Executive Hotel Management College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hos EHMC, vi er specialiserede i uddannelse nuværende og nye gæstfrihed fagfolk gennem workshops, praktikophold, klasseundervisning og industri begivenheder.

Executive Hotel Management College tilbyder en virkelig unik kombination af højt niveau for uddannelse og en direkte vej til forretningsudvalget. Vores erfaring i branchen i løbet af de sidste 35 år har sikret relationer og kontakter inden for førende hotel og restaurant virksomheder, som ingen anden skole kan give. Når vi placerer vores studerende i betalt praktikophold og practicums, vi personligt diskutere karrieremål i hver af vores elever med ejere og direktører for de værtsorganisationer, så vi maksimere deres chancer for at nå deres drømme om at arbejde som ledende medarbejdere.

Moderselskab for EHMC har været i gæstfrihed business siden 1979, leverer uddannelse og høj kvalitet hotel management systemer til førende hoteller i Canada, USA og Europa. Grundlæggeren af ​​EHMC, Ken Honborg, indså, at der var et stort hul i uddannelsen af ​​op og kommende hotelejere i Canada. Alt for mange gymnasier og universiteter var at give kandidater med teori baseret uddannelse, når de kom ind i arbejdsstyrken, General Managers og ejere var overrasket over at finde, at de fleste kandidater ikke kunne udføre på et acceptabelt niveau.

EHMC har sikret stærke partnerskaber og overbevisninger med mange førende hotel og restaurant virksomheder til at garantere vores kandidater kan udføre på det forventede niveau, der kræves i branchen. Vi udvider deres netværk og opbygge deres CV, så når de er færdiguddannede, de er overbevist med deres færdigheder og erfaring til straks at tage på lederroller.

Svarende til Fairmont Hotels and Resorts Management forberedelse program, at Mr. Honborg deltog i, EHMC kombinerer virkelige verden praktisk erfaring med industri standard Ahla baseret undervisning bedst forberede vores studerende til at nå deres drømme om at blive den General Manager for et hotel World Class eller restaurant.

Top 10 grunde til at studere på EHMC

The Best Executive Level Hospitality Management College i Nordamerika Den eneste Ahla Godkendt College opererer i forbindelse med en større Hotelkæde EHMC eksklusive Ahla Dual Diploma Program - Tjen 2 Diplomer i 1 år Vores studerende er i stand til at kombinere teori og praktisk anvendelse med Work Immersion Program Fleksibilitet med 3 - Måned 6 - Måned 1 - År & 2 - årige optioner Små klassestørrelser og individuel opmærksomhed fra erfarne fakultet & Staff Scholarship, stipendier og finansieringsmuligheder for indenlandske og internationale studerende Passionate instruktører med over mange af kombineret oplevelse af gæstfrihed A World Class Campus ligger i hjertet af Vancouver Ledelsesniveau, Multi-afdeling, Practicum og erhvervspraktik

Placeringer

Vancouver

EHMC - Executive Hotel Management College

Address
1311 Howe St
V6Z1W2 Vancouver, British Columbia, Canada
Telefonnummer
+1 604-428-3462

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: