The University of New Brunswick-Saint John, Faculty of Business

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University of New Brunswick Saint Johns Faculty of Business er, hvor professorer faktisk kender dit navn.


Med vores lærer - elev-forhold på 01:17 du er mere end blot et nummer. Vi stræber efter at komme til at kende vores studerende og inddrage dem i unikke muligheder, der er rigtige for deres karriereudvikling. Vi er et lille, venligt og dedikeret fakultet med en mission for at forbedre din forståelse af verden, hvor du bor og arbejder, og for at gøre dig i stand til at gøre en væsentlig forskel i dit samfund. Vi ønsker, at vores studerende til at få succes i uanset bestræbelser, de vælger at forfølge.


Vores studerende har mulighed for at gøre og prøve tingene her, at de aldrig kan få en chance for at gøre på en større campus. Studerende har præsenteret papers på konferencer med deres professorer, vært en lokal radio show, skrevet til den studerende avisen, serveret på Saint John Board of Trade og interageret med nogle af vores mest indflydelsesrige og inspirerende mennesker i vores by og provinsen.


Vi bringer virkelige verden erfaring lige ind i vores klasseværelser


Selvfølgelig vores fakultet medlemmer er smart, men de er også rigtige mennesker, der bringer et væld af praktiske viden til deres undervisning stil. Surf gennem fakultetets profiler og se det talent, der eksisterer blandt vores team.


Vi har en iværksætter, der underviser i Small Business Strategy, en advokat / statsautoriseret revisor der underviser Finans og Business Law og en IKT ekspert, der udfordrer de studerende til at indarbejde nye teknologier i deres opgaver gennem blog-baserede læring tidsskrifter og udnytte Google Dokumenter i deres rapporter.

Placeringer

Saint John

University of New Brunswick - Saint John

Address
UNB Saint John
100 Tucker Park Road
P.O. Box 5050

E2L 4L5 Saint John, New Brunswick, Canada
Telefonnummer
(506) 648-5500

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: