Læs den officielle beskrivelse

DENOMINATIONALE INSTITUTIONER

Vancouver School of Theology har været en del af teologisk uddannelse i British Columbia i over 100 år - en rig, banebrydende tradition at opbygge. Vi er en direkte efterkommer af en række samfundsmæssige institutioner, der blev grundlagt i Vancouver gennem årene.

Kernens arbejde i vores skole er at forberede eleverne på congregational ministerium og ledelse.

VIDSTE DU ...

 • På VST internationale studerende betaler den samme undervisningsgrad som canadiske studerende?
 • VST er placeret på campus af Univesrity of British Columbia. Vi er tæt på havet, strande, masser af rekreative og kunstneriske aktiviteter, og vi lever i et tempereret klima.
 • Der er en række overkommelige boliger på og nær campus?

INDIGENSTUDIE

Skolen etablerede sit partnerskab med First Nations for mere end 30 år siden og tilbyder de innovative indfødte ministerier M.Div. Gradprogram i forlængelse, der strækker sig ud til vestlige Canada og Stillehavet Nordvest og Hawaii i USA

INTER-RELIGIOUS STUDIES

I 2010 etablerede VST Inter-Religious Studies med nye kurser og programmer, der lærer eleverne at engagere sig med andre trostraditioner til verdens bedste, som Gud elsker.

VISION

Vancouver School of Theology er kaldet til at uddanne og danne tankevækkende, engagerede og generøse kristne ledere.

Vore teologiske fundament

 • Gud kalder et folk fra og rundt om i verden for at være en velsignelse for hele skabelsen.
 • Guden åbenbaret i Israels historie og i Jesus Kristus, opfordrer os til at tænke sammen med tradition for nutidens og fremtidens skyld.
 • Vi møder Guds billede i vores nabo og i hele skabelsen.

MISSION

En uddannelse på VST inviterer:

 • Trofast anerkendelse af krav fra kristen tjeneste.
 • Stærkt engagement med kristen tradition og moderne læring.
 • Gæstfri og respektfuldt samarbejde med indfødte spiritualtier og andre kulturer og trostraditioner til gavn for hele skabelsen.

VÆRDIER

Som et fællesskab af tro forpligter vi os til:

 • Teologisk uddannelse (teologisk, bibelsk, pastoral, etisk, historisk, indfødte og interreligiøse studier) og dannelse for Guds folkes blomstrende.
 • Inspirerende liv for kræsne kristne discipelskab inden for og uden for dette samfund.
 • Respekt for hver persons værdighed.
 • Læring og stipendium gennemføres med omhu og åbenhed.
 • Tilskyndelse til profetisk tale og lige handling for skabelsens kærlighed og velfærd.

MÅL

 • Forøg vores engagement i at uddanne og danne ministeriebundne elever for transformativt lederskab, samtidig med at de støtter eksisterende forskningsorienterede programmer.
 • Inspirer ekspertise i undervisning og læring for Guds folk, og del denne læring i flere spillesteder.
 • Dyrk vores relationer med religioner, der i øjeblikket støtter os og fortsætter økumenisk ekspansion, lokalt og internationalt.
 • Øge vores evne til at bruge informationsteknologi til undervisning og forskning og programmatisk opsøgende med forskellige eksterne offentlige.
 • Opbyg VST omdømme og opmuntre et større fællesskab af relationer, fx med oprindelige folk, andre religiøse traditioner, UBC, nabolag teologiske gymnasier.
 • Styrk vores rekruttering af "første valg" ansøgere fra Canada, Stillehavet Nordvest og tegne studerende fra forskellige baggrunde.
 • Opret langsigtet finansiel styrke, stabilitet og tillid i skolen med ansvarlig ledelse.
 • Forbedre fuldtids fakultet gennem bevidst ansættelse og fastholdelse, som supplement til vores nuværende fakultet.
 • Opretholde og udvikle et personale, fakultet og bestyrelse, som entusiastisk støtter skolens vision og mission.
Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:


Vancouver School of Theology

... [+]

Integration

Forelæsninger Seminarer

[-]
Canada Vancouver
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 7 år
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Vancouver School of Theology

Integrative studier - En generalist valg, denne koncentration gør det muligt at studere i alle de ovennævnte fagområder og udstyre graden indehaveren med en bred vid ... [+]

Integrative studier - En generalist valg, denne koncentration gør det muligt at studere i alle de ovennævnte fagområder og udstyre graden indehaveren med en bred videnbase i teologiske studier.

En kandidat til MATS-programmet på VST vil blive udstyret og forberedt til at udøve et teologiske stipendium:

Demonstrere en master niveau viden om teologiske discipliner, Beskriv centrale emner i teologi og engagere sig i teologisk overvejelse om udvalgte emner og emner Anvend passende hermeneutiske metoder til at opnå en indledende niveau fortolkning af en bibelsk tekst i sin gamle sammenhæng og samtidige sammenhænge Analyser historiske data og demonstrerer historiografisk forståelse ved brug af egnede færdigheder som anvendelse af primære og sekundære kilder Demonstrere indledende niveau bevidsthed om indhold, metoder, spørgsmål og sammenhænge mellem interreligiøse studier og indfødte studier I den studerendes koncentrationsfag identificere de grundlæggende arbejdskoncepter i den kritiske og konstruktive undersøgelse af disciplinen, diskutere disciplinens grundlæggende indhold og udnytte forskningsevner, der er tilstrækkelige til at præsentere det grundlæggende indhold af denne disciplin For en integrationskompetencegruppe, demonstrere mellemliggende niveau bekendtskab med indholdet, metoderne, problemstillingerne og sammenhængene i to eller flere teologiske discipliner og evnen til at lave komparative og integrerende vurderinger mellem eller blandt de valgte felter Demonstrere færdighed i klar og effektiv kommunikation i både mundtlige og skriftlige former, opbygning af et logisk argument, udarbejdelse af informerede domme om komplekse spørgsmål og brug af passende konventioner af stil til videnskabelig skrivning ... [-]
Canada Vancouver
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 7 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vancouver School of Theology

Kunstmesterne i det offentlige og pastorale lederskab anerkender de slags ledere, der er nødvendige for de kristne samfunds skiftende karakter og støtter personer, der er ... [+]

OVERSIGT OVER PROGRAM

Kunstmesterne i det offentlige og pastorale lederskab anerkender de slags ledere, der er nødvendige for de kristne samfunds skiftende karakter og støtter personer, der er involveret i forskellige former for lederskab, fra menigheder til socialt iværksætteri, trosbaserede sociale tjenester, ngo'er, baseret udvikling, mæglingstjenester og samfundsbaserede retlige initiativer. En unik specialisering inden for Spiritual Care forbereder eleverne til en række chaplaincy-ministerier (se MAPPL i Spiritual Care-programbeskrivelsen).

Denne grad er forankret i praksisbaseret læring, handlingsrefleksion og kontekstanalyse. Der lægges vægt på at udvikle religiøs læsefærdighed til at arbejde i pluralistiske sammenhænge, ​​honey det teologiske intellekt for at danne offentlige teologer og ledere, der giver bibelske, etiske og åndelige grundlag for at inspirere den organisatoriske og kirkelige forandringsagenters visionære kapacitet og praktisere rituelle, retoriske og kommunitære færdigheder, der er nødvendige for at tilbyde vital, artful, generøs ledelse i både arvede og nye pastorale og offentlige sammenhænge.... [-]

Canada Vancouver
Januar 2020
Engelsk
på universitet
Læs mere på dansk
Vancouver School of Theology

Koncentrationen i åndelig pleje er designet til dem, der har til hensigt at forfølge kald som spirituelle plejepersoner i indstillinger som sundhedsfaciliteter, fængsler ... [+]

OVERSIGT OVER PROGRAM

Koncentrationen i åndelig pleje er designet til dem, der har til hensigt at forfølge kald som spirituelle plejepersoner i indstillinger som sundhedsfaciliteter, fængsler og korrigerende faciliteter. Denne specialisering er designet til at være i overensstemmelse med de provinsielle regeringsrammer for BC og de canadiske forening for spirituel pleje certificeringskrav. Inden for 24 måneder kan eleverne opfylde kravene til BC-standarder for en spirituel sundhedspraktiker. En yderligere avanceret enhed og opholdstilladelse kræves af CASC for certificering som specialist. Disse er normalt afsluttet post-grad.

Dette program giver en integreret tilgang til læring, hvor pastorale studier er tilsigtet integreret med klinisk erfaring i terapeutiske metoder. Studerende / praktikanter er nedsænket i det moderne sundhedspleje kontekst og lære de pastorale lederskab færdigheder afgørende for at tjene inden for en institutionel ramme. Alle studerende skal videregive en beredskabsinterview med en af ​​VST-adjungerede fakultetets CPE-supervisorer, inden de bliver godkendt til programmet. Personer, der ønsker at tilmelde sig, bør være opmærksomme på den følelsesmæssige rigor, der er en del af CPE, og være forberedt på at fokusere fuldtids på deres studier, hvis de ønsker at gennemføre programmet i 24 måneder.... [-]

Canada Vancouver
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vancouver School of Theology

Vancouver School of Theology fortsætter sit langvarige samarbejde med First Nations-samfund og dets partnerskaber med interreligiøse samfund for at muliggøre en MA i indf ... [+]

Oversigt over programmet

Vancouver School of Theology fortsætter sit langvarige samarbejde med First Nations-samfund og dets partnerskaber med interreligiøse samfund for at muliggøre en MA i indfødte og interreligiøse studier.

Formål

Formålet med denne grad er at give eleverne mulighed for at engagere sig i forskning og skrivning i en sammenhæng, hvor tre store monoteistiske trostraditioner møder nordamerikanske oprindelige traditioner og omvendt. Graden vil forberede eleverne til at deltage i en stadig mere pluralistisk verden og udstyre dem til at imødegå udfordringerne ved religiøs mangfoldighed.

Primære mål for programmet

At forbedre teologisk ekspertise, der er tværfaglig i natur og tværkulturel i udtryk.At fremme innovativ teologisk forskning, der overskrider komparativ undersøgelse, for at udvikle integrativ trosbaseret viden og færdigheder, der adresserer kritiske lokale og globale behov på områder som økologi, konflikt, kolonialisme og globalisering.At anerkende den historiske og samtidige rolle i den indfødte nordamerikanske åndelige og intellektuelle tradition (er) som en verdensreligion.At udstyre folk til engagement i indfødte og interreligiøse samfundsliv.... [-]
Canada Vancouver
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 7 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vancouver School of Theology

Master of Theology grad er en postgraduate grad designet til at give den studerende en avanceret forståelse af et område eller disciplin inden for den teologiske undersøg ... [+]

Oversigt over programmet

Master of Theology grad er en postgraduate grad designet til at give den studerende en avanceret forståelse af et område eller disciplin inden for den teologiske undersøgelsens generelle sammenhæng og udvikling af forskningsmetoder og ressourcer, der passer til det valgte område eller disciplin.

Programmet kan tjene til at forberede en studerende til videre ph.d.-uddannelse på ph.d.-niveau, forberedelse til nogle former for undervisning, den videnskabelige forbedring af ministerial praksis eller disciplineret fokus inden for et teologisk undersøgelsesområde for personlig interesse. Der er to undersøgelsesstrømme til rådighed:

En mulighed kræver skrivning af en faglig afhandling; dette er den mulighed, der generelt anbefales til dem, der forbereder sig til ph.d.-arbejde.Den anden mulighed, den generelle forskningsoption, kræver yderligere kursusarbejde og et væsentligt projekt. Programmet kræver specialisering inden for studieområdet, hvor afhandlingen er skrevet, men giver mulighed for mangfoldighed i udvælgelsen af ​​kurser. Den tilbydes på ethvert felt, hvor en studerendes interesser og skolens ressourcer falder sammen.Programmets længde... [-]
Canada Vancouver
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 10 semestre
på universitet
Læs mere på dansk

Virtual Tour

Promise Video

Address
6015 WALTER GAGE ROAD
Vancouver, British Columbia, Canada