Medi-Connect

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Medicinske undersøgelser uden NC og uden ventetid Med Medi-Connect

Vil du gerne studere medicin eller apotek uden NC (Numberus clausus)? Medi-Connect har specialiseret sig i sikker placering af undersøgelsen placerer i udlandet.

Dine fordele et overblik:

  • Undersøgelse uden NC (Numberus clausus)
  • Undersøgelse uden at vente
  • Ønsker studieplads uanset studentereksamen klasse
  • At studere på anerkendte medicinske fakulteter i udlandet
  • Undersøgelse på engelsk
  • All-round støtte fra MediConnect

På anmodning, Medi-Connect tilbyder omfattende yderligere tjenester til at gøre din indrejse i de medicinske undersøgelser og apotek studier i Bulgarien som let og behageligt som muligt.

Vores løfte: vil du få dit ønskede universitet sted straks, uanset den endelige karakter og ingen NC. Vi vil være til din rådighed 24 timer i døgnet via telefon. Desuden vil vi være glade for at mødes med dig for at forberede sig til afkast, hvilket vil gøre det lettere for dig at komme tilbage til Tyskland i fremtiden.

Medi-Connect Varna

Intermed Group Ltd Sofia BG er et datterselskab af den INTERMED GROUP koncernen med hovedsæde i Sofia, med afdelinger i alle byer i Bulgarien (Sofia, Plovdiv, Pleven, Varna og Stara Zagora), hvor medicinske fakulteter er etableret. Vi er en tysk bulgarsk-baserede selskab og har med succes overvåget studerende fra Tyskland, Sverige, Tyrkiet, Kuwait, Israel, Grækenland, Spanien og Italien siden 2004.

Som specialister inden for medicinske undersøgelser i Bulgarien, vi ser efter flere hundrede kunder hvert år i de samme forsøgspersoner og de samme bulgarske medicinske universiteter. Vi repræsenterer udelukkende af hensyn til vore klienter / elever. Vores ydelser er seriøs, professionel og individuelt skræddersyet til dine behov.

Vi tager os af vores studerende i løbet af deres fuldstændig undersøgelse periode, og sikre, at du videregive dine semester eksaminer straks og med succes. Vi opnår dette ved at være på stedet 365 dage om året og fastholde de bedste forbindelser og kontakter med de relevante universitetsprofessorer.

Vores motto: Succesfulde elever og glade forældre er kunder hos MediConnect.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Bulgarsk

Se M.D. » Se Ph.d.\'er » Se Master »

Videoer

Medizinstudium im Ausland