IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

FDI I VERDEN OG VERDEN I FDI

O Istituto Europeo di Design er et internationalt netværk af høj uddannelse i design, mode, visuel kommunikation og ledelse af kreative fag.

Siden indvielsen i 1966, selv før designuniversiteter opstod i Italien, er FDI præsenteret som et center for stærkt innovative forslag, med en pragmatisk pædagogisk model og kulturelt rige. At samle de bedste funktioner fra erhvervsskoler og Akademiet, Istituto er realiseringen af ​​en model institution, baseret på syntesen af ​​tanken om dens grundlægger og nuværende formand, Francesco Morelli. "Viden og knowhow" er det ledende princip i undervisningen i FDI projekt.

I øjeblikket er Istituto er et internationalt universitet-niveau nettet. Selskabet har kontorer i Italien, Spanien og Brasilien, startende med Kina, udvide sin internationale tilstedeværelse med særlig vægt på landenes hovedpersonerne i den nye økonomi, fortsætter med at være et kulturelt projekt, og iværksætter konstant udvikling.

Miljø, bæredygtighed, kunst, ekspertise lavet i Italien og digitale medier er nogle af de professionelle scenarier, som tager de nye uddannelsesforløb foreslået af IED.

FDI SAO PAULO

O Istituto Europeo di Design - IED São Paulo, Den første enhed uden for Europa, åbnede i 2005, hvor Brasilien begyndte sin økonomiske vækst. De store naturressourcer på den ene side og en bekræftelse af deres egne kulturelle værdier i de andre kastede Brasilien i størrelsen af ​​de lande, der kan gøre en forskel i den nye økonomiske verdensorden, der er trukket.

Vurderingen, af brasilianerne i italiensk kreativitet inden for mode og design befrugtede jorden for college og tillod FDI spore et kursus i stand til at forberede værdsatte fagfolk og spillet af brasilianske virksomheder.

Hvert år FDI bidrager til at positionere São Paulo som hovedstad i latinamerikanske mode. På design, skolen bidrager til frigørelse af den brasilianske vare på det udenlandske marked. Den didaktiske model af FDI har også tilladt realiseringen af ​​uddannelsesprogrammer for udviklingen af ​​de forskellige produktionssektorer i nogle brasilianske stater, med strategiske partnerskaber med offentlige og private sektor.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Portuguese (Brazil)

Se Kandidatuddanninger » Se Kursus » Se Bachelor »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Master

Kandidat i branding erfaring

på universitet Fuldtid 18 måneder March 2019 Brasilien São Paulo

Vi lever i en verden styret af brands og deres strategier. Områderne Management, Marketing, Kommunikation og Design Branding konvergere på de tilgange at optrævle det komplekse fænomen af ​​forbrugs- og handelsmæssige forbindelser, med store muligheder. [+]

HVORFOR?

Vi lever i en verden styret af brands og deres strategier. Områderne Management, Marketing, Kommunikation og Design Branding konvergere på de tilgange at optrævle det komplekse fænomen af ​​forbrugs- og handelsmæssige forbindelser, med store muligheder.

FOR HVEM?

For fagfolk, der søger at udvide deres viden eller dirigere deres karriere til det lovende område af Branding, udvikle strategier, planer og handlinger at opbygge, administrere og kommunikere værdier, egenskaber og mærke indhold.

HVORDAN?

"Brands, ikke produkter," journalist og forfatter Naomi Klein i den kontroversielle "No Logo" som en måde at kritisere det, så ville være en genoplivning af markedsføring nu som en måde at betyder produkterne.... [-]


Kandidat i moderne interiør design

på universitet Fuldtid 18 måneder March 2019 Brasilien São Paulo

Postgraduate kursus i Interior Design har baseret på traditionen for italiensk design på samme tid, det fremmer avancerede innovations- tilgange, der tager sigte på at forbedre anvendelsen af ​​nationale markedsmuligheder miljøer design som en helhed. [+]

HVORFOR?

Med innovativ tilgang, stillingen mener rummene strategisk og omfattende, værdsættelse kreativitet, identitet og egenart. Klasser, praktisk karakter, involvere deltagere i forsøg, overvejer forhåbninger kunder og brugere.

FOR HVEM?

Arkitekter, designere og fagfolk, der ønsker at uddybe i projektområdet i flere rum, der ønsker at gå ud over kendte formler dekoration, til at omfavne ny praksis i denne nyligt regulerede og meget lovende område.

HVORDAN?

Kursusdeltagerne vil øge forståelsen af ​​alle de faktorer, der bør overvejes i løbet af konceptualisering og planlægning af interiør-projekter, og vil være parat til at styre deres gennemførelse i alle faser.... [-]


Kandidat i strategisk design og innovation

på universitet Fuldtid 18 måneder March 2019 Brasilien São Paulo

Den strategisk design er konfigureret som en forståelse "det store billede" af samfundets krav, fra en ny tankegang (mental model) og systemisk syn, som omdefinerer tilgang til de udfordringer, med fokus på at identificere muligheder for handling. [+]

HVORFOR?

O Strategisk Design Det ser ud som en forståelse "det store billede" af samfundets krav, fra en ny tankegang (mental model) og systemisk syn, som omdefinerer tilgang til de udfordringer, med fokus på at identificere muligheder for handling.

FOR HVEM?

For fagfolk fra forskellige områder af viden og professionelle erfaring interesseret i tanken om design og dens forstyrrende tilgang med modeller, der kan generere kreativ innovation og omdanne realiteter, hvad enten i erhvervslivet eller årsager.

HVORDAN?

Studerende vil blive introduceret til nye forretningsmodeller, bakket op af en kreativ, bæredygtig, ansvarlig og kollaborativ vision, oversætte værdier og menneskelige forhåbninger i bæredygtige løsninger og design som en katalysator for værdiskabelse proces.... [-]


Postgraduat grad i mode markedsføring og kommunikation

på universitet Fuldtid 18 måneder March 2019 Brasilien São Paulo

Den Postgraduate Diplom i Fashion Marketing og Kommunikation af Istituto Europeo di Design - IED São Paulo tilbyder undervisning i marketing management og specifik kommunikation for modebranchen. [+]

HVORFOR?

Succes år efter år i FDI, dette indlæg foreslår forskellige perspektiver til forskellige scenarier for mode og fremmer en lærerig oplevelse gearet til markedet, med klasser og foredrag af anerkendte branchefolk og den akademiske verden.

FOR HVEM?

fagfolk interesseret i at fremme deres karriere eller direkte eller potentiel iværksætter til området ledelse Kommunikation og Fashion Marketing, værdsættelse deres potentiale og nærmer din profil de mest værdsatte fagfolk.

HVORDAN?

Programmet indeholder disciplinerne marketing Anvendt til Mode, Livsstil & Trends, Branding, Fashion Image Design Management, Digital kommunikation, Channel Management, Strategic Marketing, Global Business, Design Thinking og Business Plan mv... [-]


Postgraduat uddannelse i interaktionsdesign

på universitet Fuldtid 18 måneder March 2019 Brasilien São Paulo

Hvad var science fiction er gradvist ved at blive en realitet i menneskelige interaktioner i de menneske-maskine interaktion og interaktion mellem maskiner. I hyper-verden bliver interaktionsdesign en af ​​de mest lovende fagområder. [+]

HVORFOR?

Hvad var science fiction er gradvist ved at blive en realitet i menneskelige interaktioner i de menneske-maskine interaktion og interaktion mellem maskiner. I hyper-verden bliver interaktionsdesign en af ​​de mest lovende fagområder.

FOR HVEM?

Fagfolk fra forskellige områder, der er interesserede i en bred forståelse af projekter, der involverer interaktion og som søger at mestre de færdigheder, evner og værktøjer, der er nødvendige for at designe, udvikle og implementere ende til initiativer.

HVORDAN?

Akslerne, der styrer indlæg er: UX (User Experience); Spil Thinking; og Hypermedia. Deltagerne kender de forskellige tilgange i designfasen, hvilket gør den velegnet til fremstilling af forskellige grænseflader centreret menneske.... [-]


Videoer

Nova Pós - IED São Paulo

Brazilian Design Mission Silicon Valley 2015

IED conecta você com as empresas

Kontakt

IED - Istituto Europeo di Design

Adresse, linje 1 Rua Maranhão 617 HIGIENÓPOLIS
01240-001 São Paulo, State of São Paulo, Brasilien
Hjemmeside http://www.ied.edu.br/
Telefon +55 11 3660-8000