Humber College Institute of Technology & Advanced Learning

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Humber, Et medlem af Polytekniske Canada, Er forpligtet til studerende succes gennem høj kvalitet i undervisning og læring. Humber's bred vifte af karriere-fokuserede legitimationsoplysninger omfatter: bacheloruddannelser, eksamensbeviser, certifikater og postgraduate certifikater. Vi tilbyder også lærlingeuddannelsen. Med 160 fuldtidsansatte programmer og 200 fortsættende uddannelser programmer at vælge imellem, de 27.000 fuldtidsansatte og 56.000 deltidsstuderende af Humber har adgang til mange muligheder for fortsat læring.

Vision

Lederskab i polyteknisk uddannelse

Humber Mission

Humber udvikler bredt uddannede, højt kvalificerede og tilpasningsdygtige borgere til at få succes i en karriere, der væsentligt bidrager til de samfund, de tjener lokalt, nationalt og globalt.

Værdier

Student-Centreret - Vi holder det nuværende og fremtidige succes af vores studerende som vores højeste prioritet. Excellence - Vi er forpligtet til fremragende tjenester, akademiske programmer og undervisning. Innovation - Vi forventer og svare nye tendenser til at opfylde de skiftende behov hos vores lokale, nationale og globale samfund. Respekt - Vi forsvarer de højeste etiske standarder, og bekræfter og beskytte rettigheder, værdighed og integritet for hvert medlem af vores mangfoldigt samfund. Inklusion - Vi dyrker en arbejdsgruppe og læringsmiljø, hvor forskellighed er anerkendt som afgørende for vores succes. Bæredygtighed - Vi bevarer vores fælles fremtid ved at omfavne de sociale, økologiske og økonomiske konsekvenser af vores beslutninger.

Placeringer

Toronto

Address
Humber College Institute of Technology & Advanced Learning
205 Humber College Blvd

M9W 5L7 Toronto, Ontario, Canada

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig