Læs den officielle beskrivelse

Varna University of Management ( VUM ) er en international business school beliggende i Europa, Bulgarien. Studerende fra over 50 lande får en fremragende uddannelse inden for business og marketing, it, turisme og gæstfrihed, gastronomi og kulinarisk kunst.

VUM tilbyder bachelor- og kandidatuddannelsen på engelsk, i samarbejde med universiteter i lande som Storbritannien (Cardiff Met), Schweiz (BHMS), Holland (Stenden University). Studerende studerer den synkroniserede læseplan som i partnerskabsinstitutionerne og skal opfylde de samme høje standarder i undersøgelser. De uddannes med grader fra både de partnering universiteter og VUM .

VUM opretholder gode forbindelser til virksomheder og har en langvarig succes med at placere sine elever med de bedste arbejdsgivere i USA, Australien, Storbritannien, Tyskland, Spanien, Italien, for blot at nævne nogle få.

VUM i globale placeringer

  • VUM har 1. plads blandt 1600 HEI over hele verden for studerende mobilitet, ifølge de prestigefyldte U-Multirank-rækker
  • VUM er blevet tildelt 3 Palmes of Excellence - Excellent Business School med forstærkende international indflydelse - af Palme of Excellence klassifikation for Østeuropa.
  • Universitetet er rangeret 9th i Østeuropa for sin MBA-grad af Best-masters.com.
  • Universitetet er rangeret 20th i verden for sin International Hospitality and Tourism Management (MSc) grad af Best-masters.com.
  • Antallet af publikationer fra VUM fakultet og studerende har opnået universitetets rangordning i top 300 blandt erhvervskolerne over hele verden, ifølge Social Science Research Network (SSRN) .
Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

Varna University of Management

Den Internationale Hospitality and Tourism Management MSc tilbydes af VUM er designet til at imødekomme behovene hos industri ledere, ledere og andre fagfolk i turistbran ... [+]

Den Internationale Hospitality and Tourism Management MSc tilbydes af VUM er designet til at imødekomme behovene hos industri ledere, ledere og andre fagfolk i turistbranchen. Universitetet er rangeret 20th i verden for sin International Hospitality and Tourism Management (MSc) grad af Best-masters.com.

Ved at tiltræde dette kandidatuddannelse vil du kunne udvikle dine ledelses-, forsknings- og analytiske færdigheder til de højeste standarder, der kræves for at fungere som øverste ledelsesmedlem inden for denne dynamiske industri.

Du får mulighed for ikke blot at uddybe teoretisk viden, men også en stærk praktisk retning gennem mange projekter og casestudier.

Vores intensive men generalistiske tilgang forbereder vores kandidater til en bred vifte af mulige karriere inden for rejser og turisme. Nogle af de centrale moduler i programmet er Exploring of Hospitality and Tourism Landscape, Industry Project Management samt Managing People og Marketing Across Cultures.... [-]

Bulgarien Varna
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Varna University of Management / Висше Училище по Мениджмънт
Address
13A Oborishte Street
Varna, Varna, Bulgarien
Hjemmeside
Telefonnummer
+359 52 300 680