Université Du Québec En Outaouais UQO

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University of Quebec i Outaouais, FOR SJOV LÆRING

Betragtes et universitet, hvis menneskelige dimension letter læring og refleksion har Université du Québec en Outaouais (UQO) dyrket, udviklet og tilpasset sine programmer til rytmen af ​​kundernes behov under hensyntagen til de særlige kendetegn ved region.

Med sit medlemskab i netværket af University of Quebec, kan UQO regne med de uddannelsesmæssige ressourcer og fælles tjenester største universitet i Canada.

Beliggende i Gatineau, i hjertet af de Outaouais er UQO huse i to pavilloner i gåafstand fra hinanden og nyder en geografisk og kulturel fordel for sikker. Faktisk har det den fordel, at være placeret i et grænseområde præget af tilstedeværelsen af ​​to rige kulturer, der lever til rytmen af ​​feberagtig aktivitet af den føderale hovedstad, Ottawa. Ikke bare det urbane, UQO tilbyder også tjenester i periferien, og arbejder på at øge sin tilstedeværelse i regionen i de kommende år.

Siden 2010, er UQO også findes i St. Jerome i en ny bygning på 10.132 kvadratmeter, bygget på hjørnet af St. Joseph og Labelle, overfor rådhuset. Denne nye campus er vært næsten 1600 studerende. Der er klasseværelser, undervisnings- og forskningslaboratorier, et bibliotek, uddannelsesmæssige software, kontorer, administrative rum, møde områder for studerende og tilknyttede tjenester såsom et cafeteria og en boghandel, på seks etager.

For sin klasse dannede små grupper af studerende og mentorordninger for kvalitet det giver, UQO giver lyst til at lære, at opbygge en karriere og et vellykket liv. Ikke for stor, ikke for lille, mere human og venlige! Dette er, hvad der tiltrækker 6800 studerende, der abonnerer hovedsageligt fra Outaouais regionen, men også i det østlige Ontario og resten af ​​Quebec. UQO omdømme har overskredet grænser og tiltrækker flere og flere studerende fra udlandet.

Smedning UNIVERSITET PÅ samfundstjeneste

Dynamisk og godt forbundet, UQO sikrer en aktiv tilstedeværelse i samfundet, hvor det smeder tætte bånd med regionale organisationer, og det bidrager til social, økonomisk og kulturel udvikling af Ottawa befolkning og Laurentians.

Virksomhedens aktiviteter strækker således over et stort område på 33.000 km², hvor omkring 300 000 mennesker.

Undersøgelser i tegn på kvalitet

Uddannelse er hjertet af UQO aktiviteter. Det bryster sig af sit ry nu fast etableret som "friendly universitet".

Tilgængeligheden af ​​personale, passende tilsynsforanstaltninger og en behagelig atmosfære lette samspillet og tillade lærere til at sikre en personlig opfølgning med eleverne under hele turen. Desuden har de fleste programmer omfatter praktikophold at den studerende kan anvende den erhvervede viden og tilegne erhvervserfaring.

UQO har stort set sikret programmer til de specifikke behov på arbejdsmarkedet og samfundet som sin uddannelse i administration, kunst og kulturarv, uddannelse, computer engineering, datalogi, psykoedukation, psykologi, relationer industrielle og menneskelige ressourcer, regnskabsmæssige videnskaber, sygepleje videnskaber, naturlige, samfundsvidenskab, naturvidenskab, skrive, oversættelse og socialt arbejde. Universitetet tilbyder lige bacheloruddannelser, kandidat og postgraduate studier i dets forskellige studieretninger.

Videreuddannelse spørgsmål! Derfor UQO tilbyder professionelle værktøjer til at perfektionere deres ekspertise gennem certifikater, specialiserede graduate grader og korte programmer bachelor-og kandidatniveau niveauer.

FORSKNING OG INNOVATION

Forskning er et væsentligt bidrag til kvaliteten af ​​programmerne og muliggør overførsel af viden til samfundet og dermed bidrage til udviklingen af ​​Outaouais og Laurentides.

Foretaget af professorer på forkant med deres felt, er forskning i rivende udvikling på UQO. Lærerne har vundet anerkendelse og berømmelse, der afslører deres forskellige finansieringskilder og etablering af udveksling og samarbejde med forskere fra andre universiteter, organisationer og private virksomheder.

UQO sigter mod at integrere sig fuldt ud i at finde løsninger på nye sociale problemer, der skyldes ændringer i samfundet og blive en vigtig aktør i skabelsen af ​​social kapital. UQO deltager aktivt i sociale innovationer udviklingsinitiativer. Forskellige søgninger udføres inden for områderne social økonomi og lokalsamfund, psykosocial Børne- og unges sundhed, cyberpsychology, akademiske præstationer og arbejdskraft transformationer.

I naturvidenskab og teknik, UQO er meget aktiv inden for områderne fotonik og computer telekommunikation.

PROGRAMMER for enhver smag

UQO tilbyder talrige bachelor, kandidat i 14 områder af undersøgelsen:

administration Kunst og Kulturarv uddannelse computer engineering Information Technology psykoedukation psykologi Arbejdsmarkedsrelationer og Human Resources regnskabsmæssige Sciences sygepleje Naturvidenskab samfundsfag Oversættelse og redigering socialt arbejde Generel Bachelor of Arts Bachelor kumulativt

FOR udfordrende og givende studieliv

Hos UQO, studerende er de første håndværkere i et stimulerende og åben stue miljø på verdensmarkedet. Gennem deres engagement på campus, studerende bidrage til etablering af et miljø, der afspejler deres værdier og interesser i fremtiden.

For at støtte dem, den Studenterservice Gatineau campus og campus tilbyder personlig service for Student Bank / Info-Campus Saint-Jérôme kvalitet og et program for aktiviteter, der fremmer deres personlige og sociale udvikling som deres akademiske succes .

Symposier, seminarer, konferencer, re-entry aktiviteter, spil Handel Oversættelse Spil, fransk canadisk Jeux de la kommunikation, real student radio radio, disse er nogle af de mange aktiviteter, eleverne inviteres.

For at holde sig i form, Gatineau campus studerende har adgang til et centrum for fysiske og sportslige aktiviteter, hvor der er en multi-system, pool og fitnessrum. Sportshold Torrents repræsenterer UQO i forskellige intercollegiate konkurrencer i langrend, golf, svømning og fodbold. En fodboldbane med syntetisk græs støder op til Alexandre-Tache Pavilion.

Studieliv kører også i aktiviteterne i forskellige grupper og studenterorganisationer på campus. At give en stemme for studerende, General Students 'Association (AGE) repræsenterer alle studerende og har til formål at fremme deres rettigheder og interesser, og for at forsvare dem.

internationale scene

Det må være hendes tid! I begyndelsen af ​​det 21. århundrede, er kandidater i stigende grad forventes at arbejde i en international sammenhæng. Også UQO bestræber sig på at tilbyde dem internationale vision elementer i deres træningsprogram og mulighed for at få erfaring i udlandet.

Student udvekslingsprojekter, forskning, udveksling mellem lærere og international bistand og MOU signatur med udenlandske institutioner fortsætte med at formere. Disse mange aktiviteter udvides til lande som Frankrig, Belgien, Schweiz, Spanien, Tyskland, Bulgarien, Litauen, Bosnien, Kosovo, Polen, Benin, Togo, Costa Rica, Colombia, Chile, Brasilien, Mexico og Cuba.

De internationale aktiviteter på universitetet er til gavn for studerende, der er udsat for et sæt af strømninger af tanker, kulturer og forskellige måder at se, og for Outaouais og Laurentides, som en social og økonomisk synspunkt.

KANDIDATER: stolthed UNIVERSITY!

Universitetet er stolt af sine nogle 39.500 kandidater! De er i dag arbejder, for det meste i de store sektorer af Outaouais regionen, men også i hele Quebec, Canada og verden. Denne vigtige netværk hjælper med at fremme UQO.

Fordi forbindelserne mellem universitetet og kandidater er vigtige, UQO opretholder kontakt med dem gennem sin alumneforening og OUT Magazine.

UQO over 300 studerende fra andre lande hvert år.

Særlige forbindelser med FÆLLESSKABET

UQO flytter til rytmen af ​​Outaouais og Laurentides. vigtig partner i den økonomiske, sociale og kulturelle UQO gennem sin Dekanat af efteruddannelse og partnerskaber (DFCP) investerer en masse energi i at skabe og opretholde tætte forbindelser med samfundet, både for at imødekomme befolkningens behov for at gå ud for at møde dem.

Den DFCP, i partnerskab med organisationer og mellemledere virksomheder, opstiller forskellige uddannelsesaktiviteter, individuel træning og flere interventionsprojekter at imødekomme de behov, som samfundet.

DYNAMIC FOUNDATION

Fremme udviklingen af ​​universitetet og samtidig fremme udviklingen af ​​undervisning og forskning, er formålet med fonden UQO siden dens oprettelse i 1986.

I marts 2006 lancerede Fonden UQO dristigste fundraising Ottawa historie med et mål på 10 millioner $, godt over et par års arbejde. De investeringer akser er tæt forbundet med de strategiske mål for UQO, som defineret i sin strategiske plan Horizon 2012. En fundraising kampagne er også undervejs i Laurentians at bidrage til udvikling og UQO studerende.

Disse kampagner er sammenfaldende med reelle og umiddelbare behov, men også med en dristig vision lang sigt. De donationer, som kommer fra virksomheder og enkeltpersoner, vil understøtte væksten af ​​universitetet etableret i Gatineau samt St. Jerome. Grupperet under fire hovedområder for udvikling, prioriteterne i fondens kampagne til formål at fremme adgangen og succes i universitetsstudier, forskning og udvikling i nogle områder af ekspertise specifikt til UQO, men også i nye spirende nicher, opførelse eller renovering af infrastruktur og udvikling af regionale programmer.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Fransk

Se MA » Se Kandidatuddanninger » Se Bachelor »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MA

MA I Bæredygtig Forvaltning Af Skovenes økosystemer

på universitet Fuldtid September 2018 Canada Gatineau Saint-Jérôme

[..] Denne tværfaglige kontrol er for kandidater, der ønsker at blive dygtige fagfolk i bæredygtig forvaltning af skovenes økosystemer. [+]

Forvaltningen af ​​skovøkosystemer i specialiserede arbejdere involveret i definitionen, styring og løsning af problemer af forskellig art med henblik på at bidrage til gennemførelsen af ​​en bæredygtig udvikling skov.

De giver økosystemforvaltning og bæredygtig planlægning skov under hensyn i deres principper og praksis for ledelse, flere brugerbehov, krav interessegrupper, målsætninger og beskyttelse af skovenes økosystemer i arealanvendelse .

I dette perspektiv, dette tværfaglige kontrol er for kandidater, der ønsker at blive dygtige fagfolk i bæredygtig forvaltning af skovenes økosystemer. Takket være aktive undervisningsmetoder, der integrerer økologiske, økonomiske og sociologiske, vil de studerende udvikle deres evne til at definere, styre og løse komplekse problemer.... [-]


Master

Master Of Social Development Studies

på universitet Fuldtid Deltid September 2018 Canada Gatineau Saint-Jérôme + 1 mere

Dette tværfaglige kursus er for kandidater, der ønsker at give redskaber til at blive professionelle og udvikle ledere i stand til at identificere aktuelle udfordringer og foreslå innovative løsninger. [+]

Dette tværfaglige kursus er for kandidater, der ønsker at give redskaber til at blive professionelle og udvikle ledere i stand til at identificere aktuelle udfordringer og foreslå innovative løsninger.

De vil blive bekendt med de vigtigste teorier om udvikling og med problemstillinger, udfordringer, løsninger og begrænsninger udvikling. De uddybe deres forståelse af de mange dimensioner, der interagerer på udvikling af lokalsamfundet og territoriale dynamik.

Desuden vil de udvikle deres evne til at analysere sociale relationer og menneskelige handlinger, relationer til miljø og sociale strukturer i de områder. Studerende også mestrer de forskellige teknikker til forskning og specifikke tiltag til udvikling. Efter deres uddannelse, vil de have erhvervet det teoretiske og metodiske nødvendige viden til at forstå og handle på udvikling og andre steder.... [-]


Project Management Masters

på universitet Fuldtid Deltid September 2018 Canada Gatineau Saint-Jérôme + 1 mere

Denne kontrol er udviklet til folk, der ønsker at styre sagkyndigt projekter af forskellige typer og størrelser. Ledere fra dette program vil være i stand til at udvikle projekter, der er skræddersyet til specifikke sammenhænge og håndtere dem inden for de begrænsninger. [+]

Denne kontrol er udviklet til folk, der ønsker at styre sagkyndigt projekter af forskellige typer og størrelser. Ledere fra dette program vil være i stand til at udvikle projekter, der er skræddersyet til specifikke sammenhænge og håndtere dem inden for de begrænsninger.

Således efter undersøge muligheden for disse projekter, vil de være i stand til at gennemføre den mest hensigtsmæssige strategi for at opnå dem. Takket være de planlægningsværktøjer, de har integreret i deres praksis, at disse ledere sikre, at målene, både økonomiske og organisatoriske, vil blive nået. Kompetent i forvaltningen af ​​de menneskelige ressourcer, vil de også hold op med folk i stand til at sikre projektets succes.... [-]


Videoer

Vidéo promotionnelle - UQO - Premier cycle

UQO - Présentation

Kontakt
Besøgsadresse
C.P. 1250, succursale HullGatineau (Québec) Canada
Gatineau, Quebec, J8X 3X7 CA
Besøgsadresse
5, rue Saint-JosephSaint-Jérôme (Québec) Canada
Saint-Jérôme, Quebec, J7Z 0B7 CA