Læs den officielle beskrivelse

Vores Mission Statement

Den Edwards School of Business udvikler erhvervsfolk til at bygge nationer.

Den Edwards School of Business skaber muligheder for dynamisk læring og kritisk tænkning. Vi er forankret i vores værdier om autenticitet og integritet. Vi omfavne lærer-lærde model, og levere vores mission gennem fakultet med stærk akademisk og faglig ekspertise. Vores kultur fejrer mangfoldighed og omfavner pluralisme. Vi engagerer vores interessenter til at skabe værdi i deres lokalsamfund.

Om Edwards School of Business

Mens årene navn business programmering har ændret hvad har ikke ændret er en samlet forpligtelse til en fremragende lærerig oplevelse for de studerende. Gennem de seneste næsten 100 år som vi er vokset fra et lille program knyttet til professionelt regnskabssystem samfund til en omfattende Business School vi lyttede til dig! Du fortalte os, at en virksomhed uddannelse skal have dybe funktionelle rødder i centrale discipliner af regnskab og finansiering, markedsføring og ledelse, menneskelige ressourcer og strategi. Men du også fortalte os, at disse dybe funktionelle rødder skal styrkes med integrerede beslutningstagning færdigheder. Endelig er du fortalte os at huske, at en effektiv beslutningstagning kræver vigtige faglige kompetencer for kommunikation og lederskab inden for rammerne af etik og socialt ansvar. Du vil finde disse egenskaber indlejret i alle vores programmer.

Et blik på Edwards School of Business i dag:

  • Over $ 20 millioner årlige driftsbudget
  • Over 121 fakulteter og personale
  • Over 2200 elever
  • Fem uddannelser (Bachelor of Commerce, Master of Business Administration, Master of Professional Regnskab, Master of Science i Finansministeriet, Master of Science i Marketing)
  • To certifikat programmer (Business Administration Certifikat, Aboriginal Business Administration Certificate)
  • Over 23.500 Alumni
Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

University of Saskatchewan, Edwards School of Business

MSc i Marketing-programmet blev udviklet af Edwards Business School som svar på behovet for en ph.d. forberedelsesprogram. Dette toårige, fuldtidsforskningsbaserede progr ... [+]

Til Marketing Masterminds!

MSc i Marketing-programmet blev udviklet af Edwards Business School som svar på behovet for en ph.d. forberedelsesprogram. Dette toårige, fuldtidsforskningsbaserede program fokuserer på marketingteori, forbrugeradfærd og forskningsdesign.

I løbet af programmet vil eleverne blive parret med et af vores kyndige og entusiastiske marketingfakultet medlemmer, der vil give omsorgsmedarbeider til hans / hendes kandidatstuderende gennem en bred vifte af marketing emner.

Efter afslutningen af ​​programmet, vil kandidater være godt forberedt til optagelse i en ph.d. program og en karriere i den akademiske verden, eller for en karriere i marketing.

... [-]
Canada Saskatoon
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Saskatchewan, Edwards School of Business

Master of Science in Finance (MSc) program giver eleverne en teoretisk baggrund i moderne finansielle spørgsmål og inkorporerer et stærkt fundament i empiriske metoder. ... [+]

Ekstraordinær speciale baseret uddannelse

Master of Science in Finance (MSc) program giver eleverne en teoretisk baggrund i moderne finansielle spørgsmål og inkorporerer et stærkt fundament i empiriske metoder. I løbet af dette program vil du have mulighed for at stille spørgsmålstegn ved og forstå den nuværende finansielle litteratur og praksis, engagere dig med dedikeret og kyndig fakultet og medarbejdere og deltage i forskellige specielle gæstelærere og præsentationer. De færdigheder, der læres i dette program, vil give dig værktøjerne til at udmærke sig i akademi eller industri. Dette program vil kræve hårdt arbejde, dedikation til dine studier og en passion for finansiering.... [-]

Canada Saskatoon
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Location address
Saskatoon, Saskatchewan, S7N 5A7 CA
Location address
Edwards Downtown Campus
KW Nasser Centre
256 3rd Avenue South

Saskatoon, Saskatchewan, SK S7K 1L9 CA