KU Leuven

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

KU Leuven er vært for en online åben dag den 1. december 2020. Denne åbne dag introducerer dig til vores universitet og alle vores engelsksprogede programmer. Du kan også få mere information om optagelser, at bo i Belgien, chatte med nuværende studerende osv.

www.kuleuven.be/online-open-day

Inspirerende det udestående

KU Leuven er en institution for forskning og uddannelse med international appel. Alle programmer på dette universitet er baseret på den innovative forskning fra dets forskere og professorer.

KU Leuven er blandt de bedste 50 universiteter i hele verden!

Fra renæssancefilosofi til banebrydende nanoteknologi: som et af Europas ældste universiteter kan KU Leuven prale af en lang tradition for banebrydende forskning og uddannelse af høj kvalitet.

Undersøgelse

Prospektive studerende

Som et af Europas førende forskningsuniversiteter tilbyder KU Leuven en række forskningsbaserede studieprogrammer. En grad fra KU Leuven er meget værdsat overalt i verden, hvilket giver dig en konkurrencefordel.

Nuværende studerende

Uanset hvilken campus, du er på, har du en hel del faciliteter til rådighed for dig. Vores tjenester til studerende rådgiver dig om boliger, studier og stipendier. De tilbyder også sports- og kulturaktiviteter.

Hvorfor KU Leuven

KU Leuven er et af Europas højest rangerede og mest berømte universiteter. Det kan prale af en lang tradition for banebrydende forskning og uddannelse af høj kvalitet. Men KU Leuven har også ganske mange andre styrker.

programmer

KU Leuven tilbyder forskellige typer programmer, herunder bachelor- og (avancerede) kandidatuddannelser, efteruddannelseskurser og brodannelser.

Fakulteter

Uddannelse er organiseret af 15 fakulteter fordelt på tre grupper: Humaniora og Samfundsvidenskab; Videnskab, teknik og teknologi; og Biomedicinske videnskaber. En række fakulteter tilbyder programmer på forskellige lokationer i Flandern og Bruxelles.

Uddannelse

KU Leuven appellerer til de studerendes idé om fremtiden. Universitetet bidrager til de studerendes personlige udvikling og til den måde, de ønsker at hjælpe med at forme samfundet på.

Organisation

KU Leuven er dedikeret til uddannelse og forskning inden for næsten alle områder. Dets femten fakulteter tilbyder uddannelse, mens forskningsaktiviteter er organiseret af afdelingerne og forskningsgrupperne. Disse fakulteter og afdelinger er på sin side samlet i tre grupper: Humaniora og Samfundsvidenskab , Videnskab, Ingeniørvidenskab og Teknologi (SET) og Biomedicinske videnskaber . Hver af disse grupper har en ph.d.-skole for deres doktoranduddannelsesprogrammer.

KU Leuven prale af fjorten campusser fordelt på 10 byer i Flandern.

Strategisk plan for KU Leuven i 5 projekter

Med denne universitetspolitiske plan giver KU Leuven et klart formål og retning til dens videre udvikling som et ambitiøst, internationalt orienteret og forskningsintensivt universitet.

Udgangspunktet er en strategisk plan med 5 projekter. Disse fem langsigtede projekter er relevante og væsentlige i en generel forstand, men på samme tid vil de også blive oversat til konkrete mål og yderligere politiske valg.

Placeringer

Leuven

Address
Oude Markt 13 - bus 5005
3000 Leuven, Flandern, Belgien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer

EFMD Equis Accredited

Programmer

MA
MSc