IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

FDI I VERDEN OG VERDEN I FDI

O Istituto Europeo di Design er et internationalt netværk af høj uddannelse i design, mode, visuel kommunikation og ledelse af kreative fag.

Siden indvielsen i 1966, selv før designuniversiteter opstod i Italien, er FDI præsenteret som et center for stærkt innovative forslag, med en pragmatisk pædagogisk model og kulturelt rige. At samle de bedste funktioner fra erhvervsskoler og Akademiet, Istituto er realiseringen af ​​en model institution, baseret på syntesen af ​​tanken om dens grundlægger og nuværende formand, Francesco Morelli. "Viden og knowhow" er det ledende princip i undervisningen i FDI projekt.

I øjeblikket er Istituto er et internationalt universitet-niveau nettet. Selskabet har kontorer i Italien, Spanien og Brasilien, startende med Kina, udvide sin internationale tilstedeværelse med særlig vægt på landenes hovedpersonerne i den nye økonomi, fortsætter med at være et kulturelt projekt, og iværksætter konstant udvikling.

Miljø, bæredygtighed, kunst, ekspertise lavet i Italien og digitale medier er nogle af de professionelle scenarier, som tager de nye uddannelsesforløb foreslået af IED.

FDI SAO PAULO

O Istituto Europeo di Design - IED São Paulo, Den første enhed uden for Europa, åbnede i 2005, hvor Brasilien begyndte sin økonomiske vækst. De store naturressourcer på den ene side og en bekræftelse af deres egne kulturelle værdier i de andre kastede Brasilien i størrelsen af ​​de lande, der kan gøre en forskel i den nye økonomiske verdensorden, der er trukket.

Vurderingen, af brasilianerne i italiensk kreativitet inden for mode og design befrugtede jorden for college og tillod FDI spore et kursus i stand til at forberede værdsatte fagfolk og spillet af brasilianske virksomheder.

Hvert år FDI bidrager til at positionere São Paulo som hovedstad i latinamerikanske mode. På design, skolen bidrager til frigørelse af den brasilianske vare på det udenlandske marked. Den didaktiske model af FDI har også tilladt realiseringen af ​​uddannelsesprogrammer for udviklingen af ​​de forskellige produktionssektorer i nogle brasilianske stater, med strategiske partnerskaber med offentlige og private sektor.

Placeringer

Sao Paulo

IED - Istituto Europeo di Design

Address
Rua Maranhão 617
HIGIENÓPOLIS

01240-001 Sao Paulo, State of São Paulo, Brasilien
Telefonnummer
+55 11 3660-8000

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig