Adler

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om os

Adler bygget på adlerianske værdier af gensidig respekt og samarbejde og fortsætter en 40-årig tradition for adlerisk uddannelse i Ontario.

Adler er en kandidatskole, der tilbyder en række akademiske programmer, der forbereder de studerende til at yde tjenester inden for psykisk sundhed og velvære. Vores kandidater forfølger karrierer inden for psykologi (klinisk og rådgivende psykologi), professionel coaching, psykoterapi og mental sundhedsrådgivning.120766_adlerlobby.jpg

Hvorfor vælge Adler ? Unik blandt private uddannelsesinstitutioner, vi tilbyder en professionel Master of Psychology * grad (med fuld tilladelse fra Ontario Ministry of Advanced Education and Skills Development), hvilket gør vores til den eneste sådan grad i Ontario. En praktisk, anvendt tilgang i alle vores kurser og programmer.

Adler instruktører er alle praktiserende, og bringer deres erhvervserfaring ind i klasseværelset samt træning i marken. Vores mål er at sikre de studerende med succes sikre beskæftigelse eller hjælpe dem i deres mål om at udvikle sig videre i det job, de har. Vi har en kompakt studerende, der gør det muligt for os at udvikle individualiserede kurser og træning.

Vi giver mulighed for at tage individuelle kandidatkurser for at omskolere, opgradere eller afhjælpe til registrering eller certificering. Adler programmer og kurser afspejler aktuelle faglige standarder, og vores studerende informeres om de seneste ændringer i lovgivning eller akkreditering. Vi har udviklet weekend- og intensive skemaer, der er ideelle til voksne voksne, med et læseplan bygget på principperne om voksenuddannelse.

* Dette program tilbydes under skriftlig tilladelse fra Ontario minister for avanceret uddannelse og kvalifikationsudvikling for perioden fra 8. august 2017 til 7. august 2022. Potentielle studerende er ansvarlige for at tilfredsstille sig selv om, at programmet og graden vil være passende til deres behov (f.eks. acceptabelt for potentielle arbejdsgivere, professionelle licensorganer eller andre uddannelsesinstitutioner).

Hvorfor Adler ?

  • En praktisk, anvendt tilgang karakteriserer alle vores kurser og programmer
  • Vores instruktører er alle praktiserende, og bringer deres erhvervserfaring ind i klasseværelset samt træning i marken
  • Vores mål er at sikre de studerende med succes sikre beskæftigelse eller at hjælpe dem i deres mål om at udvikle sig videre i det job, de har
  • Vi har en kompakt studerende, der gør det muligt for os at udvikle individualiserede kurser og træning
  • Vi giver mulighed for at tage individuelle kandidatkurser for at omskolere, opgradere eller afhjælpe til registrering eller certificering
  • Adler programmer og kurser afspejler aktuelle faglige standarder, og vores studerende informeres om de seneste ændringer i lovgivning eller akkreditering
  • Vi har udviklet weekend- og intensive skemaer, der er ideelle til voksne voksne, med et læseplan bygget på principperne om voksenuddannelse
  • Vi tilbyder det eneste kandidatuddannelse i psykologi, der er skræddersyet til individer med ikke-traditionel psykologiske baggrund

119135_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

Mission, værdier

Adler baserer sine filosofiske antagelser, kerneværdier og vejledende principper på individuel psykologi, et omfattende videnskab-af-levende system, der stammer fra og udviklet af den kendte østrigske psykiater, Alfred Adler (1870-1937), der fremmet grundlæggende værdier for samfund og social retfærdighed.

Vores stiliserede 'A' logo er det græske tegn for Delta, der symboliserer positiv forandring. Hver side af trekanten repræsenterer et af vores tre fokusområder; Psykologi og psykoterapi, coaching og ledelse og efteruddannelse og samfundstjeneste. Alle tre fokusområder har et lignende mål: at hjælpe folk bevæge sig mod positiv forandring.

Vores mission

Vi praktiserer det, vi lærer for at transformere os selv, vores organisation og verden.

Vores værdier

Adler støtter alles ret til at leve fri for undertrykkelse og berøvelse. Hvad vi ønsker for os selv, vi ønsker for alle.

Vores mål

Hos Adler forvandler vi undervisning til læring, karrierer til opkald og teori til praksis og vice versa.

Vores historie

Adler blev dannet med det udtrykkelige formål at tilbyde grader og anden avanceret professionel uddannelse inden for mental sundhed og velvære erhverv til studerende fra Ontario og rundt om i verden. Adleriansk erhvervsuddannelse på kandidatniveau har været en tilstedeværelse i Ontario siden 1978. Da regeringen i Ontario vedtog loven om valg af videregående uddannelser efter 2000, anerkendte medlemmer af Adler samfundet muligheden for første gang i Ontario at etablere en uafhængig graden, der giver kandidatuddannet faginstitution, der kunne imødekomme de professionelle behov hos Ontario-studerende. Selv om det er en uafhængig organisation, opretholder Adler kollegiale forbindelser med andre adleriske institutioner som Adler Graduate School i Minnesota og Adler University i Chicago og Vancouver.

Adler baserer sine filosofiske antagelser, kerneværdier og vejledende principper på individuel psykologi, et omfattende videnskab-af-levende system, der stammer fra og udviklet af den kendte østrigske psykiater, Alfred Adler (1870-1937), der fremmet grundlæggende værdier for samfund og social retfærdighed.

Selvom Adler uddannelsesorientering er forankret i Adlerian-filosofien, er alle større tilgange og teorier, der bidrager til mental sundhed og velvære, repræsenteret i Adler Curricula. Vores erfaring og faglige ekspertise tyder på, at en fast forankring i en bred teori, såsom adlerisk filosofi, giver et fundament til at udvikle en kognitiv og følelsesmæssig kapacitet til at sammenligne og evaluere andre teorier.

Individuel psykologi eller adlerisk psykologi lægger vægt på det enkelte menneskes unikke karakter og understreger individets sociale indlejring. Kernen i skolens tilgang til mental sundhed og velvære og til at uddanne fagfolk på disse områder er en filosofisk antagelse om dynamikken i at være menneske, der trækker på Adler arbejde. Vi er alle fanget i en paradoksal spænding mellem at være os selv, centrum og skaberen af vores eget fænomenologiske univers og opfyldelse af kravene fra et socialt samfund, uden hvilke vi ikke kan overleve. På den ene side er vi alle unikke mennesker med et stærkt behov og ønske om at udtrykke os fuldt ud i vores liv og arbejde. På den anden side udsættes vi for skub og træk i et væld af relationer som medlem af flere systemer og en uigenkaldelig del af menneskeheden. Vores kreativitet ved at løse dette tilsyneladende paradoks mellem selvudtryk og indlejring bestemmer i væsentlig grad vores niveau for succes og opfyldelse og ifølge Adler vores mentale sundhed. Nøglen til at løse paradokset ligger i at bruge vores unikke selv til at yde et bidrag til og med andre. Adler kalder denne nøgle, 'social interesse'.

Vores mål hos Adler er at udvikle fagfolk, hvis arbejde vil være grundigt forankret i intentionen om at hjælpe klienter kreativt med at løse og overskride dette paradoks mellem selvudtryk og indlejring - det vil sige at udvikle social interesse. Selv når dette arbejde snævert er fokuseret på et specifikt emne eller område, mener vi, at drift fra en sådan højere plan vil forbedre både heling og muligheder for vækst og udvikling.

Placeringer

Toronto

Address
890 Yonge St. 9th Floor
Toronto, Ontario, Canada

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig