gennem uddannelse og forskning. Vores programmer er således tæt knyttet til aktuelle begivenheder. Som studerende vil du nøje følge udviklingen i det moderne, hurtige og skiftende samfund.

Det aktuelle og innovative aspekt af vores programmer findes også i vores moderne infrastruktur. Vores campus er udstyret med avanceret undervisningsteknologi, Wi-Fi, et bibliotek udelukkende dedikeret til samfundsvidenskab, et mediecenter med et brugervenlighedslaboratorium og observationsspejl og et mødecenter med videokonferenceudstyr. Via det interaktive digitale læringsmiljø (Toledo) og vores online studentportal kan du tjekke online opslagstavlen, høre studiematerialer og bidrage til diskussionsforummet.

Vores programmer har også en stærk international orientering, både som følge af deres indhold og gennem international udveksling af studerende. Fakultetet tilbyder også engelsksprogede avancerede kandidatuddannelser.

Uddannelse på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet er baseret på den fremragende videnskabelige forskning i fakultetets forskellige forskningsafdelinger. Vores lærde er aktive i en national og international sammenhæng og offentliggør deres resultater i meget forskellige former, lige fra regeringspolitiske rapporter til artikler i berømte tidsskrifter.

Udover uddannelse og videnskabelig forskning er elevvejledningen den tredje store søjle i Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Studerende på vores fakultet er aldrig overladt til deres egne enheder. Et engageret hold af professorer og studierådsmedlemmer er altid der for at trænere dig.

KOMMER AT STUDERE PÅ KU LEUVEN

Velkommen til Katholieke Universiteit Leuven, et af de ældste universiteter i Europa. Vi tilbyder højkvalitetsuddannelse baseret på avanceret international videnskabelig forskning og fremragende, omfattende studiefaciliteter. Leuven er en malerisk historisk by, men en der er travlt med livet og lever på en studerendes rytme.

Beliggende i Belgien, i hjertet af Vesteuropa, har KU Leuven været et læringscenter i næsten seks århundreder. I dag er det Belgiens største universitet og grundlagt i 1425, et af de ældste og mest berømte universiteter i Europa. Som ledende europæisk forskningsuniversitet og medstifter af Liga for europæiske forskningsuniversiteter (LERU) tilbyder KU Leuven en bred vifte af internationale masteruddannelser, der alle støttes af høj kvalitet, nyskabende tværfaglig forskning.

Siden starten har KU Leuven været baseret i byen, der deler sit navn. Leuven er en behagelig, sikker og livlig studentby, hvor århundrederrig historie møder banebrydende videnskab. Universitetet tilbyder også uddannelser på campus i 11 belgiske byer, herunder Bruxelles, Gent og Antwerpen.

Mission statement

KU Leuven opfylder sin mission ved at levere høj kvalitet tværfaglig forskning og uddannelse med en katolsk signatur.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Hollandsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

KU Leuven: Faculty of Social Sciences

... [+]

Desuden indebærer hver klasse en betydelig mængde selvstudium og opgaver, der er beregnet til at hjælpe dig med at assimilere de præsenterede oplysninger hurtigt og effektivt. Merværdi er skabt ved at tage hensyn til de praktiske udfordringer fagfolk har i politiske, administrative og rådgivende funktioner.

Er dette det rigtige program for mig? Eleverne kan genkende, kontekstualisere, forklare og fortolke politiske fænomener og udviklinger i den offentlige sektor på baggrund af deres viden og indsigt i offentlig forvaltning, offentlig administration og offentlig politik i Europa. Eleverne forstår de normative antagelser og konsekvenser af teorier fra offentlig forvaltning, offentlig administration og offentlig politik. Eleverne kan integrere deres viden om forskellige relaterede discipliner (statsvidenskab, lov, økonomi, sociologi og / eller psykologi) i den domæne-specifikke viden om offentlig forvaltning, offentlig administration og offentlig politik. Eleverne kan analysere analytisk og kritisk området som entusiastiske komparativister ved at vurdere styringsproblemer i Europa med et åbent sind for mangfoldighed. ... [-]
Belgien Leuven
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk