Solvay Brussels School of Economics and Management, Université Libre de Bruxelles

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

• Solvay Brussels School

Solvay Brussels School er fakultet for økonomi og ledelse af Université Libre de Bruxelles, en af ​​de største universiteter i Belgien, med en århundredes tradition for ekspertise inden for videregående uddannelse. Hvert år byder skolen, som er EQUIS- og AMBA-akkrediteret , velkommen til mere end 4000 studerende, der deltager i over 30 programmer, herunder bachelor-, kandidat-, avanceret mastergrad, MBA, ledelsesuddannelse og firmaprogrammer . SBS-EM mission er at have en afgørende og positiv indvirkning på, hvordan økonomiske og forretningsmæssige udfordringer tages op. Skolen tilstræber at imødekomme de mest økonomiske og erhvervsmæssige udfordringer i vores tid med en unik blanding af videnskabelig rigor, kontekstuelle engagementer og problemløsningskompetencer.

as
Solvay Brussels Schools værdier:

Gratis forespørgsel, Excellence, Iværksætterånd, Integration, Ligestilling, Demokratisk styring, Samfundsmæssig relevans

• Bruxelles, international by og europæisk hovedstad

I hjertet af Europa, kun 1h20 med tog fra Paris, 1h30 fra Amsterdam og 1h50 fra London og Köln, Bruxelles tilbyder alle fordelene ved en hovedstad og livskvaliteten i en stor og livlig by. Bruxelles er hjemsted for alle de store europæiske institutioner. Det er EU's officielle hjemsted og mange andre politiske og økonomiske beslutningstagende enheder og boalt = "Det er et stigende antal virksomheder, organisationer og internationale eksperter. Den lange tradition for gæstfrihed og udveksling i Europas grønne hovedstad betyder både besøgende og beboere kan nyde en bred blanding af verdens mad og musik, mens kultur gribbe kan vælge mellem en lang række museer og shows.

• Karrierevæsenet

SBS-EM tilbyder personlig udviklingsaktiviteter - der giver praktisk vejledning og individuel coaching vedrørende tilgang til jobmarkedet, workshops, skrivning af CV og ansøgningsbreve, interviewsimuleringer mv. - og corporate events (foredrag og seminarer) med fremtrædende forretningstal , præsentere virksomheder og deres beskæftigelsesmuligheder. I løbet af årene har SBS-EM halt = "som udviklet et netværk af rekrutterere og halt =" som etablerede kontakter med virksomheder i hele Belgien og rundt om i verden.

• Internationalt Program

Med globaliseringen nu en realitet, overvejer skolen muligheden for at leve og studere i udlandet alt = "som værende grundlæggende i lærernes erfaringer med malt =" asters "-studenterne. Skolen giver mange muligheder for mobilitet: Det internationale udvekslingsprogram (et semester i udlandet - mere end hundrede partnere), flere dobbeltgrader (et år i udlandet), den voksende QTEM-netværk malt = "aster (to semestre i udlandet). Levende og studere i udlandet er den bedste måde for studerende at forberede sig på et professionelt liv og et internationalt miljø.

• Kendte Alumni

Marianne Bertrand, professor i økonomi, University of Chicago

Punit Bhatia, General Manager, ING (Indien)

Laurent Bouton, professor i økonomi, Boston University

Lior Cohen, Product Manager Banking

Eric Boyer de la Giroday, formand, ING Belgien

Gaëtan de Ralt = "assenfosse, forskningsfellow, University of Melbourne

Mathialt = "som Dewatripont, direktør, National Bank of Belgium

Dominique Leroy, CEO, Belgacom

Izabel Medeiros, ekspertproceschef, ING Belgien

Olivier Pauls, Principal Wholesale Negotiations Manager, Vodafone Roaming Services

Peter Praet, medlem af bestyrelsen, Den Europæiske Centralbank

Nicolalt = "som Steisel, medstifter

Jean Van Wetter, Country Director (Tanzania), VSO Talk

José Zurstralt = "assen, Entreprenør, Grundlægger af Skynet og Keytrade Bank

Flere oplysninger: solvay.edu

Placeringer

Bruxelles

Address
Solvay Brussels School
Avenue F.D. Roosevelt 42
1050 Bruxelles

B-1050 Bruxelles, Belgien

Georgetown

Address
Georgetown, District of Columbia, USA

Milano

Address
Via Raffaele Lambruschini,4C
20156 Milano, Lombardiet, Italien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer