Læs den officielle beskrivelse

En by på den konstante udkig efter noget nyt.

Rio de Janeiro har altid været resuméet af alt, hvad der er Brasilien.

Det er det punkt, hvor kulturelle forskelle konvergerer, og teater, hvor alle landets førende kulturelle bevægelser og begivenheder iscenesætte deres debut.

Rio er hjemsted for samba og bossa nova, til Brasilien moderne arkitektur og moderne kunst, til konkret poesi og den neo-realistiske "Cinema Novo" bevægelse.

Byen rige plast kreativitet, opfindsomme kapacitet, fascinerende farveskemaer og "re-opfundet" materialer er en ægte tegn på Brasilien flere identiteter.

Dette er en spontan og ikke-akademisk form for design i praksis, en slags crossdiscipline hvor mode, grafisk og produktdesign mødes på jagt efter en videreudvikling af former og erfaringer.

Inden for grænserne af Rio Genius Loci, vil IED fokusere sine undervisningsprogrammer at tage i ikke bare Design, Fashion, Kommunikation og Visual Arts, men også de innovative principper om bæredygtig arkitektur og af strategiske og servicedesign.

Programmer undervist i:
  • Portuguese (Brazil)

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

IED – Istituto Europeo di Design Rio de Janeiro

Ønsker du at lære markedsføring og lide mode? Vil du lære mode og gerne markedsføre? Hendes sted er i IED Rio. I Professional Fashion Marketing Master lærer du markedsfør ... [+]

Denne kursus er undervist i det portugisiske sprog. Ledsaget af fagfolk fra virksomheder som Vogue og Osklen, vil den studerende udvikle et marketing- og kommunikationsprojekt for et modemærke.

Gennem flere forbindelser med markedet har den studerende en nuværende vision af området og vil både kunne starte eget mærke og tilslutte sig kommunikationsafdelingerne hos big fashion-virksomheder.

I samarbejde med Levi tilbyder den professionelle master i Fashion Marketing den studerende en chance for at komme i kontakt med dagliglivet hos et af verdens største tøjfirmaer.

I løbet af kurset vil eleverne have foredrag med brand fagfolk, og vil udvikle et marketing projekt i et rum designet af virksomheden her på skolen.... [-]

Brasilien Rio de Janeiro
Kontakt skolen
Portuguese (Brazil)
Deltid
400 timer
på universitet
Læs mere på dansk

Cassino da Urca

IED Rio - Istituto Europeo di Design
Address
Av. João Luis Alves, 13 22291-090
Rio de Janeiro, State of Rio de Janeiro, Brasilien
Hjemmeside
Telefonnummer
+55 21 3683-3786