Saint Mary’s University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vælg Saint Marys Universitet!

Saint Mary's University blev grundlagt i 1802 og er beliggende i Halifax, Nova Scotia, Canada. Universitetet har en lang tradition for akademisk ekspertise i undervisning og forskning. Vores campus er hjemsted for mere end 7.000 studerende fra over 115 lande. Saint Mary's University er anerkendt som at have en af de mest internationaliserede studentpopulationer i Canada.

I overensstemmelse med vores motto, Age Quod Agis - Gør hvad du gør, vi har opnået excellence i bacheloruddannelser inden for Liberal Arts, Environmental Studies, Business, Science og Engineering. Vi tilbyder også kandidatuddannelser på områder med særlig styrke. Alle vores akademiske programmer er akkrediteret og anerkendt internationalt for at sikre, at eleverne har verdensomspændende adgang til beskæftigelse og kandidatuddannelser.

Alle vores programmer inden for Sobey Business School har fået det højeste niveau af international akkreditering. AACSB akkrediteringen spænder fra vores Bachelor of Commerce til vores PhD i Business Management.

Vi har et Bachelor of Science-program kendt for antallet af forskningsmuligheder til rådighed for bachelorstuderende. De studerende områder af grøn kemi kan gøre brug af de grønne tagforskningsfaciliteter i de nye Atrium- og Global Learning Commons, mens astrofysikstuderende bruger tid i Burke Gaffney Observatory på campus.

Saint Marys Bachelor of Arts-grad er kendt for sin fleksibilitet og en bred vifte af kursustilbud, herunder nogle meget unikke majors som International Development Studies, Criminology, Asiatiske Studier og Atlantic Canada Studies.

View of downtown Halifax from Dartmouth with the waterfront and the Purdy's Wharf. Halifax, Nova Scotia, Canada.

Top 5 grunde til at vælge Saint Mary's University

1. Et rigt støttende fællesskab

Campus er beliggende på en enkelt, smuk bydel. Du vil hurtigt danne meningsfulde forbindelser med andre studerende og føle dig varm komfortabel i dit nye hjem. Når du føler dig omsorgsfuld, kan du opnå mere.

2. Professorer, der kender dig

Med gennemsnitlige indledende klassestørrelser på kun 40, vil du ikke kun føle forbindelse til andre studerende, men du vil kunne lære dine professorer at kende. Med adgang til professorer, der bekymrer sig om din akademiske præstation og din fremtid, har du den slags personlig støtte, som gør en forskel.

3. At lære ved at gøre

Ved Saint Marys mener vi, at eleverne lærer sig bedre og hurtigere, når de sætter teori i arbejde i den virkelige verden. Til dette formål tilbyder vi oplevelsesmæssige læringsmuligheder, laboratorier, co-op, (praktikophold i alle fakulteter), rejser i udlandet og reelle forskningsmuligheder.

4. Et væld af forskningsmuligheder

Hvis du er længere sammen i din akademiske karriere, gennemse de mange kandidatprogrammuligheder vi tilbyder (hvoraf mange er unikke i regionen).

5. Traditionen med akademisk ekspertise

Ca. 98% af vores fuldtids professorer har deres ph.d., hvilket er mere end noget andet universitet i provinsen. Disse opnåede professorer bringer deres dybde af erfaring til klasseværelset til din fordel, og vores rige samfund af alumner bringer den virkelige verden til dig. Hvis du nogensinde har brug for en hjælpende hånd undervejs, er faglig støtte, sundhed, karriere og indlæggelseshjælp til din tjeneste.

Placeringer

Halifax Regionkommune

Address
Robie Street, 923
B3H 3C3 Halifax Regionkommune, Nova Scotia, Canada

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer