University of Toronto

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Grundlagt i 1827, University of Toronto har udviklet sig til Canadas førende institution for læring, opdagelse og viden skabelse. Vi er stolte over at være et af verdens største forskningsintensive universiteter, drevet til at opfinde og innovere.

Vores studerende har mulighed for at lære af og arbejde med fremtrædende tankeledere gennem vores tværfaglige netværk af undervisnings- og forskningsfakultet, alumner og partnere.

Ideerne, innovationer og handlinger fra mere end 560.000 kandidater har fortsat en positiv indflydelse på verden.

En transformativ uddannelse

University of Toronto er et af verdens store universiteter, der er kendetegnet ved en ekstraordinær dybde og bredde af ekspertise. U af T's globale udsigter og kosmopolitiske placering i en af verdens store byer giver studerende en transformativ uddannelsesmæssig oplevelse, hvilket udstyrer dem med den viden, færdigheder og kompetencer, der er nødvendige for at navigere i vores hurtigt skiftende verden.

Topstuderende fra hele Canada og over hele kloden drages af U for T af mange grunde, men hvad der adskiller dette universitet er dets omfattende fremragende karakter, mangfoldighed og engagement i retfærdighed og tilgængelighed.

Placeringer

Toronto

Address
King's College Circle,27
M5S Toronto, Ontario, Canada

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig