Læs den officielle beskrivelse

Fanshawe College er et stort offentligt finansieret college beliggende i London, Ontario, Canada - cirka to timers kørsel fra Toronto og Niagara Falls. Der er 21.000 fuldtidsstuderende, herunder mere end 6.000 internationale studerende fra 97 forskellige lande.109858_109779_T-Building_01_06_017_Panorama1.jpg

London, Ontario, Canada

Byen London har en befolkning på ca. 400.000 og over 500.000 i hovedstadsområdet. Det er hjemsted for både Fanshawe College og Western University. London har fantastiske kunst, markeder, teatre og natteliv. Det er kendt som "Forest City" med over 200 parker og i en region omgivet af verdens største ferskvands søer. London har en international lufthavn og er også tilgængelig med bil, Greyhound Bus eller VIA tog.

programmer

Fanshawe tilbyder mere end 200 akademiske programmer, der spænder fra toårige eksamensbeviser og treårige avancerede eksamensbeviser til kandidatuddannelser (et år) og ærer bachelorgrader (fire år).

https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/programs-international-students

Adgangskrav

Se vores adgangskrav her: href = "https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/programs-international-students109859_109778_M-Building_01_06_017-92.jpg

EAP - Engelsk til akademiske formål

For studerende, der gerne vil studere engelsk først, tilbyder Fanshawe et EAP-program (engelsk for akademiske formål). Der er ti niveauer i EAP-programmet, som løber i otte uger ad gangen. En gratis prøve er tilgængelig, så eleverne kan estimere hvilket niveau der giver mest mening.

https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/eap

Fanshawe Grads får job

Ifølge de seneste resultater af KPI (Key Performance Indicators) -undersøgelsen overstiger Fanshawe's beskæftigelsesgrad på 87,6% det provinsielle gennemsnit med to procent. Ved undersøgelsen seks måneder efter eksamen er 80,2% af Fanshawe-alumnerne tilfredse med deres universitetsuddannelse - og 94,2% af arbejdsgiverne er tilfredse med Fanshawe-kandidaternes færdigheder og bidrag.

Fanshawe Cares

Fanshawe tilbyder en ankomstpakke kaldet Fanshawe Cares for alle nye internationale studerende. Fanshawe Cares omfatter:

  • Airport Greeting Service drives af studentambassadører;
  • Transport pendulkørsel fra Pearson Lufthavn i Toronto til London, Ontario;
  • To overnatninger tilbydes (hvis nødvendigt);
  • Bistand med at finde et sted at bo og åbne en bankkonto (hvis det er nødvendigt).

I forbindelse med Fanshawe Cares-programmet arrangerer International Center også et velkomstsession hvert semester for at gøre dig bekendt med kollegiet og dets tjenester samt at forbinde dig med andre internationale studerende.109860_109777_Gates_01_06_017-61.jpg

Stipendier

Fanshawe tilbyder hvert år $ 5 millioner i stipendier, stipendier og stipendier. Der er muligheder udelukkende til internationale studerende, som indgangsstipendier.

href = "https://www.fanshawec.ca/paying-college/financial-aid-student-awards/awards/international-awards

Ekstra

Alle fuldtidsstuderende i London Oxford Street campus modtager en fuld tid LTC buskort, medlemskab til Student Wellness Center og sundhed og dental dækning gennem Morcare. Der er mange klubber og sportshold på Fanshawe - for spillere og fans!

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Fanshawe College

Students Testimonials 2018 | Fanshawe International