Universidad Católica del Maule

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Universidad Catolica del Maule er en højere uddannelsesinstitution grundlagt af Hans Excellence biskoppen af Stift Talca, Monsignor Carlos González Cruchaga, ved dekret af 10. juli 1991.

Afledt af Pontificia Universidad Católica de Chile, som Maule regionale hovedkvarter etableret i marts 1970 er det derfor den retlige efterfølger i akademiske og økonomiske spørgsmål.

Deltager i den juridiske personlighed offentlig ret af den katolske kirke, er en person i overensstemmelse med chilensk lov, anerkendt af State University stammer fra Pontificia Universidad Católica de Chile, i henhold til bekendtgørelse nr 930 af Finansministeriet i oktober 15 1991.

Mandatet hævet sin status til universitetets behov for selvstændigt at afgrænse sit fremtidige arbejde på grundlag af erfaring, at tage på de udfordringer af sin eksistens som et selvstændigt universitet.

Således det katolske universitet i Maule er en institution med fuld autonomi, forstået som retten til at bestemme for sig selv, under sine vedtægter og regler, som alle vedrører opfyldelsen af ​​sine mål.

De vigtigste resultater af sin historie som hovedkvarter og autonome universitet er: indsats for universitetsverdenen at skabe et rum i Maule til at uddanne fagfolk gennemsyret med en ægte kristen ånd i samfundets tjeneste; fællesskabet af lærere og elever, der har bygget gennem dialog; bekymringer om regional kultur og udvikling; og ansvarlighed og effektivitet i forvaltningen af ​​menneskelige og materielle ressourcer.

mission

Universidad Catolica del Maule bidrager til evangeliserende Kirkens mission, og påtage sig udfordringerne i regionen Maule og Chile, gennem:

Dyrkning af tanke, videnskab, kunst og kultur, fra et kristent perspektiv.

Dannelsen af ​​integrerede fagfolk med en kritisk, konstruktiv og Christian orientering af verden, der tager miljømæssige udfordringer ved at levere løsninger, der styrer udviklingen af ​​samfund og organisationer, der er indsat og respekt for miljøet.

Udviklingen af ​​programmer, der bidrager til dannelsen af ​​relevant viden, orienteret mod bæredygtige og socialt ansvarlige løsninger på de behov, miljøet, tilføjer værdi til de initiativer, der fremmer forskning, innovation og teknologioverførsel.

udsigt

Universidad Catolica del Maule, projiceres som et universitet samfund med en identitet bygger på kristne værdier, er i stand til førende forandringsprocesser og reflektere over deres arbejde ekspertise og kvalitet.

Et universitet danner opretstående mennesker med et kald af service, hovedpersoner og initiativtagere til forandring og udvikling i regionen, landet og verden.

En regional kvalitet og levering af viden i henhold til de behov, miljø og bæredygtighed universitetsforskning.

Hvorfor studere på UCM?

  • Fordi det katolske universitet i Maule er en højere læreanstalt med traditionel kald offentlig, almennyttig og akkrediteret af 5 år inden for institutionel ledelse, undervisning bachelor og forbundethed.
  • Fordi vi har 87% af vores troværdige racer akkrediteret.
  • Fordi 84% af vores akademikere har kandidat.
  • Fordi det har mere end 15 aftaler med internationale organisationer for studentermobilitet i udlandet.
  • Porquehemos styrket vores netværk af praksis, til stede i mere end 20 byer i Maule, O'Higgins og Metropolitana.
  • Fordi vi støtter vores studerende gennem en omfattende liste over legater og interne fordele.
  • Fordi vi er sport strøm til Chile. Vi har 16 sportshold i discipliner som atletik, basketball, klatring, Fodbold, Gymnastik, kunstnerisk gymnastik, håndbold, volleyball, tennis, bordtennis, vægtløftning, rugby, svømning, taekwondo og karate.
  • Adescuentos fordi du kan få adgang til alle aktiviteter af centrene for Talca og Curicó Udvidelse og deltage filmfremvisninger, teater, kunstudstillinger og udstillinger, blandt andre.
  • Fordi du vil have primær pleje og sundhedsvurdering. Du vil være fri til medicinsk, psykologisk, kinesiológicas, sygepleje og dental høringer (med minimal betaling af pleje)
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Spansk

Se Kandidatuddanninger » Se Master - HealthcareStudies » Se Bachelor - HealthcareStudies » Se PhD » Se Bachelor - Bachelor »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Master

Herres I Datalogi

på universitet Deltid 4 semestre April 2019 Chile Talca

Programmets hovedformål er at danne avancerede menneskelig kapital i datalogi. Det forventes at opgradere, altid fra en kristen tilgang har færdigheder til at udføre både teoretisk og anvendt i området datalogi forskning af. [+]

Generel baggrund: Undersøgelse tilstand :. Mødested: Campus San Miguel de Talca. Dag: Dag og aften. Engagement: Delvis. Varighed: fire akademiske semestre. Kvoter: 15 Program Type: Academic. Udført siden: 2011 Akkreditering: Fire år (fra December 2015 til december 2019) Dirigido en:

Ansøgeren skal have en bachelorgrad i datalogi (bachelor eller tilsvarende) eller en professionel grad ledsaget af en høj grad af faglig praksis med speciale i it og informationsteknologi.

Adgangskrav:

Ansøgeren skal indsende en portefølje med følgende dokumenter:

Student udfylde denne formular. Fotokopi af identitetskort. Fødselsattest. CV. Cover brev om optagelse i programmet. Noter koncentration bachelor behørigt bekræftet. To breve af anbefaling fra akademikere med mindst kandidatgrad angiver ansøgerens evne til at forfølge studier. bekræftet fotokopi af certifikatet for bachelorgrad. bekræftet fotokopi af certifikatet for faglige kvalifikationer. To billeder pas-størrelse, med kortnummer inkluderet. ... [-]

Master I Ledelse Af Middelhavet Landbrug Og Skovbrug Systemer

på universitet Deltid 4 semestre April 2019 Chile Curico

Henvender sig til: Fagfolk eller kandidater er interesserede i specialiseret i forvaltning af miljø- og naturressourcer Middelhavet landbrug og skovbrug systemer, i offentlige eller private institutioner; integrere forskergrupper og / eller forfølge videregående studier i samme område af viden. Mulige områder oprindelsesbetegnelser og karrierer disse nye studerende kan omfatte: landbrug, skovbrug, Veterinærmedicin og Naturressourcer Engineering. [+]

Generel baggrund: Modalitet: Blended. Mødested: Campus San Miguel de Talca. Dag: Day. Engagement: Delvis. Varighed: fire akademiske semestre. Pladser: 20 Program seværdighed: Professional. Udført siden: 2017 Dirigido en:

Fagfolk eller kandidater er interesserede i specialiseret i forvaltning af miljø- og naturressourcer Middelhavet landbrug og skovbrug systemer, i offentlige eller private institutioner; integrere forskergrupper og / eller forfølge videregående studier i samme område af viden. Mulige områder oprindelsesbetegnelser og karrierer disse nye studerende kan omfatte: landbrug, skovbrug, Veterinærmedicin og Naturressourcer Engineering.

Adgangskrav:

De kan ansøge om dette program, dem, der opfylder følgende krav:... [-]


Masters I Matematikundervisningen

på universitet Deltid 4 semestre February 2019 Chile Talca Curico + 1 mere

Ved udførelsen læreprocessen, det er i stand til at løse forskellige situationer, teamwork, bly studiegrupper, refleksion og pædagogisk planlægning, der tager sigte på uddannelse studerende til at producere didaktiske situationer, udvikle undervisningsmateriale, designe og udvikle uddannelsesprojekter med en kritisk holdning i den videnskabelige, sociale og kulturelle. [+]

Generel baggrund:

nævner:

Undervisning Matematik i Basic Education Undervisning Matematik i Secondary Education Matematikundervisningen i videregående uddannelse.

Modalitet klasseværelse og blended learning. Mødested: Campus San Miguel de Talca. Dag: Dag og aften. Engagement: Delvis. Varighed: fire akademiske semestre. Pladser: 20 Program Type: Akademisk Udført siden: 2008 Akkreditering: Seks år (fra april 2013 til april 2019) Program Director: Dr. María Aravena Díaz / maravenadiaz@gmail.com

Dirigido en:

Lærere kandidater og / eller kandidater.

Adgangskrav: ... [-]