Northeastern Univeristy —Toronto

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Northeastern blev grundlagt i 1898 og er et top 50 globalt forskningsuniversitet og den anerkendte leder inden for oplevelsesmæssig læring, forankret i verdens største og mest innovative kooperative uddannelsesprogram. Vi integrerer klassestudier med muligheder for professionelt arbejde, forskning, service og global læring i 128 lande.

Vores kerneværdier

Bidrag

Northeastern søger at bidrage til den individuelle opfyldelse af hvert medlem af campus, til de omkringliggende samfunds velfærd og til løsninger, der imødekommer globale og samfundsmæssige behov.

mangfoldighed

Northeastern fejrer mangfoldighed i alle dets former og fremmer en kultur med respekt, der bekræfter intergruppeforhold og skaber samfund.

Integritet

Northeastern forfølger hver af sine aktiviteter og interaktioner med integritet og opretholder de højeste etiske standarder.

Engagement

Northeastern fremmer aktivt engagement i undervisning og læring, i stipendium og forskning, i livene i bysamfundene og med vores alumner og venner.

Lejlighed

Northeastern giver muligheder for dem, der bestræber sig på at overvinde ulemper og viser et stort løfte om fremtidig succes.

En tradition for lederskab

Northeastern startede med en ny idé: at den videregående uddannelse ville blive beriget ved at integrere studerendes kurser med mulighederne for erfaring inden for deres studieretning; at et universitet bedst kunne betjene sine studerende og føre innovation ved at engagere sig direkte i sit samfund gennem partnerskaber med arbejdsgivere.

Efterhånden som universitetet er vokset gennem årtier, så har bredden i vores samfund og vores engagementniveau også gjort. I dag er co-op kernen i verdens største eksperimentelle læringsprogram, der strækker sig til mere end 3.300 arbejdsgivere i 128 lande.

Northeasterns ledelse inden for eksperimentel læring er grundlaget for dens ledelse i udviklingen af globale uddannelses- og forskningspartnerskaber rundt om i verden - og kandidatcampuserne i Seattle og Charlotte, North Carolina, og knudepunktet i Silicon Valley er den seneste manifestation af denne ledelse. Ligesom i 1898 samarbejder Northeastern med samfund i partnerskaber, der er afsat til at fremme uddannelse og økonomisk vækst.127373_pexels-photo-1438072.jpeg Buro Millennial / Pexels

Oplev vores globale netværk

Northeasterns netværk af erhvervsledere, alumner og studerende strækker sig til tusinder af organisationer i mere end 150 lande. Tilmelding er enkel: Tilmeld dig som studerende eller partner på universitetet, og du er en del af det nordøstlige netværk. Du vil være forbundet med fagfolk og kammerater, der åbner de rigtige døre, uanset om du starter din karriere eller fremmer din virksomhed.

Industriorienterede programmer, der bygger på erfaringsmæssig læring

Northeasterns online-kurser er ikke blot klassebaserede kurser, der indsættes i online-miljøet. Vi arbejder med læringseksperter og branchepartnere og er det første universitet, der skaber en online uddannelsesmodel drevet af kognitiv videnskab, informeret af arbejdsgivere og drevet af oplevelsesmæssig læring. Programmet inkluderer en ekstra oplevelsesmæssig dimension gennem samarbejdsudviklede læseplaner, kooperativ uddannelsesplaceringer og virksomhedsboliger, casestudier og specielle projekter.

Et netværk af regionale campusser, hub'er og 3.300 globale partnere

Toronto er den seneste tilføjelse til universitetets globale netværk, der inkluderer flagskibscampus i Boston samt regionale campusser i Charlotte, North Carolina, Seattle og San Francisco Bay Area. Denne unikke og kraftfulde kombination af uddannelse og forskning, der er tilpasset en regional og global arbejdsstyrke og udviklingsbehov, flytter den videregående uddannelse ud over en model, der har ændret sig lidt i århundreder.

Universitetets partnerskaber - gennem bachelor- og kandidatuddannelser samt fakultetsforskningssamarbejde - omfatter mere end 3.300 virksomheder og nonprofitorganisationer i mere end 150 lande på seks kontinenter.

Et globalt alumni netværk

Northeasterns 255.000 plus-alumner danner et verdensomspændende samfund af fagfolk og engagerede borgere. Universitetets 25 amerikanske alumni-kapitler, otte internationale kapitler og alumni-delegerede i mere end 80 lande holder alumner forbundet og fungerer som en ressource for nuværende studerende på internationale samarbejder.

Fremryk karriere

Vores karriereydelser - rangordnet af Princeton Review blandt de fire bedste i nationen i syv år i træk - tilbyder studerende og alumner på tværs af vores netværk disse ressourcer og mere: forbindelser til tusinder af arbejdsgivere, karriererådgivning, job-søgning og forberedelse af interviews og links til en lang række online og personlige karriereydelser.

Den nordøstlige fordel

Northeastern blev grundlagt i Boston i 1898 og er et globalt forskningsuniversitet og verdensledende inden for eksperimentel læring med campus i Boston, Charlotte, San Francisco Bay Area, Seattle og nu Toronto. Vi ved, at du i en tid med hurtig teknologisk forandring er nødt til at fortsætte med at lære for at holde trit.

Innovative programmer

Vores masterprogrammer er på linje med nogle af Torontos hurtigst voksende industrier. Alle vores programmer tilbydes fuldt online eller i et fleksibelt hybridformat (der kombinerer online og i klassen instruktion). Tag klasser undervist af Northeasterns fakultet i verdensklasse på din egen tidsplan.

Et globalt netværk

Med vores voksende netværk af campusser bringer Northeastern et unikt perspektiv på talent- og innovationsbehovene i nogle af verdens mest dynamiske byer.

Erfaringsmuligheder

Northeastern tilfører brancheorienteret oplevelse i hvert kandidatuddannelse og erhvervsuddannelsesprogram gennem sit anerkendte co-op-program og vores innovative XN-læringsplatform - hvor studerende arbejder direkte med en branche sponsor på et kortvarigt forretningsprojekt.

Vores leveringsmodel

Nordøstlige fakultetsmedlemmer i online- og hybridbaserede programmer integrerer deres dyb teoretiske viden med stærk erhvervserfaring. Ved hjælp af de teknologiske værktøjer, der har gjort onlineundervisning til et rigt læringsmiljø, trækker de ud fra en lang række ressourcer, der sætter de studerende i stand til at anvende ny viden direkte til arbejdspladsens problemløsningsbehov.

Vores uddannelser er designet til at lade hver studerende vælge mellem online og hybrid indlæringsmuligheder. Vi gør alt for at tilbyde kurser i forskellige formater; tilmeldinger bestemmer dog kursudbud fra sigt til sigt.

Vores hybridformat - blanding af online- og klasselæringslæring - tilbyder studerende det bedste fra begge verdener: fleksibiliteten og bekvemmeligheden ved onlineundervisning og det personlige, fakultetets og peer-interaktion mellem klasselokale-baserede programmer.

Toronto-campus

Northeastern University, et top-ranket, non-profit amerikansk universitet, har oprettet særprægede regionale campusser i udvalgte byer og tilbyder brancheorienterede kandidatprogrammer designet til at hjælpe arbejdende fagfolk med at nå deres karrieremål. Northeasterns Toronto-campus åbner med tre Master of Science-programmer, der er meget efterspurgt blandt regionens arbejdsgivere - projektstyring, cybersikkerhed og regulatoriske anliggender for medicin, biologi og medicinsk udstyr. Skræddersyet til Torontos behov som et verdensøkonomisk center, tilbyder disse uddannelser arbejdende fagfolk en klar vej til at fremme deres karriere, mens de bor hos deres nuværende organisationer: tidsplanen fleksibilitet online uddannelse kombineret med det enestående fakultet, akademiske ressourcer og programstøtte af en førende amerikansk forskningsinstitution.

Vancouver placering

Det nordøstlige universitet i Vancouver er vores første placering i British Columbia og det andet i Canada. Vi er glade for at deltage i den hurtige fremkomst af den internationale superhub, der er kendt som Cascadia Innovation Corridor sammen med Northeasterns placering i Seattle og virksomheder som Amazon, Microsoft, SAP, Sony, Copperleaf, Unbounce, Traction on Demand, Finger Food Advanced Technology Group, Fortinet , og mere.

Vancouver's appel genkendes gang på gang gennem forskning og rapporter, der fokuserer på en grundlæggende prioritering - for at fortsætte sin meteoriske stigning som et teknologicenter i verdensklasse, har Vancouver brug for talent i verdensklasse. For at skabe innovation og vækst i økonomien søger Vancouver og British Columbia i stigende grad de lyseste og mest ambitiøse studerende til at studere relevante programmer, der sikrer højtkvalificerede karrierer. Og dem, der lykkes, belønnes med muligheden for at afbalancere en rig og mangfoldig karriere med en livsstil, der er uden sidestykke, med Vancouver's fremragende naturlige skønhed og sit ry som en sikker og meget forskelligartet by.

Placeringer

Toronto

Address
Northeastern University Canada, First Canadian Place 100 King Street West, Suite 4620, Box 400
Toronto, Ontario, Canada

Vancouver

Address
Northeastern University Canada, 333 Seymour St,
Vancouver, British Columbia, Canada

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig