Læs den officielle beskrivelse

FDI I VERDEN OG VERDEN I FDI

O Istituto Europeo di Design er et internationalt netværk af høj uddannelse i design, mode, visuel kommunikation og ledelse af kreative fag.

Siden indvielsen i 1966, selv før designuniversiteter opstod i Italien, er FDI præsenteret som et center for stærkt innovative forslag, med en pragmatisk pædagogisk model og kulturelt rige. At samle de bedste funktioner fra erhvervsskoler og Akademiet, Istituto er realiseringen af ​​en model institution, baseret på syntesen af ​​tanken om dens grundlægger og nuværende formand, Francesco Morelli. "Viden og knowhow" er det ledende princip i undervisningen i FDI projekt.

I øjeblikket er Istituto er et internationalt universitet-niveau nettet. Selskabet har kontorer i Italien, Spanien og Brasilien, startende med Kina, udvide sin internationale tilstedeværelse med særlig vægt på landenes hovedpersonerne i den nye økonomi, fortsætter med at være et kulturelt projekt, og iværksætter konstant udvikling.

Miljø, bæredygtighed, kunst, ekspertise lavet i Italien og digitale medier er nogle af de professionelle scenarier, som tager de nye uddannelsesforløb foreslået af IED.

FDI SAO PAULO

O Istituto Europeo di Design - IED São Paulo, Den første enhed uden for Europa, åbnede i 2005, hvor Brasilien begyndte sin økonomiske vækst. De store naturressourcer på den ene side og en bekræftelse af deres egne kulturelle værdier i de andre kastede Brasilien i størrelsen af ​​de lande, der kan gøre en forskel i den nye økonomiske verdensorden, der er trukket.

Vurderingen, af brasilianerne i italiensk kreativitet inden for mode og design befrugtede jorden for college og tillod FDI spore et kursus i stand til at forberede værdsatte fagfolk og spillet af brasilianske virksomheder.

Hvert år FDI bidrager til at positionere São Paulo som hovedstad i latinamerikanske mode. På design, skolen bidrager til frigørelse af den brasilianske vare på det udenlandske marked. Den didaktiske model af FDI har også tilladt realiseringen af ​​uddannelsesprogrammer for udviklingen af ​​de forskellige produktionssektorer i nogle brasilianske stater, med strategiske partnerskaber med offentlige og private sektor.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Portuguese (Brazil)

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

Postgraduate i Fashion Marketing og Kommunikation af Istituto Europeo di Design - IED São Paulo tilbyder uddannelse i marketing management og kommunikation specifikt til ... [+]

Denne kursus er undervist i det portugisiske sprog.

HVORFOR?

Succes år efter år i IED, giver dette indlæg forskellige perspektiver for de forskellige mode scenarier og fremmer en markedsorienteret lærerfaring med foredrag og foredrag givet af berømte fagfolk i industrien og den akademiske verden.

FOR HVEM?

Professionelle interesserede i at uddybe eller lede deres karriere eller potentielle iværksættere til området Kommunikationsstyring og Fashion Marketing, der vurderer deres potentialer og nærmer sig deres profil af de mest værdsatte fagfolk.

Hvordan er det

Programmet præsenterer emnerne Marketing Anvendt til Mode, Livsstil

KURSUS

Postgraduate i Fashion Marketing og Communication tilbyder forskellige analyser og perspektiver på de forskellige mode scenarier og fremmer en markedsorienteret lærerfaring med foredrag og forelæsninger givet af berømte fagfolk inden for industri og akademi.... [-]

Brasilien Sao Paulo
Kontakt skolen
Portuguese (Brazil)
Fuldtid
18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

Postgraduate-uddannelsen inden for indretningsdesign er baseret på traditionen for italiensk design, samtidig med at man fremmer avancerede tilgange til innovation, der t ... [+]

Denne kursus er undervist i det portugisiske sprog.

HVORFOR?

Med en innovativ tilgang mener posten rummene strategisk og integreret, idet man vurderer kreativitet, identitet og unikhed. Klasserne, af praktisk karakter, involverer deltagere i forsøg, i betragtning af kundernes og brugernes ønsker.

FOR HVEM?

Arkitekter, designere og fagfolk, der ønsker at uddybe sig inden for projekter til forskellige rum, der vil gå langt ud over kendte formler af dekoration, til at omfavne ny praksis i dette nyregulerede og meget lovende område.

Hvordan er det

Kursdeltagere vil øge forståelsen af ​​alle de faktorer, der bør overvejes under design og planlægning af interiørprojekter, samt være forberedt på at klare deres udførelse i alle faser.... [-]

Brasilien Sao Paulo
Kontakt skolen
Portuguese (Brazil)
Fuldtid
18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

Strategisk Design konfigurerer sig som et "stort billede" forståelse af samfundets krav baseret på en ny tankegang og systemisk vision, der omdefinerer tilgangen til udfo ... [+]

Denne kursus er undervist i det portugisiske sprog.

HVORFOR?

Strategisk Design konfigurerer sig som et "stort billede" forståelse af samfundets krav baseret på en ny tankegang og systemisk vision, der omdefinerer tilgangen til udfordringer med fokus på at identificere muligheder for handling.

FOR HVEM?

For fagfolk fra forskellige fagområder og faglig aktivitet, der er interesseret i designtænkning og dens forstyrrende tilgang, med modeller, der er i stand til at generere kreativ innovation og omdanne virkelighed, hvad enten det er forretningsmæssigt eller i årsager.

Hvordan er det

Studerende vil blive introduceret til nye forretningsmodeller, støttet af en kreativ, bæredygtig, ansvarlig og samarbejdsvinklet vision, der oversætter menneskelige værdier og forventninger til levedygtige løsninger, med Design som katalysator for værdiskabende proces.... [-]

Brasilien Sao Paulo
Kontakt skolen
Portuguese (Brazil)
Fuldtid
18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

Hvad var science fiction bliver gradvis en realitet i menneskelige interaktioner, i menneske-maskin interaktioner og i interaktioner mellem maskiner. I den hyperkoblede v ... [+]

Denne kursus er undervist i det portugisiske sprog.

HVORFOR?

At vide, hvordan man designer og styrer brugeroplevelsen, er blevet en konkurrencemæssig fordel for et nyt marked fyldt med kreative og innovative krav. Det er UX-retningslinjerne, som i dag tjener som grundlag for nye medier og forretningsmodeller.

FOR HVEM?

Professionelle fra forskellige områder, der er interesseret i en global forståelse af projekter, der involverer interaktion, og som søger at mestre de færdigheder, evner og værktøjer, der er nødvendige for at designe, udvikle og implementere ende-til-ende initiativer.

Hvordan er det

De akser, der styrer pulvererne, er: UX (User Experience); Spil tænker; og hypermedia. Deltagerne kender de forskellige tilgange i designfasen og bliver egnede til udarbejdelse af de mest forskellige menneskelige centre.... [-]

Brasilien Sao Paulo
April 2020
Portuguese (Brazil)
Fuldtid
18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Nova Pós - IED São Paulo

Brazilian Design Mission Silicon Valley 2015

IED conecta você com as empresas

IED - Istituto Europeo di Design
Address
Rua Maranhão 617 HIGIENÓPOLIS
01240-001 Sao Paulo, State of São Paulo, Brasilien
Hjemmeside
Telefonnummer
+55 11 3660-8000