University of Alberta: Alberta School of Business

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University of Alberta blev grundlagt 1908. I løbet af det sidste århundrede, har UofA etableret sig som en førende forsknings- intensiv University, en af ​​de bedste universiteter i Canada og blandt de 100 bedste universiteter i hele verden!

Den Alberta School of Business ved UofA er en af ​​Canadas førende business skoler, der tilbyder Bachelor of Commerce, Mester, ph.d. og lederuddannelse programmer.

Den Alberta MBA er en 20 måneders fuld tid program. Med små klassestørrelser, Alberta MBA giver en personlig og oplevelse af høj kvalitet, som forstærkes yderligere af programmets fakultet, mange af dem vindere af undervisning og andre udmærkelsespriser.

Collaborative Med 80 fuldtidsstuderende tiltræder Alberta MBA hvert år, du er i stand til at opbygge stærke relationer med hver af dine klassekammerater. Et team-baseret tilgang til læring giver dig mulighed for at udvikle dit team og lederevner, mens få at lære med jævnaldrende fra forskellige baggrunde.

Fleksibel Den Alberta MBA kræver, at alle studerende at gennemføre vigtige forretningsmæssige grundlæggende kurser og en blanding af valgfrie kurser. Med 9 valgfrie kurser, er du i stand til at skræddersy din uddannelse med en blanding af kurser der passer bedst til dine egne interesser eller fuldføre en af ​​vores formelle specialiseringer.

Placeringer

Edmonton

Address
2-30 Business Building
Edmonton, Alberta
Canada T6G 2R6

T6G 2R6 Edmonton, Alberta, Canada

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: