Læs den officielle beskrivelse

Den International University of Sarajevo er en non-profit uafhængig institution for videregående uddannelse, der selvstændigt yder tilskud til sit arbejde. Det tilbyder uddannelsesprogrammer i alle tre studier cyklusser, samt specifikke faglige udviklingsprogrammer i de registrerede områder.

IUS er akkrediteret med den nationale Agentur for Udvikling af videregående uddannelse og kvalitetssikring og opført i staten register over akkrediterede videregående uddannelsesinstitutioner i Bosnien-Hercegovina. Universitetet er et associeret medlem af European University Association (EUA) og en fuld medlem af International Association of Universities (IAU). Derudover er alle de syv programmer, der er repræsenteret gennem Keystone akkrediteret af AQ Østrig i seks år fra september 2016. IUS følger en fire-årig grad strukturbachelorniveau. Programmerne er kompatible med Bologna-systemet og tillade fri overførsel af kreditter gennem ECTS. En bachelorgrad i IUS er vurderet til 240 point. EN herres program på IUS varer en år og har en værdi på 60 point.

Sprogkrav

Den kommunikationssprog og uddannelse ved IUS er Engelsk, Og alle potentielle studerende har brug for bevis for sprogkundskaber (IELTS 6 eller TOEFL HIH 79). Studerende, der mangler dette niveau af færdighed kan studere på engelsk sprogskole, indtil de er klar til deres fakultet studier sprog-wise.

Deltagelse gebyrer

bachelorniveau prisen for et program starter fra 3600 Euro med de relevante legater. Til herres i Genetik og Bioteknologi gebyret er 3500 Euro. for Internationale forbindelser og Electrical and Electronic Engineering programmer, Er gebyret 3000 Euro.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

International University Of Sarajevo IUS

På kandidatniveau, er fokus for IR-programmet om fred og konflikt undersøgelser og den internationale sikkerhed. ... [+]

På kandidatniveau, er fokus for IR-program på fred og konflikt undersøgelser og International sikkerhed.

Programmet giver studerende med færdigheder, de behøver for at fungere i den moderne verden, og at undersøge de motiver, metoder og politikker stater forfølger deres særlige interesser på den internationale scene og de kræfter, der virker til at forme og begrænse disse stater.

Programmet er også vært for en meget vellykket Sommerskole for at lære af fortiden, retsopgør, forsoning og andet tilknyttet discipliner.

Et-årig grad 60 ECTS AQ Østrig akkrediteret 3000 Euro per år [-]
Bosnien og Hercegovina Sarajevo
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
International University Of Sarajevo IUS

Genetik og bioteknologi er en af ​​de hurtigst voksende discipliner, og der er et stigende behov for genetikere og bioengineers formet med moderne engineering standarder. ... [+]

Genetik og bioteknologi er en af ​​de hurtigst voksende discipliner, og der er et stigende behov for genetikere og bioengineers formet med moderne engineering standarder.

Vi tilstræber at træne fordomsfri genetikere og bioengineers, bevidste om lokale og globale problemer, og følsomme over etiske spørgsmål.

Programmet fokuserer på praktiske anvendelser af teoretisk ramme leveres på bachelor-niveau, der bygger op på forskningen arm og udvikle branchespecifikke praksis. Samarbejde med industrien er en af ​​de vigtigste mål med programmet for at føje til løsningsorienterede finde færdigheder og et sind-sæt af forskning-backed funktionalitet.

Et-årig... [-]
Bosnien og Hercegovina Sarajevo
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

International University Of Sarajevo IUS

Electrical and Electronic Engineering programmet tilbyder en Master of Science grad i områderne elektrisk energi og kraftsystemer samt elektronik og indlejrede systemer. ... [+]

Electrical and Electronic Engineering programmet tilbyder en Master of Science grad i områderne elektrisk energi og kraftsystemer samt elektronik og indlejrede systemer.

Uddannelsen fokuserer gennem de udbudte læseplaner på anvendt aspekter af de undersøgte emner. Derfor er den studerende opfordres til at udvikle en omfattende forståelse af feltet, hvilket ville åbne forskellige muligheder for ham / hende, om i erhvervslivet, den akademiske eller forskning og udvikling.

De store ændringer i energisektorerne, begyndende fra vedvarende energikilder til distribuerede generatorer og slutter med mikro-net, kræver nye ideer og forskellige måder at integrere forskning på disse områder, og det er ansøgning på markedet. For dette og meget mere, EEE-programmet giver mulighed for studerende at være aktivt involveret i et spor relateret til elsystemer analyse og design i den ene hånd, og til kontrol og optimering af disse systemer via den integrerede systemer sporet.... [-]

Bosnien og Hercegovina Sarajevo
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

International Relations Office of IUS