Læs den officielle beskrivelse

EBAPE brasilianske School of Public og Business Administration (Escola Brasileira de Administração Pública) &nbsp Den brasilianske School of Public og Business Administration af Getúlio Vargas Foundation - blev etableret i april 1952 og har spillet en vigtig rolle i uddannelsen universiteter og offentlige personale både i Brasilien og i andre lande i Latinamerika og Afrika. &nbsp Fra starten har det køre administration kurser på kandidat og specialiseret niveau, samt et omfattende forskningsprogram og teknisk rådgivning til regeringen virksomheder og enheder. &nbsp Master of Public Administration program, som blev oprettet i 1967, har uddannet personale til at tage op nøglepositioner i direkte og indirekte administration i statslige virksomheder og store brasilianske selskaber. &nbsp På uddannelsesområdet, i tillæg til de Undergraduate kursus i Administration, Master of Public Administration selvfølgelig, Master of Business Administration selvfølgelig, Ph.D. i Administration kursus, som i øjeblikket EBAPE tilbyder udvidelse og specialisering kurser for medarbejdere og ledelse i statslige virksomheder som supplement til åbne efteruddannelse programmer for mere end 4000 studerende om året. &nbsp Forskningsprojekter støttes af EBAPE dækker områderne regering og administration, forvaltning af den offentlige og den private sektor, den offentlige orden, social forvaltning, uddannelse i offentlig administration og indsigt i den offentlige sektor infrastruktur. EBAPE udgiver også en bi-monthlyPublic Administration Tidende (RAP - Journal of Public Administration), grundlagt i 1967, hver anden måned og brasiliansk portugisisk Tidende Management (RPBG - portugisisk og brasiliansk Magazine Management) og en elektronisk Jounal - Bærbare EBAPE. BR. &nbsp EBAPE Fosters Samarbejde mellem institutioner og udvekslingsprogrammer. Gennem årene har disse programmer været et incitament til at udvikle fælles forskning og teknisk rådgivning projekter med andre Administration Skoler. &nbsp EBAPE faglige politik er formuleret af Det Rådgivende Råd består af sine videnskabelige medarbejdere. Bestyrelsen er ansvarlig for administrationen af ​​skolen, selvom dets akademiske uddannelse og forskningscentre, Lato forstand Graduate Center og rådgivning, undervisning og lederudvikling Centers. &nbsp Ud over de aktiviteter, der gennemføres på sit hovedsæde i Rio de Janeiro, har EBAPE udvidet og konsolideret sit arbejde i regionale kerner rundt omkring i landet og i udlandet. Særlige programmer for teknisk uddannelse og rådgivning afholdes i Brasilia og andre brasilianske byer.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Master

EBAPE Brazilian School of Public and Business Administration

Master i administrationen er EBAPE svar på de aktuelle krav til ph.d.-kurser inden for administration, i overensstemmelse med retningslinjerne fra kapperne / Undervisning ... [+]

Master i Administration

&nbsp

Master i administrationen er EBAPE svar på de aktuelle krav til ph.d.-kurser inden for administration, i overensstemmelse med retningslinjerne fra kapperne / Undervisningsministeriet, som godkender den under klassificering som en professionel Master kursus i overensstemmelse med administrative Dom N. 080/98 .

&nbsp

Den professionelle Master kursus er primært en deltidsuddannelse, der giver skibsføreren mulighed for studerende at forene deres studier med deres erhvervsmæssige aktiviteter.

&nbsp

Kurset struktur var baseret på EBAPE erfaringer med Lato sensu graduate kurser for at identificere behovene hos de organisationer og udarbejde den oplevede profil administratoren at udfylde positioner i mellem-og topledere og rådgivning positioner. Denne erfaring viste en stærk efterspørgsel efter fagfolk med bred kendskab til ledelsesværktøjer og oplysninger om internationale marked dynamik samt en initiativrig ånd og følsomhed over for markedsforhold. På denne måde, fra udvælgelsen af ​​ansøgere igennem til udarbejdelsen af ​​det endelige arbejde, sigter kurset på at udvikle viden, kompetencer, talenter og holdninger for at opfylde disse krav. ... [-]

Brasilien Rio de Janeiro
March 2020
Deltid
24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk