Canadian Southern Baptist Seminary & College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om den canadiske sydlige baptist seminar og college

82308_CSBS-Banner-Picture.jpg

I mere end tre årtier har vi fået overdraget uddannelse og teologisk uddannelse af præster og andre kirkearbejdere for at de adlyder Den Herre Jesu Kristi Store Kommission i og gennem lokale kirker overalt i verden. Til dette formål arbejder vi for at give vores elever en uddannelse til ministeriet, der både er bibelsk nøjagtigt og relevant for vores sammenhæng. Vi mener, at det ikke er nok for os at blot give viden.

Det er vores vision at træne Gud-kaldte mænd og kvinder til førende århundredes ledelse på hårde steder. Vi ønsker at fremme den næste generation af ledere et ønske om at gå på vanskelige steder og modigt modtage de udfordringer, der står over for os der.

Når vi går i gang med kommende årtier, mener vi, at vores skole aldrig har været mere kritisk. Den lille gruppe af kirker, der startede skolen, er vokset til godt over 350 kirker i dag, med en vedvarende vision om at blive 1.000 kirker på mindre end fem år. Vores skole spiller en afgørende rolle i realiseringen af ​​denne vision. Året over året Gud sender flere alumner til regioner i Canada fra Stillehavskysten til Atlanterhavskysten og nordpå mod vores ekspansive områder.

Kirkens plantesyn på den canadiske nationalbaptistkonvention har grundigt fanget mange studerendes fantasi, og de er dristige til at vove sig ind på Canadas hårde steder for Kristi skyld og udvidelsen af ​​hans rige. Og foruden vores alumni, der serverer i Canada, har vi andre alumner, der har spredt sig til regioner over hele kloden, der tjener som missionærer. Den missionære iver, der blev infunderet i vores skole ved vores oprettelse, har resulteret i kandidater, der har valgt at forlade Canada for at gå til steder, der er hårdere endnu.

På CSBS

Da vores skole forsøger at engagere sig tabt i hele Canada, får de studerende mange muligheder for at deltage i ministeriet som en del af deres uddannelse.

Med et lavt forhold mellem elev og fakultet, CSBS

Kom og se, hvad Gud måtte have på sit hjerte for dig på den canadiske sydlige baptist seminarium

Vores tro og trosretning er tæt knyttet til CNBC.

Rådgivende Råd

James Teel indledte et rådgivende råd for skolen. Denne gruppe, der består af canadiere og amerikanere, har været en værdifuld ven til seminariet gennem bøn, forfremmelse, indsamling og fællesskab. Gruppen har svinget i medlemskab gennem årene med en gennemsnitlig størrelse på 30.

Trustees

Seminarieforvaltere er en vigtig sammenhæng mellem seminariet og kirkerne i den canadiske konvention af sydlige baptister. Trustees vælges af messengers fra kirkerne på konventionens årlige møder. De vælges i fire etårige vilkår og har ansvaret for at hjælpe skolen med at nå sine mål, politikker og vision. Trustee bestyrelser består af syv mænd og kvinder. De mødes to gange om året og rapporterer direkte til den nationale ledergruppe for den canadiske konvention af sydlige baptister. Seks seminarer har fungeret som skolens forvaltere.

Vores historie

Stående på en bakke med udsigt over Cochrane, Alberta er der en statue af en cowboy på sin hest. Statuen har titlen "Men of Vision" og blev rejst til minde om de tidlige pionerer, der etablerede området som en ranchoperation i 1880'erne, som fortsætter til i dag.

På en anden bakke med udsigt over Cochrane står den canadiske sydlige baptist seminarium

Placeringer

Cochrane

Address
200 Seminary View
T4C 2G1 Cochrane, Alberta, Canada

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig