Læs den officielle beskrivelse

EFMD Equis Accredited

Peter B. Gustavson School of Business

Grundlagt i 1990, Gustavson School of Business er kendt for sin unikke pædagogiske tilgang, inspireret undervisning og fremragende forskning. Som en leder blandt verdens 12.000 handelshøjskoler, vi er en af ​​blot 97 for at opnå akkreditering med både AACSB International (Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business) og Det Europæiske Institut for Management Development gennem sit European Quality Improvement System (EQUIS).

Vi tilbyder grader i:

· Bachelor of Commerce (HD)

· Master of Business Administration (MBA)

· Master of Global Business (MGB)

· Ph.d. i International Management & Organisation

Vi tilbyder kortsigtede sommer studier i Entrepreneurship, Service Management, International Business og Business Communications.

Ved at levere disse programmer, er vi forpligtet til at udvikle globale erhvervsledere. Vores internationale, integrativ, innovativ og socialt bæredygtig tilgang sikrer vores studerende lærer at tænke anderledes i dagens hurtigt skiftende globale marked.

The University of Victoria

Konsekvent rangeret som en af Canadas førende forskning universiteter af eksterne undersøgelser og UVic studerende ens, er vi også klassificeret blandt top 200 i verden ved den årlige Times Higher Education undersøgelse. The University of Victoria demonstrerer en ekstraordinær dybde af ekspertise på tværs af en bred vifte af akademiske programmer på bachelor-og kandidatniveau. Universitetet har fået ry for sit engagement i forskning, stipendium og co-op uddannelse, og er bredt anerkendt for sin innovative og lydhør programmer, tværfaglige og internationale initiativer, og et mangfoldigt og indbydende lærende samfund. Med over 19.000 studerende fra Canada og rundt om i verden, og næsten 5.000 fakulteter og personale, har University of Victoria etableret en overordentlig kollegial ledelse kultur med håndgribelige korpsånd tværs af campus.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:


Peter B. Gustavson School of Business at the University of Victoria

Master of Global Business (MGB) grad er en streng etårigt program, der byder dem med bachelor-grader-inden for handel, forretning, administration eller management-the ... ... [+]

Master of Global Business (MGB)

&nbsp

Master of Global Business (MGB) grad er en streng etårigt program, der byder dem med bachelor-grader-inden for handel, til erhvervslivet, administration eller management-mulighed specialiserer sig i international business management og ledelse på en kandidat-niveau. Studerende læser på tre campusser i hele verden: University of Victoria i Canada, Det Nationale Sun Yat-Sen University i Taiwan, og Johannes Kepler Universitetet i Østrig. Ud over de pædagogiske metode, der anvendes i dette program, som omfatter tilfælde analyser, forelæsninger, klassediskussioner, business simuleringer, besøg i marken, team-baseret læring aktiviteter, selskabet rådgivning projekter, og selv-refleksion (journal), studieordningen indeholder en rig fordybelse i to forskellige kulturer i tillæg til hjemmet kultur. ... [-]

Canada Victoria
September 2019
Fuldtid
12 - 16 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Studying Business at the University of Victoria

About Gustavson School of Business