British Columbia Institute Of Technology BCIT

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

British Columbia Institute of Technology adskiller sig fra et college eller universitet og tilbyder praktisk, anvendt uddannelse med instruktører, der har direkte praktisk erfaring inden for deres felt.

Siden vores første klasse blev uddannet i 1966, har vores historie afspejlet udviklingen i British Columbias økonomi. Vores institution har altid været i forkant med teknologi, og vi er stolte af vores bidrag til at forme provinsens arbejdsstyrke.

I mere end 50 år har vi fyldt industriens behov og uddannet fremtidige ledere og forandringsproducenter inden for en bred vifte af sektorer - og vores arbejde, som deres, er aldrig gjort.

At lede visionen for BCIT

Hos BCIT arbejder vores lederteam for at drive institutionen mod sit mål: kvalitetsuddannelse, der peger kandidater til meningsfulde, fremtidssikre karrierer.

Vi har tre store forpligtelser som en del af vores strategiske plan 2019-2022: at være en folkefokuseret organisation, der leverer en fremtidssikker anvendt uddannelse - og at forstærke vores indflydelse gennem globalt relevante forbindelser.

Placeringer

Burnaby

Address
Willingdon Avenue,3700
V5G 3H2 Burnaby, British Columbia, Canada

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig