LaSalle College Vancouver

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

LaSalle College Vancouver

Vores Fordele

LaSalle College: den internationale reference ungdomsuddannelse

Træning uden sammenligning

Programmer, der tilbydes på engelsk. Praktiske pædagogiske projekter, der afspejler professionelle virkelighed og føre til internationalt anerkendte eksamensbeviser. Entusiastiske, hengivne lærere med solid baggrund i arbejdsstyrken. Kombination arbejde / uddannelser. Muligheder for studerende at deltage i regionale, nationale og internationale konkurrencer. Praktikophold med de mest innovative virksomheder. En generel uddannelse - i alle programmer - at fremme miljøbevidste praksis. Integration af entrepreneurielle begreber i alle programmer.

De 10 grundlæggende principper i vores akademiske projekt

LaSalle College Vancouver tilbyder en opbyggelig undervisning i et inkluderende miljø, der tillader de studerende at få deres ønskede diplom, samt erhverve og udvikle følgende:

Mundtlige og skriftlige evner på engelsk. Evnen til at mestre nye industri-relaterede informationsteknologi. Kompetencer, der letter den faglige mobilitet. Management færdigheder, der gælder i forbindelse med den nuværende globalisering og instant kommunikation. Evnen til at arbejde med et tværfagligt team. Ledelse og iværksætteri. En holdning, der afspejler en ansvarlig borger, respekt for andre, og stringens i alle forhold. En iboende værdi for efteruddannelse. En bevidsthed om ansvarlige vaner, der fremmer et godt helbred for sig selv og for andre. En naturlig trang til at beskytte miljøet og fortaler for en bæredygtig udvikling.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Advanced Diplomas » Se Naturvidenskabelige bachelorstudier » Se Diplomas » Se Kursus » Se Bachelor »

Kontakt
Besøgsadresse

101 Smithe Street 
Vancouver (British Columbia) V6B 4Z8
Vancouver, Britisk Columbia, V6B 4Z8 CA
Besøgsadresse

2665 Renfrew St. 
Vancouver, BC
Vancouver, Britisk Columbia, V5M 0A7 CA