Briercrest College & Seminary

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Briercrest College and Seminary er et samfund af streng læring, der opfordrer studerende til at søge Guds rige, til at blive formet dybt af Skrifterne og til at blive dannet åndeligt og intellektuelt for liv i tjeneste. Briercrest College and Seminary driver også Briercrest Christian Academy.

Vores mission

Vi har forberedt ledere i over 70 år. Vores tjeneste opstod fra et samfund af troende, der værdsatte Guds ord og ønskede at give undervisning i Bibelen. Denne forpligtelse er fortsat kernen i, hvad vi gør, og hvorfor vi eksisterer. Vores mål er at kalde studerende til at blive fuldt hengivne tilhængere af Jesus Kristus, og vores tilgang til at nå dette mål bliver stadig mere unik i det uddannelsesmæssige landskab. "... vores Guds ord skal bestå for evigt." Esajas 40: 8

Vores Campus

Vi er beliggende i et nært samfund, der er ideelt til åndelig refleksion, men alligevel tilbyder en af de mest omfattende kristne uddannelsescampus i Canada. Midtstykket er Hildebrand-kapellet med 2.400 sæder; det største kirkesalong i provinsen. Faciliteter inkluderer også et bibliotek på 25.000 kvadratfod, ni studenter sovesale, et hotel, nyrenoveret spisesal, dobbeltbane gymnastiksal, skøjtebane, adskillige sportsbaner, metro restaurant og to caféer.

Placeringer

Caronport

Address
College Drive,510
S0H 0S0 Caronport, Saskatchewan, Canada

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig