Læs den officielle beskrivelse

Om

Royal Roads University ligger i et af Canadas smukkeste nationalhistoriske steder og har en lang historie af ekspertise. I 2015 fejrede vi 75 års lederskab og læring - 55 år som militærskole og 20 år som et offentligt anvendt forskningsuniversitet.

Vi forstår vores studerendes behov og ønsker, og vi har skabt muligheder for at levere en uddannelsesmæssig oplevelse, der passer til din livsstil. Vores cohort-model har gruppebaseret kursusarbejde, der giver en ressource af ligesindede jævnaldrende, så du kan dele, udfordre og vokse med hele dit program. Selv efter graduering fortsætter disse grupper med at støtte dine ønsker for at sikre, at dit livsskiftende oplevelse hos os har gjort det muligt for ikke kun professionel omdannelse, men også en personlig.

Vi har en unik læringsmodel - vi kalder den "effektiv"

De programmer, der tilbydes på Royal Roads University giver vores elever de nødvendige værktøjer og teknikker til at være effektive efter eksamen. Uanset om du er på udkig efter en ny karriere eller ønsker at forbedre din stilling, økonomisk og professionelt, kan du i din nuværende organisation bruge vores blended learning model af online kurser og intensive campus-boliger til at bruge det, du lærer i dag.

Vores online læringsmodel giver dig mulighed for at fortsætte med at arbejde, mens du fuldfører din uddannelse. Programmet begynder med et kort ophold på campus, som giver dig mulighed for at møde de øvrige elever i din kohorte efterfulgt af fjernundervisning, der leverer det teoretiske og informationsbaserede materiale i programmet. Moodle, platformen til online læring, letter udlevering af læringsmaterialer, samtidig med at du får mulighed for at interagere og engagere sig med medstuderende og professorer.

Hvad gør os anderledes

En bæredygtig fremtid

På Royal Roads University forstår vi, at miljøledelse er påkrævet, og vi er stolte over, at vores studerende, fakultet og medarbejdere støtter denne retning. Klimaændringer er en af de mest kritiske udfordringer i vores tid, og vi er fokuseret på initiativer, der understøtter campusens bæredygtighed. Miljømæssig bæredygtighed er ikke kun i sig selv knyttet til vores undervisnings- og forskningsmandat. Det er en udfordring, der kræver en slags tværfaglig og samarbejdsproblemløsning, hvor vi udmærker os.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:


Royal Roads University

I løbet af Master of Arts i Tourism Management (MATM) program, vil du lære på forhånd fra branchens eksperter, hvordan man løser de udfordringer, som dagens turisme og gæ ... [+]

Oversigt

Den globale turistindustri kræver lidenskabelige iværksættere og ledere med avanceret, branchespecifik træning. Master of Arts i Tourism Management (MATM) program er designet til at hjælpe dig med at opfylde denne efterspørgsel.

Hvis du har en passion for international rejse, bæredygtig turisme eller enhver anden facet af turisme og gæstfrihed industrien, MATM programmet kan hjælpe dig med at erhverve de færdigheder og erfaring til at trives i en række spændende og yderst givende karriereveje.

Oprettet i samarbejde med branchens eksperter, vil dette program udstyre dig med ledelsesværktøjer, avanceret viden og real-world færdigheder til at tackle de mest presserende spørgsmål og udnytte de seneste tendenser inden for global turisme.... [-]

Canada Victoria
April 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
18 - 24 måneder
på universitet
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Royal Roads University

Master of Arts i interkulturel og international kommunikation på Royal Roads University er et innovativt personligt, professionelt og akademisk udviklingsprogram designet ... [+]

Oversigt

Kandidatuddannelsen i interkulturel og international kommunikation er et 36 studiepoints på campus eller blandet program på Royal Roads University . Det er et innovativt personligt, professionelt og akademisk udviklingsprogram designet til studerende, der ønsker at forfølge en kommunikationskarriere i vores stadig mere diversificerede og globaliserede verden. Dette program leveres i to formater: et 18-måneders campus-program eller en toårig blandet model, der omfatter onlineindlæring med en campusophold.

Catering til den stigende efterspørgsel efter strategiske og uafhængige tænkende kommunikationsfolk, der kan hjælpe organisationer med at reagere på det hurtigt skiftende globale miljø, vil kandidater udvikle de færdigheder, der er nødvendige for at kommunikere effektivt i komplekse tilfælde ved hjælp af forskellige medier og kommunikationsgenrer, og engagerer forskellige målgrupper på tværs af flere kulturelle indstillinger. Studerende vil udforske interkulturel og international kommunikationsteori, akademisk skrivning og kommunikation, medierelationer i en global sammenhæng, offentlige anliggender og advocacy, social marketing og meget mere.... [-]

Canada Victoria
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
18 - 22 måneder
på universitet
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Royal Roads University

Master of Global Management grad leverer en graduate-niveau international business management uddannelse, der giver dig mulighed for at udvikle og demonstrere de evner, d ... [+]

Oversigt

International forretning i dagens økonomi kræver, at fagfolk har et perspektiv baseret på praktisk erfaring og akademisk bevidsthed - den ideelle kombination af job-færdige færdigheder til at styre og lede mennesker og projekter på en kompleks global markedsplads.

Master of Global Management er en 42-kredit, international business management grad, designet specielt til arbejdende fagfolk, der ønsker at udføre med følsomhed og fleksibilitet på den globale arbejdsplads. Mindst 2 års fuldtidsansat er relevant erhvervserfaring påkrævet for ansøgningen. Vi tilbyder et praktisk program, hvor du får modtaget viden, mens du opretter forbindelser med fagfolk fra Canada og hele verden. Kandidater fra dette program er fuldtuddannede, arbejdsklare ledere og ledere med et globalt tankegang, kulturel bevidsthed og en forståelse for, hvordan discipliner som regnskab og lov varierer på tværs af industri og markeder.... [-]

Canada Victoria
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 19 måneder
på universitet
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Royal Roads University
Hjemmeside
Telefonnummer
250.391.2511