Royal Roads University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om

Royal Roads University ligger i et af Canadas smukkeste nationalhistoriske steder og har en lang historie af ekspertise. I 2015 fejrede vi 75 års lederskab og læring - 55 år som militærskole og 20 år som et offentligt anvendt forskningsuniversitet.

Vi forstår vores studerendes behov og ønsker, og vi har skabt muligheder for at levere en uddannelsesmæssig oplevelse, der passer til din livsstil. Vores cohort-model har gruppebaseret kursusarbejde, der giver en ressource af ligesindede jævnaldrende, så du kan dele, udfordre og vokse med hele dit program. Selv efter graduering fortsætter disse grupper med at støtte dine ønsker for at sikre, at dit livsskiftende oplevelse hos os har gjort det muligt for ikke kun professionel omdannelse, men også en personlig.

Vi har en unik læringsmodel - vi kalder den "effektiv"

De programmer, der tilbydes på Royal Roads University giver vores elever de nødvendige værktøjer og teknikker til at være effektive efter eksamen. Uanset om du er på udkig efter en ny karriere eller ønsker at forbedre din stilling, økonomisk og professionelt, kan du i din nuværende organisation bruge vores blended learning model af online kurser og intensive campus-boliger til at bruge det, du lærer i dag.

Vores online læringsmodel giver dig mulighed for at fortsætte med at arbejde, mens du fuldfører din uddannelse. Programmet begynder med et kort ophold på campus, som giver dig mulighed for at møde de øvrige elever i din kohorte efterfulgt af fjernundervisning, der leverer det teoretiske og informationsbaserede materiale i programmet. Moodle, platformen til online læring, letter udlevering af læringsmaterialer, samtidig med at du får mulighed for at interagere og engagere sig med medstuderende og professorer.

Hvad gør os anderledes

En bæredygtig fremtid

På Royal Roads University forstår vi, at miljøledelse er påkrævet, og vi er stolte over, at vores studerende, fakultet og medarbejdere støtter denne retning. Klimaændringer er en af de mest kritiske udfordringer i vores tid, og vi er fokuseret på initiativer, der understøtter campusens bæredygtighed. Miljømæssig bæredygtighed er ikke kun i sig selv knyttet til vores undervisnings- og forskningsmandat. Det er en udfordring, der kræver en slags tværfaglig og samarbejdsproblemløsning, hvor vi udmærker os.

Placeringer

Victoria

Royal Roads University

Telefonnummer
250.391.2511

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig