Læs den officielle beskrivelse

Siden 1961 har Reeves College åbnet en verden af muligheder og uddannelse for studerende gennem uddannelse. Gennem årene har kollegiet fået ry for pleje højt kvalificerede erhvervsfolk. Vores karriere diplomuddannelser hjælpe eleverne med udvikling af færdigheder er nødvendige for at starte forretning og sundhedspleje karriere. Institut for Akademikere udvikler pensum i samråd med erhvervslivet og sundhedspleje samfund til at sikre, at kandidater opfylder de nuværende industriens krav. Kollegiet personale og fakultet forstå, at de studerende vil have kvalifikationer, som arbejdsgiverne efterspørger, og stræber efter at give dem uddannelse og færdigheder til karriere succes. Hvert program tog enkeltpersoner til at bruge mest strøm applikationer, software og teknikker i deres fagområder. Også tilbydes programmer på et modulopbygget grundlag, så eleverne lærer et emne ad gangen, og på en progressiv måde. Fakultetet medlemmer på Reeves College er både dygtige instruktører og dygtige fagfolk, hvis viden og ekspertise inden for deres respektive områder forbedre lærerig oplevelse i klasseværelset og arbejde sted. Institut for Erhvervsstudier - Fakultetet i Institut for Økonomi og gæstfrihed er dygtig instruktører og erfarne fagfolk. Deres erfaring og viden vil hjælpe dig med at udvikle de nødvendige færdigheder, som arbejdsgiverne efterspørgsel. Små klasser tillader instruktører til at tilbringe mere tid sammen med dig på en 1 mod 1 basis, som sikrer, at du vil modtage en uddannelse af høj kvalitet. Department of Health CARE - Det i Department of Health Care er kvalificerede, industri erfarne fagfolk, der er fast besluttet på at hjælpe dig med at blive en dygtig og alsidig praktiserende læge. Plus de stærke relationer, vi har lavet i sundhedsvæsenet samfund hjælpe os med at holde trit med markedets krav og ændringer på området. INSTITUT FOR TEKNOLOGI - Institut for Teknologi er dedikeret til at give dig en meget omfattende tilgang til karriere i teknologi-relaterede karriere. Vores instruktører bruger de mest aktuelle software-applikationer og praktiske teknikker til at sikre, at du udvikler eftertragtede omsættelige færdigheder, som arbejder i den 'rigtige' verden. Plus gratis opgradering af kurser, efter du opgraderer, sikrer, at du vil altid være i efterspørgslen. Værdi udsagn

  1. 49 år Træning Albertans for Business, Teknologi og Health Care relaterede karriere.
  2. fremskyndes markedsdrevne programmer til at træne de studerende i løbet af måneden indtaste et konkurrencepræget arbejdsmarked.
  3. Hands-on træning hjælper med at udvikle de færdigheder kandidater vil bruge i arbejdsstyrken.
  4. Instruktørerne er også branchens erfarne udøvere i de områder, de underviser.
  5. Personlig erfaring på grund af små klassestørrelser. Studerende har mere interaktion med instruktører.
  6. Karriere og arbejdsformidlinger til rådighed til at hjælpe eleverne i løbet af programmet, og efter endt uddannelse til at søge og sikre et job i deres foretrukne karriere felt.
  7. Steder i Calgary, Edmonton, Lethbridge og Lloydminster.
Programmer undervist i:
  • Engelsk

Reeves College Graduate Reflections: The Reeves College Family

Get Started at Reeves College Right Now!

Location address
Reeves College
Calgary City Centre Campus
200-206 7th Avenue SW,

Calgary, Alberta, T2P 0W7 CA
Location address
Reeves College
Calgary North Campus
111-2323 32nd Ave NE,

Calgary, Alberta, T2E 6Z3 CA
Location address
44 Street,5704
Lloydminster, Saskatchewan, T9V 2A1 CA
Location address
4 Avenue South,601
Lethbridge, Alberta, T1J 0N6 CA
Location address
Jasper Avenue,10004
Edmonton, Alberta, T5J 1R3 CA