Access Masters

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

2018 Access Masters Spring Tour starter den 24. januar med en begivenhed i Bruxelles, der tilbyder Masters aspiranter mulighed for at møde de bedste skoler En-på-En.

Mellem januar og april 2018 vil Touren give potentielle ansøgere mulighed for at møde førende internationale universiteter og handelsskoler på 17 arrangementer i Europa, Latinamerika, Indien og Mellemøsten. Access Masters Tour besøger Berlin og Bruxelles for første gang. Find den fulde tidsplan på begivenhedssiden på accessmasterstour.com

Skræddersyet pædagogisk oplevelse

Under Access Masters begivenheder senior bachelor-elever eller nyuddannede kan finde de bedste matchende Masters program. Begivenhederne kombinerer en graduate school fair, en-til-en møder og rådgivning sessioner, der gør det muligt for aspiranter at udforske uddannelsesmuligheder på den måde, der bedst passer dem.

En-til-en-arrangementer sætter deltagerne i stand til at møde insidere fra de bedste erhvervsskoler - admissions direktører, professorer, nuværende studerende og alumner. På den måde er de bedre i stand til at identificere de bedste programmer for dem og forbedre deres chancer for optagelse. En-til-en-møder giver mulighed for at lære mere om individuelle business-masterprogrammer direkte fra kilden, opdage alle de detaljer, der er mest for dig, og sammenligne forskellige perspektiver og oplevelser.

Access Masters messerne giver deltagerne mulighed for at lære mange forskellige masteruddannelser ad gangen. Under åbent fairformat kan potentielle kandidatansøgere møde alle deltagende universiteter og få detaljer om omfanget af deres kandidatuddannelser, ud over forretning og ledelse. Dette giver en følelse af universitetets miljø og den tværfaglige oplevelse man kan fordybe sig i.

Men disse begivenheder handler ikke kun om at hjælpe potentielle studerende med at finde det rigtige program. Aspiranter kan også drage nytte af ekspertfeedback om styrken og områderne til forbedring af deres MBA-profil, professionel rådgivning om, hvordan man vælger de rigtige programmer, og hvad der gør en fremragende ansøgning. De kan også få praktiske tips om test forberedelse (GMAT, GRE, TOEFL, IELTS, etc.), stipendium ansøgning og andre finansieringsmuligheder.

Kort sagt, Access Masters Tour giver dig mulighed for at udforske, forberede og starte din uddannelse på en bedst mulig måde.

Hvem kan gavne

Access Masters events er designet til at hjælpe potentielle Masters studerende at finde de Masters programmer, der passer bedst til dem.

Arrangørerne opmuntre eleverne i det afsluttende år af deres bachelorgradsstudier, samt nyuddannede kandidater til at deltage i arrangementet. De fleste kandidatuddannelser bifalder ansøgere uden erhvervserfaring. Men nogle programmer er rettet mod unge fagfolk, som allerede har omkring to års erhvervserfaring, der er relevante for det påtænkte område for specialisering på kandidatskolen.

Flydende på engelsk til akademiske studier er et must, fordi de fleste af de programmer, der præsenteres på Access Masters arrangementerne, bliver undervist på engelsk.

Det er også vigtigt at vide, at arrangementet One-to-One arrangement og Access Masters messer tager højde for forskellige typer kandidater.

One-to-One arrangement format er designet til potentielle studerende, der er interesseret i business grad programmer. Kandidater forbinder med handelsskoler, der matcher deres profil og præferencer i løbet af op til 20 minutters møder, der er planlagt på forhånd.

Messerne, derimod, tillader kandidater at mødes snesevis af skolerepræsentanter for at lære om forskellige masteruddannelser. Denne række programmer og formater gør det muligt for Access Masters events at hjælpe et stort antal kandidater til at vælge deres vej i livet.

Placeringer

Sao Paulo

Address
Alameda Santos, 1123 - Jardim Paulista
Sao Paulo, State of São Paulo, Brasilien

Buenavista

Address
Alameda Santos, 1123
Buenavista, State of Mexico, Mexico

Mumbai

Address
462, Senapati Bapat Marg, Lower Parel
Mumbai, Maharashtra, Indien

Milano

Address
Piazza della Repubblica 20
Milano, Lombardiet, Italien

New Delhi

Address
Barakhamba Avenue, Connaught Place
New Delhi, Delhi, Indien

Paris

Address
2 place de la Defense CNIT - BP 210
Paris, Ile-de-France, Frankrig

Moskva

Address
31A bld.1 Leningradsky prospect
Moskva, Moskva, Rusland

Rio de Janeiro

Address
Avenida Atlantica, 2600, Copacabana
Rio de Janeiro, Staten Rio de Janeiro, Brasilien

Beirut

Address
Beirut, Beirut Governorate, Libanon

München

Address
Maximilianstraße 17
München, Bayern, Tyskland

Medellín

Address
Carrera 42a No. 1-15
Medellín, Antioquia, Colombia

Kyiv

Address
5, Alla Tarasova Street
Kyiv, Kyiv City, Ukraine

Bruxelles

Address
Rue du Commerce 9
Bruxelles, Belgien

Lima

Address
Av. Malecón de la Reserva 1035
Lima, Callao-regionen, Peru

Bengaluru

Address
Vivanta By Taj - MG Road
Bengaluru, Karnataka, Indien

Bogotá

Address
Calle 73 No.8-60
Bogotá, Bogota, Colombia

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig