Nipissing University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

OM OS

Sikker på, vi kan fortælle dig om vores smukke omgivelser og hvordan vores studerende sats os # 1 i flere studerende tilfredshedsundersøgelser, eller hvordan vores boliger er det vurderet en af ​​de bedste i Canada, men den bedste måde at opleve Nipissing er ved at besøge os.

Vores historie

Mens rødder Nipissing University strækker tilbage til 1900-tallet med North Bay Normal School, blev Nipissing University College dannet i 1967 som et datterselskab af Laurentinske University. Nipissing University fik sit charter som selvstændig University i 1992. I dag er Nipissing er stolt over at være en primært bachelor universitet med et ry for ekspertise inden for læreruddannelsen, kunst, videnskab og professionelle programmer. Studerende vil finde sig i en høj kvalitet akademisk miljø, der er elev-fokuseret og baseret på personlige undervisningspraksis, innovative tilgange til læring, og en voksende forskning kultur. Nipissing er forpligtet til at spille en positiv rolle i den pædagogiske, sociale, kulturelle og økonomiske liv i alle de samfund, den betjener.

graduate studier

Missionen i School of kandidatstudier er at definere og støtte ekspertise i graduate uddannelse på Nipissing Universitet. For at nå dette mål, de primære roller og funktioner i School of kandidatstudier er at formulere en vision of excellence for forskerskolen samfund, til at give en inter-universitet perspektiv på graduate uddannelse, for at øge den intellektuelle og forskning fællesskab af lærde blandt graduate studerende og graduate fakultetet og til at tjene som en fortaler for graduate uddannelse og kandidatstuderende inden for institutionen.

Master of Arts i historie Master of Education Master of Environmental Sciences / Studies Master of Kinesiologi Master of Science i matematik PhD i uddannelse med fokus på pædagogisk bæredygtighed

Placeringer

Toronto

Nipissing University

Address
100 College Dr., Box 5002
North Bay

P1B 8L7 Toronto, Ontario, Canada
Telefonnummer
+1 705-474-3450

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig