McGill University, Desautels Faculty of Management

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

McGill hurtige fakta

  • 1821 grundlæggelsesdato for McGill University
  • 1. i Canada blandt medicinske doktorale universiteter i elleve år i træk (Maclean's 2016)
  • 24. i verden (QS World University Rankings 2015/16)
  • 300 uddannelsesprogrammer
  • 25% internationale studerende
  • 23% kandidatstuderende
  • Højeste% af Ph.D. studerende på et hvilket som helst canadisk forskningsuniversitet
  • 180 lande, hvor alumner bor og arbejder
  • 139 Rhodes Scholars-den højeste blandt canadiske universiteter
  • 12 Nobelprisvinnere - den højeste blandt canadiske universiteter

Hvem vi er

McGill University er en af ​​Canadas mest kendte institutioner for videregående uddannelse og et af de førende universiteter i verden. Med elever, der kommer til McGill fra omkring 150 lande, er vores studenterkreds det mest internationalt forskelligartede på ethvert forskningsintensivt universitet i landet. McGill blev grundlagt i 1821 takket være en generøs bequest af James McGill, og siden da er vi vokset fra et lille kollegium til et travle universitet med to campuser, 11 fakulteter, 300 studieprogrammer og 40.000 studerende. Universitetet samarbejder også med fire tilknyttede undervisningssygehuse for at uddanne over 1.000 sundhedspersonale hvert år.

En tradition for succes

McGill er anerkendt over hele verden for fremragende undervisning og forskningsprogrammer. Ernest Rutherfords Nobelprisvindende forskning i radioaktivitetens art blev udført på McGill, en del af en lang tradition for innovation på vores campuser, der omfatter opfindelsen af ​​den kunstige blodcelle og plexiglas. I dag bygger vores professorer det nye felt af epigenetik, udvikler alternative energikilder fra afgrødeplanter og kører menneskelig præstation på alle områder, der er tænkelige. Vores 250.000 kandidater udgør et stort globalt netværk, hvor mange alumner når toppen af ​​deres erhverv som Højesteret Justices, prisvindende forfattere og musikere, astronauter og meget mere.

De lysteste studerende

Udover et stjernelærer er McGill kendt for at tiltrække de lyseste studerende fra hele Canada, USA og hele verden. McGill-studerende har de højeste gennemsnitlige indtastningsgrader i Canada, og vores engagement i at fremme det allerbedste har hjulpet vores elever med at vinde flere nationale og internationale priser i gennemsnit end deres ligestillede på et andet canadisk universitet. Det prestigefyldte Rhodes-stipendium er gået til en nationens førende 138 McGill-studerende. Evnen til at afbalancere akademisk ekspertise med den ekstracurricular er et andet kendetegn ved McGill-studenten. Udover en rig atletisk tradition, der omfatter mange olympier og fødslen af ​​hockey og fodbold, deltager tusindvis af McGill-studerende i hundredvis af klubber, foreninger og samfundsgrupper, der beriger Montreal og bidrager til et livligt campusliv.

Mission

McGill Universitets mission er fremskridtet med læring og skabelse og formidling af viden ved at tilbyde den bedst mulige uddannelse ved at gennemføre forskning og videnskabelige aktiviteter, der vurderes at være fremragende efter de højeste internationale standarder og ved at yde service til samfundet. Motto Grandescunt Aucta Labore (Ved arbejde øges og vokser alt).

10 stolthed

1. RANGER MELLEM PERIORINSTITUTIONER 1. i Canada blandt lægedoktorale universiteter i 11 på hinanden følgende år (Maclean's University Rankings 2016) 24. i verden (QS World University Rankings 2015) 39th i verden (Times Higher Education World University Rankings 2014/15) 1. eller bundet til 1. blandt Canadas store universiteter inden for informationsteknologi, bytilfredshed, omdømme hos arbejdsgivere og biblioteker (Globe and Mail's Canadian University Report)

2. DE FINDSTE STUDENTER McGill er kendt over hele verden for sine skyhøje indkomne karakterer, og vores studerende har talt forbløffende 139 Rhodos-lærde blandt deres rækker - mere end noget andet canadisk universitet. Hvert år tjener de armfulde prestigefyldte priser og priser for akademisk og atletisk præstation, og i Canadas valg i maj 2011 besejrede fem af vores studerende de etablerede til at blive nogle af landets yngste parlamentsmedlem nogensinde.

3. McGill FIRSTS Opdagelsen af, at atomer er delelige. Det første kort over hjernens motoriske cortex. Opfindelserne af plexiglas, tre store sportsgrene og de kunstige blodlegemer. I mere end 190 år har McGillians og deres Eureka-øjeblikke ændret verden til det bedre.

4. VERDENSVINDENDE ALUMNI De bor i omkring 180 lande. Deres rækker inkluderer verdensledere, astronauter, nobelpristagere og et væld af trailblazers i verdens kunst, videnskab, forretning og offentlig service. I en 2013-undersøgelse rangerede arbejdsgivere McGills grader som den 37. mest prestigefyldte i verden. På tværs af grænser og discipliner bruger McGills 250.000+ alumner deres uddannelse og erfaringer til at gøre en forskel i verden.

5. EN ANSVAR FOR FORSKNING Med et stærkt fokus på tværfagligt arbejde hører vi til de fineste forskningsintensive universiteter i verden og viderefører en tradition for ekspertise, der inkluderer Sir Ernest Rutherford, Wilder Penfield, Charles Taylor og mange andre. I dag gør vores forskere store fremskridt inden for en lang række områder, fra grøn kemi til nanoteknologi, fra videnskaben om mad til hemmelighederne ved genomik og proteomik.

6. CANADAS MEST INTERNATIONALE UNIVERSITET McGill er en af Canadas mest kendte institutioner for videregående uddannelse og et af de førende forskningsintensive universiteter i verden. Da 24% af vores studerende kommer til McGill fra mere end 150 lande, er vores studentergruppe det mest internationalt forskelligartede medicinske-doktorgradsuniversitet i landet. Vores førsteklasses praktikprogrammer placerer studerende over hele kloden, og vores alumner bor i mere end 180 lande verden over.

7. EN VIBRANT METROPOL Montreal sidder ved mødestedet for den gamle og den nye verden. Det er en by med brosten og et internationalt knudepunkt for rumfart, lægemidler, softwareteknik og mere. Det er et sikkert, levende sted sprængfyldt med en kultur, der konsekvent rangerer blandt verdens mest livlige byer. Montreal er hjemsted for cirka 220.000 studerende på sekundærtrinnet samt et væld af grønne områder og de hundredvis af caféer og restos, som Montreal er berømt for. Faktisk rangerer byen som den 8. bedste studenterby i verden.

8. EN FORPLIGTELSE TIL BÆREDYGTIGHED Vi brænder for bæredygtighed og gør noget ved det. McGills Vision 2020 Bæredygtighedsstrategi sætter en ambitiøs dagsorden for en grønnere, mere retfærdig og sundere fremtid, og vores Sustainability Projects Fund tilbyder 840.000 dollars til frøfinansiering hvert år til projekter, der hjælper os med at komme derhen. Siden 2009 har vi finansieret en bred vifte af initiativer, herunder havearbejde i byer, et cykelkollektiv, grønne affaldshåndteringssystemer og mere.

9. NOBEL-PRIS-VINDERE McGill tæller tolv nobelprisvindere blandt sine fakulteter og alumner - de fleste af ethvert canadisk universitet - hvis bidrag inkluderer teknologien bag digitale kameraer, opdagelsen af, hvordan menneskekroppen beskytter sin genetiske kode, teorien om elektronoverførsel, banebrydende arbejde med visuel opfattelse, hormoner og partikelinteraktion og opdagelsen af dendritiske celler med deres Pathways der styrer og driver immunresponset.

10. ET STOR STED AT ARBEJDE Hos McGill ved vi vigtigheden af at tiltrække de bedste og mest klare: fra vores studerende til vores forskere til vores medarbejdere. Derfor gør vi alt hvad vi kan for at sikre, at McGill er et sted, hvor alle trives, og vi er stolte af at sige, at vores indsats ikke er gået ubemærket hen. Vi er igen udnævnt til en af Montreals bedste arbejdsgivere i 2015.

Placeringer

Montreal

Address
Bronfman Building
1001 Sherbrooke Street West

H3A 1G5 Montreal, Quebec, Canada

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer

EFMD Equis Accredited