Rocket Sky 3D Animation School | ONLINE

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Rocket Sky

Vi er en gruppe af professionelle spillefilm, tv og video spil animatorer, der mentor og udvikler karriere-minded studerende ind professionel kvalitet animatorer, helt online. Vores professionelle kreditter omfatter Overskyet med en chance for Kødboller I & II, Stillehavsområdet, Hotel Transylvania, Smølferne I & II, Escape from Planet Earth, Ninja Turtles og kommer snart, Jurassic World, bare for at nævne nogle få. I en verden, hvor kun 6% af dimittender fra 3D-programmer ender med at arbejde i branchen, over 80% af de studerende, vi har trænet arbejder i dag.

VERDENSKLASSE PROFESSIONAL MENTOR / instruktører Utrolig lav Undervisningen PRISER for high-end ANIMATION UDDANNELSE DET ER HELT ONLINE. Fuld tid eller deltidsuddannelse PÅ EGEN TID OG PACE GRATIS AUTODESK MAYA SOFTWARE Vores studerende er for LIFE, at fortsætte med at arbejde med vores ROCKET SKY TEAM og udvikle deres talent for de kommende år

Hvorfor studere AT ROCKET SKY? Rocket Sky er et online mentorskab og livslang animation klub, der uddanner og udvikler lidenskabelige, karriere minded kunstnere i professionelle kvalitet karakter animatorer. Hvis du brænder for en karriere i animation til tv, Spillefilm eller Videospil, udfyld formularen til højre, og se om du opfylder betingelserne for optagelse i CANADA fineste karakter animation SCHOOL.

Rocket SKY TILGANG The Rocket Sky Learning System blev født ud af mange års professionel produktion erfaring, og års sundhedsfaglig uddannelse oplevelse. Vi fokuserer på klassisk animation principper og grundlæggende fundamentals og anvende dem i 3D-software. Denne enkle tilgang udvikler kunsten og kunstneren. Gentagelse er mor til dygtighed, og ved at udnytte vores unikke mentor-stil tilgang til læring, små og store projekt baserede opgaver og fokus på fundamentals snarere end software, Rocket Sky studerende bliver trænet i alle facetter af dette antydende kunstform, og i sidste ende vil være i stand til at producere den højeste kvalitet portefølje arbejde for at fremvise disse færdigheder.

VORES MENTORER Vores team af mentorer arbejder for nogle af verdens førende studier. Vores kollektive erhvervserfaring i spil, tv og film, kombineret med vores uddannelse baggrund og grundlæggende tilgang til udviklingsmæssige uddannelse er, hvad der adskiller os fra resten.

Du kan læse mere på vores hjemmeside: www.rocketsky.ca /

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Online Kursus »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Videoer

Rocket Sky Animation School