University of Lethbridge

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor studere på uLethbridgeSom kandidatstuderende ved University of Lethbridge finder du dig selv i centrum for et studentfokuseret miljø, der fremmer innovation, kritisk tænkning og kreativitet.

Ved U er L, vi er forpligtet til at hjælpe hver eneste af vores studerende trives. Fra hjælp med økonomisk støtte til en-til-en-mentor til individuel karriereadministration finder du støtte hvert trin i vejen.

Som studerende ved U-L ses du som en partner og en kollega. Du får mulighed for at samarbejde og dele dine unikke ideer, stille spørgsmål og finde svar. Ved indkaldelse har hovedparten af ​​vores kandidatstuderende enten præsenteret eller offentliggjort deres resultater, med mere end 50 procent forlag som den første forfatter.

Om LethbridgeEn by på næsten 100.000 indbyggere, Lethbridge er beliggende i det sydlige Alberta og er en kort afstand fra Rocky Mountains, Calgary og den amerikanske grænse. Vi er en af ​​Canadas mest solrige byer, og de varme vestlige Chinook-vinde giver Lethbridge nogle af de mest moderate vintre i det vestlige Canada.

Hvorfor vælge University of Lethbridge ?

Overkommelige uddannelsessatser for fremragende programmer, der tilbydes af prisbelønnede fakultet.

Venligt og sikkert universitet og fællesskab.

Adgang til avanceret teknologi og state-of-the-art faciliteter.

Omfattende elevtjenester designet til at hjælpe dig med at opfylde dine akademiske, personlige og karrieremål.

Du kan arbejde under dine studier og søge at arbejde i Canada i op til tre år efter eksamen.

Placeringer

Lethbridge

University of Lethbridge

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig