SUPINFO International University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

SUPINFO er en privat videregående uddannelsesinstitution grundlagt i 1965, er anerkendt af den franske stat og verdens ledere i computer industrien. Med sine 36 campusser i Frankrig og i udlandet, SUPINFO har kald eller hovedvirksomhed n uddanne ledende ingeniører, specialister i informationsteknologi og kommunikation (IKT) og direkte i virksomheder, der opererer på de forlader skolen. SUPINFO giver "International Master of Science" grad af ekspert og informationssystemer er certificeret af den franske stat og registreret i Frankrig i det nationale register over Vocational Certificering på højeste niveau, niveauet I (Bac + 5 år Mester, ingeniør).

Bachelor of Science (niveau studentereksamen 3 år) svarende til opnåelse af 180 ECTS (efter at have bestået eksamen leveres i B1, B2 og B3)

International Master of Science M.Sc (niveau studentereksamen 5 år) er anerkendt af den franske regering til niveau 1 (niveau Master, ingeniør) svarende til opnåelse af 300 ECTS (efter at have bestået eksamen leveres i B1, B2 , B3, M1 og M2)

Placeringer

Bruxelles

Address
Bruxelles, Belgien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig