Universidad Arturo Prat

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Arturo Prat University (UNAP) aktuelt akkrediteret frem til 2017, er det en af ​​de seksten universiteter i konsortium af universiteter i staten Chile og medlem af Sammenslutningen af ​​Regionale universiteterne i Chile, som hører til Rådet for rektorer chilenske universiteter.

UNAP modtager fra Undervisningsministeriet godkendelse til etableringen i 1984; Men dens historie går tilbage til 1962, da en gruppe af kandidater fra University of Chile foreslog, den daværende rektor for House of Højere Studies, oprettelsen af ​​universitetet.

UNAP har i øjeblikket en hovedkvarter i byen Victoria, ARAUCANÍA; fire skoler og Liaison beliggende i Arica, Arica og Parinacota; Antofagasta og Calama, både i regionen Antofagasta og Santiago, Metropolitan Region.

I den interne organisation af dets moderselskab, tilstedeværelsen af ​​Schools of Business, humaniora, jura og statskundskab, Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Teknik og Arkitektur og vedvarende naturressourcer.

Udviklingen af ​​institutionelle aktiviteter er baseret på det 2014-2020 Strategiplan og retningslinjerne for de regionale udviklingsstrategier. I overensstemmelse med dette, er UNAP udmærker sig ved at have en akademisk tilbud tilpasset behovene i latinamerikanske gennem masters-programmer i virtuelle tilstand af de højeste professionelle niveau.

Placeringer

Santiago

Address
San Pablo 1796
Santiago, Santiago Metropolitan Region, Chile

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: