Rocket Sky 3D Animation School | ONLINE

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

At deltage i Rocket Sky Team er en livsskiftende oplevelse, og 96% af vores kandidater er professionelle animatorer i dag.

HVORFOR KOMMER DU TIL ROCKET SKY TEAM?

Vi er forskellige. Rocket Sky udnytter en 'simuleret produktionsmiljø' tilgang til læring, som efterligner en real-world animation studio. Denne proces udvikler færdigheder på de højeste niveauer, mens konditionering af vores elever til at arbejde i den virkelige verden, mens de stadig er i skole.

ROCKET SKY ADVARSEL

Rocket Sky Learning System blev født ud af mange års faglig produktionserfaring, og mange års faglig uddannelseserfaring. Vi fokuserer på klassiske animationsprincipper og grundlæggende fundamentale og anvender dem på 3D-softwaren. Denne enkle tilgang udvikler kunsten og kunstneren. Gentagelse er modstandsmanden og ved at udnytte vores unikke, en-til-en mentorstil-tilgang til læring og fokus på fundamentale frem for software bliver Rocket Sky-eleverne dygtige i alle aspekter af denne allusive kunstform, og i sidste ende vil kunne producere den højeste kvalitet portefølje arbejde at fremvise disse færdigheder.

Vore mentorer

Vores hold af instruktører arbejder for nogle af verdens førende studios. Vores kollektive erhvervserfaring inden for spil, tv og filmindustrien kombineret med vores uddannelsesmæssige baggrund og grundlæggende tilgang til udviklingsundervisning er, hvad der skiller os fra resten. Vores animationskreditter inkluderer skyde med en chance for kødboller jeg

VORES MEDLEMSSKAB ER FOR LIV

Animation er en uendelig søgen efter forbedring, og vores elever kan fortsætte med at lære og forbedre ved hjælp af vores indhold og adgang til vores instruktører i de kommende år. Vi er en lykkelig familie, og vores netværk er stort og fortsætter med at vokse.

OMKOSTNINGER

Rocket Sky's undervisningsomkostninger er blandt de laveste i high-end karakter animation træning i verden. Vores studerendes porteføljer er sammenlignelige med $ 100.000, 4-årige uddannelser. Vores undervisning er i øjeblikket indstillet til vores indledende sats på $ 5,400 USD og vil forblive i denne sats indtil begyndelsen af 2019.

Vi tilbyder også undervisningsplaner for at hjælpe vores elever med at betale deres undervisning, mens de træner. Spørg os om vores finansprogrammer.

Placeringer

Edmonton

Address
ONLINE


Edmonton, Alberta, Canada

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: