Ontario Tech University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vi fremmer opdagelsen og anvendelsen af viden for at fremskynde økonomisk vækst, regional udvikling og social innovation. Vi inspirerer og udstyrer vores studerende og vores kandidater til at få en positiv indvirkning i en teknologifokuseret verden.

Vores prioriteter

Teknologi med samvittighed

Vi sigter mod at forbedre menneskers og planetens liv gennem etisk anvendelse af teknologi. Det er en nøglekomponent i vores undervisnings- og læringspraksis, administrative processer og innovative forskningsprojekter.

For os handler det ikke kun om at udvikle det næste tekniske gennembrud. Forståelse og integration af de sociale og etiske implikationer af teknologi adskiller os som universitet.

Læring genopfattet

Vi tilpasser os det stadigt skiftende uddannelseslandskab ved at eksperimentere med de mest effektive måder at levere fleksibel og dynamisk læring på, hvilket giver flere valgmuligheder til flere mennesker.

Ved at tilbyde en række legitimationsoplysninger og oplevelsesmæssige læringsmuligheder og gnistende iværksætteraktiviteter giver vi læringscentrerede uddannelsesmuligheder.

Oprettelse af en klæbrig campus

Vi fremmer positive sociale ændringer og tilskynder til en tilgængelig, retfærdig, forskelligartet og inklusiv kultur for vores campus-samfund.

Uanset om det forsker i et af vores mere end 80 højteknologiske laboratorier, mødes i kollisionsrum som The Hive Café eller Brilliant Catalyst, tilslutter sig en klub eller deltager i de hundredvis af begivenheder, der afholdes på campus, er vores universitet et sted at gøre varig forbindelser.

Partnerskaber

Vi hjælper industri, samfund, regering og akademiske partnere med at være mere effektive ved at samle dem med studerende og forskere for at afdække innovative løsninger til vores partners mest presserende problemer.

Vi arbejder sammen med organisationer, lokale og udenlandske, for at bringe synergier, ideer og indsigt i vores forsknings- og undervisningsmiljø - dynamiske rum, der bidrager til en mere velstående social struktur og planet.

Fortæller vores historie

Vi har arbejdet hårdt for at opbygge et nyt universitet fra bunden, og vi har nu en track record. Vi er en skjult perle, og nu er det tid til at dele vores historie med verden.

Vi slår konsekvent godt over vores vægtklasse i ranglister, konkurrencer, forskning og mere. Vi er stolte af vores iværksætterånd og vi er sikre på, hvem vi er, og hvor vi er på vej hen.

Placeringer

Oshawa

Address
Simcoe Street North,2000
L1G 0C5 Oshawa, Ontario, Canada

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig