SUPINFO International University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

SUPINFO er en privat videregående uddannelsesinstitution grundlagt i 1965, er anerkendt af den franske stat og verdens ledere i computer industrien. 

 Med sine 36 campusser i Frankrig og i udlandet, SUPINFO har kald eller hovedvirksomhed n uddanne ledende ingeniører, specialister i informationsteknologi og kommunikation (IKT) og direkte i virksomheder, der opererer på de forlader skolen. SUPINFO giver "International Master of Science" grad af ekspert og informationssystemer er certificeret af den franske stat og registreret i Frankrig i det nationale register over Vocational Certificering på højeste niveau, niveauet I (Bac + 5 år Mester, ingeniør). Bachelor of Science (niveau studentereksamen 3 år) svarende til opnåelse af 180 ECTS (efter at have bestået eksamen leveres i B1, B2 og B3) International Master of Science M.Sc (niveau studentereksamen 5 år) er anerkendt af den franske regering til niveau 1 (niveau Master, ingeniør) svarende til opnåelse af 300 ECTS (efter at have bestået eksamen leveres i B1, B2 , B3, M1 og M2)

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se MSc » Se Naturvidenskabelige bachelorstudier »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MSc

Master of Science og teknik i det

på universitet Fuldtid September 2019 Frankrig Paris Bordeaux Caen Clermont-Ferrand Grenoble Belgien Brussels + 5 mere

Institut for Informationsteknologi i almindelighed ønsker hans materiale til at imødekomme behovene hos alle selskaber og sikre udvidede muligheder for beskæftigelse. Således er alle muligheder i dagens it og digitale naturligt integreret i læseplanen SUPINFO: [+]

Master

SUPINFO er en privat højere uddannelsesinstitution grundlagt i 1965, er anerkendt af den franske stat og verdens ledere i it-branchen.

Med sin 36 Campus i Frankrig og i verden, SUPINFO største kald er at uddanne højt niveau ingeniører, specialister Teknologier af informations- og kommunikationsteknologi (IKT) og direkte i operationelle virksomhed, når de forlader skolen . Det leverer derfor et "Internationalt Master of Science", som en ekspert i computer-og informationssystemer certificeret af den franske stat og Frankrig registreret i det nationale register over Professional Certification på højeste niveau, niveauet I (Bac + 5, Mester, ingeniør).

... [-]