Læs den officielle beskrivelse

Handelshøjskolen for Adolfo Ibáñez Universitet blev grundlagt i 1953 i byen Valparaíso, og med mere end 65 års erfaring er det blevet en af de mest prestigefyldte erhvervsskoler i Chile og Latinamerika, der bliver en henvise til regionalt og også globalt niveau.

Det er den eneste chilenske handelsskole, der har en tredobbelt krone af international akkreditering (AACSB, EQUIS og AMBA), som placerer den inden for den udvalgte gruppe på 1% af verdens bedste handelsskoler.

Dens internationale anerkendelse støttes også af positioneringen af sine programmer på fremtrædende steder af globale placeringer, blandt andet blandt andet América Economía, Innovation Management, Financial Times og QS-ranking.

På nuværende tidspunkt har Business School kontorer i byerne Valparaíso (Chile), Santiago (Chile) og operationer i Lima (Peru) og Miami (USA).

UAI Business School er præget af en uddannelsesmodel baseret på Liberal Arts, der har til formål at uddanne eleverne med kritisk tænkning, der er i stand til at skabe positiv indflydelse og være agenter for forandring inden for deres organisationer, integrere teoretisk viden med praktiske erfaringer i deres træning og et stærkt etisk engagement.

Blandt de strategiske søjler er skabelsen af viden, bæredygtighed, innovation, iværksætteri, akademisk ledelse og globalisering opstandet. I øjeblikket har Business School mere end 5.000 studerende, både i sine før- og postgraduate programmer og et netværk på mere end 13.000 kandidater, der arbejder i 40 lande.

Det har en akademisk krop på 92 fuldtidsprofessorer, hvoraf 30% er udlændinge fra lande som Argentina, Brasilien, Kina, Costa Rica, El Salvador, Spanien, Frankrig, Mexico, Peru, Uruguay, USA, Venezuela . Dens lærere har doktorgrader i de vigtigste universiteter i verden, blandt andet Harvard, MIT, Princeton, Cambridge, Oxford, Californien i Berkeley, UCLA, NYU, Chicago, Columbia, Maryland, Michigan, Boston, Georgia Tech, Texas i Austin , Carnegie Mellon, blandt andre. 48% af fakultetet kommer fra top 100 universiteter, ifølge QS-rangordningen.

"Vores Business School er forpligtet til at være en verdensklasse institution, der stammer fra vores undervisningskompetencer, erfaring i erhvervslivet og den viden, vi har opnået fra vores forskning, for at udvikle innovative ledere, der inspirerer og transformerer dets organisationer og samfundet som helhed, idet Business School er en model af etisk adfærd, kritisk tænkning og effektiv kommunikation. "

udsigt

Business School of Adolfo Ibáñez University fokuserer på:

 • Bliv en global business school gennem udviklingen af sit uddannelsesprojekt, opførelse og vedligeholdelse af integration af strategiske alliancer inden for forskning og undervisning på internationalt plan.
 • Styrke spændende forskning inden for forretningsområder, tiltrække en verdensklasse fakultet og skabe et forskningsmiljø, der letter og fremmer tværfaglig forskning.
 • Bidrage til udvikling og gennemførelse af studieplaner, der hjælper eleverne til at nå deres maksimale potentiale, hvilket gør en forskel på markedet.
 • Formidle skolens intellektuelle bidrag gennem udvidelsen af ledelsesuddannelse og udvidelsesaktiviteter for at påvirke og påvirke branchen.
 • Udvikle og drage fordel af kommunikationsnetværket, at skolen skal forbedre sin deltagelse og forbindelse med virksomhedsledere og beslutningstagere.114551_25.jpg

Uddannelsesmodel

I overensstemmelse med uddannelsesmodellen på Adolfo Ibáñez Universitet er UAI Business School et Liberal Arts-program inspireret af de bedste universiteter i verden. Denne model søger at opmuntre eleverne til at reflektere over de mest almindelige spørgsmål om menneskeheden og livet sammen, hvilket ikke alene giver mulighed for at træne i et erhverv, men også udvikle en mere sofistikeret, kritisk og tværfaglig tænkning.

Ovenstående er oversat til Core Curriculum, et sæt af 8 kurser inspireret af Columbia Universitys 100-års erfaring, hvor eleverne læser, analyserer og diskuterer klassiske tekster af filosofi, politik, litteratur og videnskab.

Nærmere bestemt for virksomhedsskolen søger alle enhedens programmer gennem de forskellige faglige mapper at bidrage til dannelsen af følgende færdigheder:

 • Lederskab.
 • Kritisk tænkning
 • Effektiv kommunikation
 • Etisk adfærd

I det konkrete tilfælde af erhvervsøkonomisk karriere baserer den sin læring på to søjler, der omdanner akademisk ekspertise og metoder, der fremmer "Learning by Doing", bringer eleverne tættere på erhvervslivet tidligt og tager dem ud over dem Den rene erhvervelse af viden, som giver dem mulighed for at komme ind i erhvervslivet med fordel.

Således fokuserer undervisningsmetoden på den studerende, der ændrer lærerens paradigme, der overfører viden til en, hvor eleverne er ledere af deres egen læring.

Det er derfor, at uddannelsesmodellen indeholder metoden for workshops, hvor der gennemføres projekter, der muliggør interaktion med den virkelige erhvervsliv. Derudover kombineres almen uddannelse med to muligheder for grad: Erhvervsøkonomi og økonomi og et kandidatuddannelse i karriereafslutningen.

Integrationen af disse elementer gør det muligt at uddanne fagfolk, der er i stand til at tilpasse sig og blive succesfulde i et stadig mere dynamisk miljø. På denne måde er de kommercielle ingeniører på Adolfo Ibáñez Universitet "uddannet til at løse problemer, der ikke eksisterer endnu".114552_CAMPUSDESDEARRIBA.jpg

Programmer undervist i:
 • Engelsk
 • Spansk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

Vores avancerede mester i økonomi (AMF) LATAM er rettet mod ledende medarbejdere, direktører og ejere af virksomheder i Latinamerika med relevant erfaring i den finansiel ... [+]

Vores avancerede mester i økonomi (AMF) LATAM er rettet mod ledende medarbejdere, direktører og ejere af virksomheder i Latinamerika med relevant erfaring i den finansielle verden og med interesse i at deltage i en unik uddannelsesmæssig oplevelse, der gør det muligt for dem at forstå den økonomiske virkelighed af organisationer, der leder og deres ansøgninger fra ledende medarbejdere, især i den latinamerikanske kontekst. Det strenge udvalg af deltagere resulterer i en elitklasse af begrænset størrelse, hvor der skabes en interessant og berigende dynamik, som konsekvent anerkendes af deltagerne i programmet som et stort bidrag til deres uddannelsesmæssige erfaring. Hver deltager bringer deres erfaring og deres særlige fokus på de adresserede problemer, mens lærerne kanaliserer og orden deltagernes kommentarer for at nå gyldige konklusioner og anvendelige økonomier, især i Latinamerika.... [-]

Chile Peñalolén USA New York Det Forenede Kongerige London Ecuador Quito Colombia Bogotá Panama Panama City  + 8 Mere
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
8 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

CEMS Master of Science i International Management (CEMS MIM) er en prestigefyldt supranational business grad, der kan anerkendes som det bedste pas til en international k ... [+]

CEMS Master of Science i International Management (CEMS MIM) er en prestigefyldt supranational business grad, der kan anerkendes som det bedste pas til en international karriere.

Dette er et internationalt akkrediteret program og nyder godt af et netværk af 31 top handelsskoler rundt om i verden, 73 corporate partners og 6 arbejdsmarkedsparter, der bidrager til elevernes læring. Dette meget udvalgte program stilles kun til rådighed af nogle få udvalgte universiteter over hele verden og kun én pr. Land. I øjeblikket tilbyder kun to universiteter i Latinamerika dette program, der er rangeret:

# 9 i Financial Times Master i Management 2017 # 9 i The Economist Master i Management 2017... [-]

Chile Peñalolén
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

Master of Science i Finans opnår, at fagfolk i området i deres tidlige år opnår en grad af specialisering og jobplacering, der vil give dem mulighed for at fremskynde der ... [+]

Master of Science i Finans opnår, at fagfolk i området i deres tidlige år opnår en grad af specialisering og jobplacering, der vil give dem mulighed for at fremskynde deres karriere, hoppe i de indledende kandidaters startpositioner og opnå korte strategiske positioner i virksomheden på kort tid.

Siden 2009 er Master of Science in Finance også flagskibsprogrammet for partnerskabet mellem UAI og CFA Institute, enheden med ansvar for at give certificering til finansielle analytikere i USA, som er blevet den internationale standard i sagen.

målsætningerLever en solid uddannelse til vores kommercielle ingeniører gennem specialisering på det finansielle område: finansielle teorier knyttet til værdiansættelse og styring af finansielle instrumenter med fast rente, egenkapitalinstrumenter og afledte instrumenter.At uddanne højtstående fagfolk, der er i stand til at styre og overvåge finansielle funktioner i store virksomheder og udføre inden for alle områder af virksomheder relateret til den finansielle sektor.Hvorfor studere dette program?... [-]
Chile Peñalolén
Marts 2020
Spansk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

Master of Science i Innovation og Entrepreneurship (MIE) er et uddannelses- og specialiseringsrum, hvor eleverne uddyber deres viden og færdigheder for at skabe værdi gen ... [+]

Master of Science i Innovation og Entrepreneurship (MIE) er et uddannelses- og specialiseringsrum, hvor eleverne uddyber deres viden og færdigheder for at skabe værdi gennem oprettelsen af nye startups eller bidrage fra innovation til etablerede virksomheder.

Dette program er baseret på teamwork for at opnå implementering af et iværksætter / innovativt projekt. Dette opnås ved brug af faste metoder, der undervises af lærere og mentorer på højt niveau. MIE varetager 12 måneder og er opdelt i tre faser: 1) fase af udforskning og generering af ideer, 2) fase af konceptualisering af ny virksomhed og endelig 3) gennemførelsesstadium af projekter.

I betragtning af intensiteten af denne proces er dette et fuldtidsprogram rettet mod elever, der begynder i deres karriere. Det eneste krav er, at kandidaterne er i besiddelse af en grad, og måske det vigtigste med ønsket om at omdanne verden gennem innovation og iværksætteri.... [-]

Chile Peñalolén
Marts 2020
Spansk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

Master i Management Science, der tilbydes af School of Business i samarbejde med Det Tekniske og Videnskabelige Fakultet for Adolfo Ibáñez Universitetet, er et program op ... [+]

Daglige ledere står over for en stigende kompleksitet i erhvervslivet. Problemerne inden for ledelse involverer elementer fra forskellige discipliner og kræver en kapacitet til diagnose og handling baseret på solid viden og søgning efter beviser.

Denne voksende kompleksitet betyder, at for at være vellykket på arbejdsmarkedet er det i stigende grad nødvendigt at få en mere fuldstændig og streng forretningsidé baseret på moderne ledelse, som omfatter elementer af strategi, teori om organisationer, adfærd menneske, markedsføring og operationer, ud over muligheden for at dykke ind i forskellige emner.

Master i Management Science, der tilbydes af School of Business i samarbejde med Det Tekniske og Videnskabelige Fakultet for Adolfo Ibáñez Universitetet, er et program oprettet til at imødekomme dette behov, med fokus på at give eleverne viden og færdigheder i emnerne mest relevant for moderne ledelse. Programmet søger at skabe kapacitet til dyb refleksion over problemerne ved at tage fat på de forskellige kriterier, som f.eks. Økonomiske, etiske, menneskelige og strategiske.... [-]

Chile Peñalolén
Marts 2020
Spansk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

Dette program er designet til at levere et niveau af opdateret viden inden for marketingområdet inden for et miljø med høj akademisk efterspørgsel. Dette opnås ved at und ... [+]

Dette program er designet til at levere et niveau af opdateret viden inden for marketingområdet inden for et miljø med høj akademisk efterspørgsel. Dette opnås ved at undervise i begreber, modeller, metoder og teknikker til beslutningstagning.

Dette program indeholder en stærk praktisk orientering ved hjælp af case-metoden, simuleringsspil og realiseringen af anvendte værker.

Mesterens mål er at professionelt træne vores elever til at udføre som ledere eller iværksættere i det kommercielle område.

adgangAnsøgningskrav for ansøgere uden for UAIBacheloruddannelse udstedt af et universitet anerkendt af lovgivningen i dit land.Maksimalt et års erhvervserfaring efter at have bestået sin kandidat fra Bachelor.Udfyld ansøgningsskemaet2 anbefalingsbrev.Skriftlig optagelsesprøve.Personlig interviewAnsøgningsgebyr: US 100.Ansøgningskrav for UAI studerendeDu må ikke have mere end 3 ventende emner (9 point) i bachelor. Disse emner kan ikke indeholde: Finans I, Marketing I, Marketing II og Statistikker II.De kan ikke have mere end 4 ventende kurser kombineret mellem sport og engelsk. For eksempel kan en studerende, der skylder 3 sport og 2 engelsk, ikke komme ind i kandidatuddannelsen.Har administrativ praksis registreret.Der er ingen kvoter for kvoter.Generelle oplysningerprisAnsøgning: USD 100Pris: USD 18.000 Det omfatter: Den samlede værdi af undervisningen og alt det faglige materiale i programmet.... [-]
Chile Peñalolén
Marts 2020
Spansk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

Bienvenidos a la UAI: Escuela de Negocios

Universidad Adolfo Ibáñez - Pensar con Libertad