KU Leuven

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

KU Leuven . Inspirerende den udestående.

KU Leuven blev grundlagt i 1425 og har været et læringscenter i næsten seks århundreder. I dag er det Belgiens største og højest placerede universitet samt et af de ældste og mest berømte universiteter i Europa.

Som ledende europæisk forskningsuniversitet og medstifter af League of European Research Universities (LERU) tilbyder KU Leuven en bred vifte af programmer på engelsk støttet af tværfaglig forskning af høj kvalitet fra både universitetet og dets internationalt anerkendte hospitaler. KU Leuven har en fremragende central beliggenhed i hjertet af Europa og tilbyder en virkelig international oplevelse, højkvalitetsuddannelse, verdensklasseforskning og nyskabende innovation.

KU Leuven udfører konsekvent godt i de internationale placeringer. Det er i øjeblikket rangeret 47 i tidernes verdensklasse for højere uddannelse (2017-2018) og 71 i QS World University Rankings (2017-2018). Det blev udnævnt til Europas mest innovative universitet ved Reuters (2016 og 2017).

Få mere at vide om de programmer, der tilbydes på KU Leuven :

  • Det Biovidenskabelige Fakultet
  • Fakultet for Økonomi og Erhverv
  • Det Tekniske Fakultet
  • Fakultet for Psykologi og Uddannelsesforskning
  • Fakultet for videnskab

International orientering

KU Leuven er hjemsted for et pulserende samfund af internationale studerende og medarbejdere spredt ud over sine forskellige campusser. 16% af universitetets 56.000 studerende er internationale, der repræsenterer over 150 lande. KU Leuven Ph.d.-skoler giver internationalt orienterede ph.d.-baner til mere end 5000 ph.d.-studerende. KU Leuven arbejder med et udvalg af topniveau partnerinstitutioner verden over og stimulerer målrettet international mobilitet og intensivt forskningssamarbejde. Det bestræber sig løbende på at integrere de lokale og internationale studerende og forskningsmiljøer på alle sine campusser gennem en række forskellige programmer og aktiviteter.

www.kuleuven.be/internationalprogrammes

Uddannelse af høj kvalitet

Excellence i uddannelse og ekspertise i forskning går hånd i hånd. KU Leuven studieprogrammer er forskningsbaserede, hvilket sikrer, at de studerende erhverver akademiske kompetencer, samtidig med at de udvikler en kritisk og forskningsorienteret holdning. Fleksibilitet og state-of-the-art teknologi er integreret i hvert studieprogram. En KU Leuven grad giver en betydelig konkurrencefordel og er højt værdsat over hele verden. ECTS kvalitetsmærke garanterer, at alle kreditter opnået på KU Leuven er gennemsigtige og fuldt ud overdragelige.

www.kuleuven.be/education

Verdensklasse forskning

KU Leuven har et stærkt internationalt ry for forskningspraksis . Som et omfattende universitet forfølger den nysgerrighedsdrevet og strategisk grænseforskning samt målrettet og efterspørgselsdrevet forskning, alt i et tværfagligt miljø. KU Leuven er stiftende medlem af League of European Research Universities (LERU), en udvalgt gruppe af fremtrædende forskningsintensive universiteter, der sætter tone for forskning i Europa.

KU Leuven har en stærk rekord for at sikre finansiering fra de mest konkurrencedygtige forskningsfonde, herunder de prestigefyldte ERC-tilskud, der er tildelt af Det Europæiske Forskningsråd. KU Leuven rangerer sjette i alt projekter under EUs syvende rammeprogram efter Cambridge, Oxford, Imperial College, ETH Zürich og University College London. Dens samlede forskningsresultater er konsekvent blandt de europæiske top .

www.kuleuven.be/research

Nyskabende innovation og R

KU Leuven Research

www.lrd.kuleuven.be

Placeringer

Leuven

Address
Oude Markt 13 - bus 5005
3000 Leuven, Flandern, Belgien

Akkrediteringer

EFMD Equis Accredited

Programmer

Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree: