Faculdade Ideal (FACI)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Ideal School (FACI) begyndte sin virksomhed i første halvdel af 2000 med forløbet af direktionen. Siden da har fokuseret på den faglige kvalitet af deres kurser, og i dag er kendetegnet i Para, og højere læreanstalt med de bedste PMI stat.

Med omkring 2.500 studerende, den FACI tilbyder bachelor, bachelor og teknologi, og kandidatniveau kurser i ledelse, teknologi, teknik, arkitektur, uddannelse og lov.

I december 2014 FACI blev en del af DeVry Education Group, en amerikansk uddannelsesmæssige gruppe med over 80 års historie i uddannelse og er til stede i 55 lande, med 160.000 studerende. Dette gør FACI den første og eneste internationale skole i Betlehem, der giver vores studerende adgang til en række fordele og programmer, som udveksling til USA og engelsk kursus subsidieret. Beliggende i en førsteklasses område af byen, i Batista Campos-distriktet, FACI har moderne undervisningslokaler, laboratorier med det nyeste udstyr, bibliotek og en infrastruktur med den internationale standard, som kun et kollegium DeVry Brasilien kan tilbyde.

Være en afgangselev professionel i FACI betyder at have levet alle de erfaringer, der er nødvendige for at tage positioner, finde løsninger og sætte straks i praksis alt indhold absorberet i college.

Kom til vores fakultet, vælge den bedste kursus for dig og tilmelde dig vores indgangen eksamen. Hvis du vil have en verdensklasse uddannelse, FACI er din bedste mulighed.

Placeringer

Belém

Address
Tv. Tupinambás, nº 461, Bairro Batista Campos
66025-610 Belém, Delstat Pará, Brasilien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: