ESPM – Brasil

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om Wiki

Det usædvanlige i konstant bevægelse

Med mere end 65 års historie er ESPM en brasiliansk reference inden for kommunikation, marketing og ledelse inden for videregående uddannelser, med DNA fra innovation og teknologi til stede i alle læringsprocesser, som uddanner fagfolk, der er forberedt på fremtiden.

ESPMs forpligtelse til ekspertise og levetid er at holde vores kvalitet og omdømme konstant, hvad enten det er ti, tyve, femti år fra nu. Vi hædrer eksamensbeviset og tilliden hos hver af vores studerende.

Vores historie

ESPM blev oprettet i 1951, en tid, hvor reklame voksede som erhvervssektor i store dele af verden og blev et erhverv. En gruppe annoncører og medieentreprenører havde visionen om, at kun med en ekspertskole ville vi have en stærk og udviklet kommunikationsindustri i Brasilien. Og så blev ESPM født.

I dag har skolen, hvor ”lærer dem, der gør det” altid haft omkring 15.000 studerende og 600 lærere, der arbejder på markedet, campus i byerne São Paulo, Rio de Janeiro og Porto Alegre. Internationale partnerskaber med anerkendte universiteter i mere end 10 lande.

Med det formål at tage vores ekspertise og varighed til sektoren og uddanne multidisciplinære fagfolk tilbydes i øjeblikket 8 studenterkurser: Administration, Sociale og forbrugervidenskaber, Biograf og audiovisuel, Design, Journalistik, Annoncering, Internationale relationer og TECH.

Vores portefølje inkluderer også postgraduate, master, doktorgrad og gratis kurser af kort og mellemlang varighed.

  • Vores mission: At uddanne ledere, der er i stand til at transformere erhvervslivet og udvikle landet.
  • Vores formål: At skabe globale ekspertisecentre i Brasilien inden for vores driftsområder.
  • Vores værdier: Faglig ekspertise; Etik og sandhed; Gratis initiativ og ytringsfrihed; Menneskelig og social opstigning; Mangfoldighed.

ESPM LifeLab

Et hidtil uset initiativ i det brasilianske akademiske miljø

Med ændringerne på arbejdsmarkedet forårsaget af sociale og teknologiske fremskridt er det vanskeligt at forudsige erhvervets fremtid, hvilket øger den faglige usikkerhed og usikkerhed. Derfor opfandt vi måden på undervisning og læring, både personligt og professionelt.

I alle kurser opfordrer vi vores studerende til ikke kun at udvikle færdigheder, der er konventionelle for de karrierer, de vælger, men også dem, der fremmer social velvære, der er i stand til at danne mere menneskelige og usædvanlige væsener. Disse kompetencer vedrører tre hovedpilarer:

  • Metakognitiv (selvlæring): Benchmarks og værktøjer til at forberede sig på et liv med at søge læring.
  • Techquant (digital fluency): Flydende antal og teknologiske innovationer. Håndtering af den digitale verden er afgørende for at forstå verden og følgelig vores forhold.
  • Socioemotional (selvkendskab): Udvikling af såkaldte bløde færdigheder, såsom selvkendskab og ledelse. Forbedrede kommunikationsevner og interpersonelle relationer.

Live EAD

Ud over kurser ansigt til ansigt har vi en komplet platform af gratis online og postgraduate kurser, der undervises i et pionerformat i Brasilien. 100% live-klasser, interaktivt realtid mellem lærer og studerende, med ubegrænset adgang til indspillede klasser.

138648_pexels-photo-3769021.jpeg

Akademisk masterplan

Forskellen i aktive undervisningsmetoder

Siden 2013 har vi en akademisk masterplan, der præsenterer unikke og differentierede forslag til vejledning for vores studerendes initiativer. Vi samler vores ekspertise i en enkelt undervisningsmodel, som bliver mere og mere konkurrencedygtig.

Vi prioriterer brugen af aktive metoder, der bruges i de bedste universiteter i verden og er i stand til at mobilisere studerendes læring og overvinde begrænsningerne i traditionelle klasser. Vi reducerede forelæsningerne og fremmede mere praktisk dynamik i specifikke rum, i flere casestudier og laboratorier med flere former.

Udveksle programmer

Vi anerkender vigtigheden af internationale oplevelser i uddannelsen af vores studerende, hvorfor vi har en aftale med flere institutioner over hele verden i lande som Argentina, Canada, Chile, Colombia, Spanien, USA, Frankrig, England, Italien, Mexico og Portugal.

Hver ESPM-studerende kan tage en del af deres studier i udlandet ved at vælge mellem kort- og langvarige kurser.

Gratis uddannelsesforsikring

Garanteret varighed på kurset

Her kan alle studerende lettere følge deres studier. ESPM tilbyder en gratis uddannelsesforsikring, som garanterer kontinuitet i kurset, i tilfælde af uforudsete begivenheder, der gør det umuligt at betale undervisning, ud over at tilbyde 24 timers assistance til ulykker.

138649_pexels-photo-3777727.jpeg

Placeringer

Sao Paulo

Address
Rua Dr. Álvaro Alvim, 123
Vila Mariana - São Paulo

Sao Paulo, State of São Paulo, Brasilien

Sao Paulo

Address
Rua Joaquim Távora, 1240
Vila Mariana - São Paulo

Sao Paulo, State of São Paulo, Brasilien

Sao Paulo

Address
Av. Dr. Chucri Zaidan, n° 920 - 6º andar, no Market Place Tower I
Chácara Santo Antonio - São Paulo

Sao Paulo, State of São Paulo, Brasilien

Rio de Janeiro

Address
Rua do Rosário, 90
Centro - Rio de Janeiro

Rio de Janeiro, Staten Rio de Janeiro, Brasilien

Rio de Janeiro

Address
Rua do Rosário, 111
Centro - Rio de Janeiro

Rio de Janeiro, Staten Rio de Janeiro, Brasilien

Porto Alegre

Address
Rua Guilherme Schell, 350
Santo Antônio - Porto Alegre

Porto Alegre, Staten Rio Grande do Sul, Brasilien

Florianópolis

Address
Rodovia José Carlos Daux, 2945, Saco Grande
Florianópolis - Santa Catarina

Florianópolis, Staten Santa Catarina, Brasilien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig