Læs den officielle beskrivelse

Vores elever lærer i et dynamisk miljø gennem praktisk træning, state-of-the-art udstyr og erfaringer fra virkeligheden. Med mere end 90 programmer, der tilbydes på tværs af provinsen New Brunswick, tilbyder NBCC en bred vifte af læringsmuligheder, der forbereder dig på at komme ind på arbejdspladsen med ekspertise og selvtillid.

Fra den dag du ankommer til eksamen, opfordrer vi dig til at nå højere, tage risici og opnå store ting. Sammen omdanner vi liv og samfund.

universitetsområder

Hvert af vores seks campusser tilbyder en unik blanding af programmer og en tydelig personlighed. Fra hovedstaden til kystsamfundene, bycentre til floderbyer, er NBCC 's campusser lige så forskellige som New Brunswick selv.

Vores elever er vores første prioritet

Vi er fokuseret på din succes og den indvirkning, du får på dit samfund.

Rul dine ærmer op

Du vil uddanne dig med en del erfaring under dit bælte og få indsigt i din fremtidige karriere.

College er en vigtig livsforandring

Med mindre klassestørrelser får du kendskab til dine jævnaldrende og dine instruktører i et miljø, der er sjovt, stramt og støttende. Gennem vores Student Success Center har du adgang til support, når du har brug for det.

Få den uddannelse, der får dig til karriere

Vi tilbyder programmer, der er efterspurgte efter industri baseret på fakta og forskning. Du vil forlade NBCC med en uddannelse, der er efterspurgt.

Programmer undervist i:
  • Engelsk