NYIT - Vancouver

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvor bedre at tjene din MBA eller Master of Science i Cybersecurity, Energy Management eller Instructional Technology end levende Vancouver? Vores campus, der ligger i byens centrum tæt på alle offentlige faciliteter, afspejler Vancouvers ry som ledende inden for innovation, teknologi og bæredygtighed. Som et af de mest populære rejsemål i verden, kan Vancouver prale moderat vejr og er konsekvent placeret blandt de tre bedste byer i verden til at leve. Når du optjener en kandidatgrad fra NYIT-Vancouver, vil du også blive en del af NYITs globale universitet. Du kan vælge at starte dit program i Vancouver og fuldføre det i New York eller andre globale universiteter. NYIT-Vancouver tilbyder følgende programmer:

 • Energistyring, MS
 • Information, netværk og computersikkerhed, MS
 • Undervisningsteknologi, MS
 • Master of Business Administration, MBA
 • Master of Business Administration, MBA, Finans koncentration

Beliggende i hjertet af downtown centrum, nær corporate hovedkontorer for økonomi, bank, minedrift, servicesektoren, naturressourcer og it-virksomheder, campus funktioner computer labs, stuen lounger og et fjernundervisning center. Små klasser fører til store muligheder for praktikophold, praktik og mentorprogrammer hos ledende kommercielle og finansielle institutioner i området. Vores on-campus-samfund omfatter særlige interesseklubber, et studievejledning og et ærefællesskab, og organiserer en række sociale og rekreative aktiviteter i løbet af året. Lige udenfor og rundt omkring er en spektakulær kystby, rig på mangfoldighed, levende med kunst og kultur og forbløffende i sin naturlige skønhed.

Studer i New York

Start dit uddannelsesprogram i Vancouver og afslut det i New York, flagskibskampusen i NYITs Global Exchange-program. Du kan også vælge at studere på vores campus i Abu Dhabi eller Kina. Eller du kan besøge NYIT i New York gennem vores Vancouver-baserede Study Tours-program og opdag denne fantastiske by. Udforsk nye kulturer og karriereveje, mens du laver venner med klassekammerater fra hele verden.

Akkreditering

New York Institute of Technology er akkrediteret af The Middle States Commission for Higher Education i USA. Administrationsskolen er akkrediteret af AACSB International (Association for Advance Collegiate Schools of Business), en global akkreditering, der omfatter alle NYITs forretningsprogrammer over hele verden, herunder Vancouver. I Britisk Columbia, Canada, er NYIT godkendt af ministeriet for videregående uddannelse og er blandt British Columbia's EQA-udpegede efterskoler. NYIT er også noteret på Citizenship and Immigration Canada (CIC), som deltager i programmet for arbejdstilladelse uden for campus og er opført på webstedet for det canadiske informationscenter for internationale legitimationsoplysninger.

Karriereydelser

Som en bro mellem universitetet og arbejdsgiverne forbereder vi NYIT-Vancouver studerende og alumner til arbejdslivet ved at tilbyde:

 • Personlig karriere rådgivning
 • Uddannelse i genoptagelse og interview færdigheder
 • Praktik og beskæftigelsesmuligheder
 • Graduate school forberedelse og rådgivning
 • Industri-specifikke workshops og panelpræsentationer
 • Karriereorienterede udflugter til virksomheder
 • Netværksbegivenheder for studerende, alumner og branchefolk
 • Aktive arbejdsgiverdatabaser til karriereforløb
 • Alle karriere tjenester muligheder og tjenester, der tilbydes af NYITs hovedkontor for karriereydelser.

I modsætning til andre universiteter tilbyder NYIT disse værdifulde karriereydelser til dig for livet.

Placeringer

Vancouver

Address
NYIT-Vancouver
701 W. Georgia St., 17th floor

V7Y 1K8 Vancouver, British Columbia, Canada

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer

AACSB Accredited