Universidad UNIACC

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University of Arts, Sciences og kommunikation, UNIACC, er et selskab af selvstyrende Private Higher Education. Visionen er at være et universitet anerkendt for at tilbyde kvalitet videregående uddannelse i forskellige former for undervisning og læring -i tilstedeværelse, blandet og ikke-deltagelse (fuld online) - så deres programmer lette adgangen til videregående uddannelse til alle, der ønsker at træne i kunstneriske områder af samfundsvidenskab og ledelse, med vægt på kommunikation, brug af teknologi og innovation.

Den Universidad UNIACC er en institution anerkendt af Undervisningsministeriet i Chile og en institution ikke akkrediteret af National Akkreditering Kommissionen (CNA).

HISTORIE

I dag, mere end ni tusinde kandidater fra Universidad UNIACC er hovedpersoner i forskellige arbejdsmetoder sammenhænge i verden af kommunikation.

Tilblivelsen af Universidad UNIACC går tilbage til 1981, da den teknisk uddannelse center kaldet Superior (CFT IACC) Institut for Kunst og Kommunikation Sciences blev oprettet. Det var den første akademisk center med speciale i uddannelse af professionelle til en verden af ​​kommunikation Chile.

Således blev læseplaner og uddannelse, der fører til en karriere i ledende teknikere inden for audiovisuel kommunikation og reklame genereret.

I 1987, den IACC CFT givet officiel anerkendelse og blev IACC Professional Institute. I 1989, med støtte fra udestående fagfolk, University of Arts, Sciences og kommunikation, UNIACC blev grundlagt.

Universidad UNIACC blev født med det formål at udvikle en institutionel og akademisk projekt forpligtet til at fremme kunst, kultur, humaniora, nye teknologier og kommunikation.

Universitetet begyndte at undervise karriere i journalistik og arkitektur i 1991.

Sideløbende begyndte han at udvikle en corporate ledelsesstruktur og selvevaluering, der tager sigte på at forbedre de systematiske og kontinuerlige processer, metoder og procedurer.

Som det akademiske projekt for universitetet erhvervede højere niveauer af gennemførelsen og konsolideringen blev nye kurser og programmer tilføjet. I 1993 institutionen åbnede karrieren for Psykologi, Public Relations, reklame og design.

Sammen med ekspanderende akademiske tilbud, Universidad UNIACC øgede sin fysiske og teknologiske infrastrukturer, systemer, tematiske laboratorier og avanceret udstyr.

På dette stadium af dets institutionelle liv, universitetet fremmes kraftigt internationale relationer, der udgør et bredt netværk af forbindelser og kontakter med prestigefyldte akademiske institutioner i Latinamerika, USA og Den Europæiske Union.

I 1998 universitetet tog et afgørende skridt i synligheden af ​​deres akademiske arbejde, åbner udsendelser sin tv-kanal i UHF-båndet. Kanal 34 TV UNIACC derefter integreres i en bredere universitet udvidelse projekt, sammenlægning med Radio UNIACC, der startede som en oplevelse af intern diffusion. I dag er det blevet en station, som sender 24 timer i døgnet via internettet, takket være det arbejde og kreativitet af universitetsstuderende.

Uddannelsesrådet Højere i december 1999, certificeret fuld institutionel autonomi universitetet, der gør det muligt at tildele grader og grader uafhængigt, fra denne dato.

I dette scenario Universidad UNIACC foretog en ambitiøs reform af deres læseplaner, som gjorde i 2000, født nye karrierer og uddannelsesprogrammer specielt designet til professionelle indstik i ansættelsesforhold.

Universidad UNIACC IN XXI århundrede

I 2004 Universidad UNIACC begyndte en banebrydende proces i chilenske uddannelse: undervisning karriere og professionelle programmer til online og blended learning modaliteter. Løbet blev uropført systemet Commercial Engineering. Kandidater og efterfølgende, i 2016, diplom og uddannelsen og universitetsuddannet (TLU) blev tilsat.

I alle kurser udbudt af online og blended learning modaliteter, har eleverne indarbejdet i deres nye læring digitale, interaktive og multimedia teknologier. Hovedindgangen til viden er gennem eCampus platform, som også er tilgængelig for on-campus studerende på institutionen.

I deres fjernundervisning programmer, Universidad UNIACC funktioner differentiere fordele: erfaring og viden inden for udvikling af metoder og indhold er specielt designet til modaliteter; computer og audiovisuelle art infrastruktur; samt erhvervserfaring i medierne spørgsmål.

På grund til det internationale potentiale Universidad UNIACC begyndte at udvikle gennem online og blended learning modaliteter, i 2008 kollegiet blev en del af den amerikanske konsortium af videregående uddannelser Apollo Group Inc., gennem Apollo Global.

I dag har universitetet antager som en kontinuerlig efteruddannelse og omstrukturering af deres fakulteter og skoler, sammen med indarbejdelse af nye strukturer og undervisningsmetoder.

Således Universidad UNIACC har etableret sig som et pædagogisk projekt med næsten tre årtiers erfaring, der er integreret i det globale netværk af højere læreanstalter og altid indstilling tendenser i de forskellige udtryk for kreativitet.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Spansk

Se Kandidatuddanninger » Se Masters »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Master

Intervention MA I Bæredygtig Arkitektoniske Arv

Undervisning både online og på universitetet Fuldtid 18 måneder May 2018 Chile Santiago

Den kandidat med Master i Bæredygtig Arkitektonisk Kulturarv Kulturel Intervention omfatter udvikling potentiale i den arkitektoniske arv og dens forskellige former. Har en kritisk syn på de forskellige former for udvikling, dens fordele og konsekvenser, i forfølgelsen af ​​deres strukturelle, fysiske og sociale aktiviteter, gøre det muligt for nye generationer til at bruge disse ikke-vedvarende arv ressourcer, forstået som. [+]

Den kandidat med Master i Bæredygtig Arkitektonisk Kulturarv Kulturel Intervention omfatter udvikling potentiale i den arkitektoniske arv og dens forskellige former. Har en kritisk syn på de forskellige former for udvikling, dens fordele og konsekvenser, i forfølgelsen af ​​deres strukturelle, fysiske og sociale aktiviteter, gøre det muligt for nye generationer til at bruge disse ikke-vedvarende arv ressourcer, forstået som. Til gengæld arbejde omfatter aktivering og genvinding af kulturarven som et tværfagligt. For at gøre dette, du ved de forskellige teknologier, teknikker, former for deltagelse, planlægning og styring umiddelbart i bedring og i egenkapitalen, som integrerer rettidigt ved hjælp af forskellige metoder.... [-]


Intervention Masters I Ungdom Og Unge

Undervisning både online og på universitetet Fuldtid 18 måneder May 2018 Chile Santiago

Den kandidat med Master i Intervention ungdom og ungdomspsykiatrisk Universidad UNIACC uddyber viden om ungdomsårene og ungdom, samt større psykiske problemer i denne aldersgruppe inden for en given social og politisk kontekst. Udvikle specifikke færdigheder, som vil give dem mulighed for at planlægge, gennemføre og evaluere forebyggende interventionsstrategier, psyko-pædagogiske og rådgivning for at fremme en sund udvikling og afbøde risikofaktorer forbundet med denne gruppe, ud fra et etisk og ikke-fordømmende perspektiv. [+]

Den kandidat med Master i Intervention ungdom og ungdomspsykiatrisk Universidad UNIACC uddyber viden om ungdomsårene og ungdom, samt større psykiske problemer i denne aldersgruppe inden for en given social og politisk kontekst. Udvikle specifikke færdigheder, som vil give dem mulighed for at planlægge, gennemføre og evaluere forebyggende interventionsstrategier, psyko-pædagogiske og rådgivning for at fremme en sund udvikling og afbøde risikofaktorer forbundet med denne gruppe, ud fra et etisk og ikke-fordømmende perspektiv.

Samtidig er det i stand til at udvikle videnskabelige forskningsprojekter for at uddybe deres viden om virkeligheden af ​​ungdom og unge.

AdgangskravChilenske og udenlandske ansøgere kommer ind en kandidatgrad skal præsentere deres bachelor-grad eller en professionel, original eller legaliseret en notar, niveauet og indholdet af grad studier svarer til dem, der kræves for at opnå en bachelorgrad. I tilfælde af udenlandsk ansøger, skal den præsentere deres akademiske grad eller professionel grad apostille eller godkendt af den chilenske konsulat i oprindelseslandet og Udenrigsministeriet i Chile.Præsentere klar og læselig fotokopi af begge sider af id-kort.Mød de andre krav til optagelse fastsat af universitetet for det pågældende program.Beskrivelse af tilstand... [-]

MA I Organisatorisk Coaching

Undervisning både online og på universitetet Fuldtid 18 måneder May 2018 Chile Santiago

Kandidat Master i Organisatorisk Coaching vil være i stand til automatisk liderarse og styre gruppen og organisatoriske ændringer, ved hjælp af forskellige færdigheder og redskaber fra sin uddannelse som en fænomenologisk coach. Til gengæld kan du levere dine evner til gavn for mennesker, systemer og organisationer, der fokuserer sin indsats på udvidelsen af ​​muligheder, der er forbundet med opfyldelsen af ​​målene, samt en høj individuel og organisatorisk trivsel. [+]

Kandidat Master i Organisatorisk Coaching vil være i stand til automatisk liderarse og styre gruppen og organisatoriske ændringer, ved hjælp af forskellige færdigheder og redskaber fra sin uddannelse som en fænomenologisk coach. Til gengæld kan du levere dine evner til gavn for mennesker, systemer og organisationer, der fokuserer sin indsats på udvidelsen af ​​muligheder, der er forbundet med opfyldelsen af ​​målene, samt en høj individuel og organisatorisk trivsel.

Adgangskrav/>Costulantes chilenere og udlændinge, der kommer ind en Masters i Universidad UNIACC skal præsentere deres bachelor-grad eller en professionel, original eller legaliseret før en notar, niveauet og indholdet af grad studier svarer til dem, der kræves for at opnå en bachelorgrad. I tilfælde af udenlandsk ansøger, skal den præsentere deres akademiske grad eller professionel grad apostille eller godkendt af den chilenske konsulat i oprindelseslandet og Udenrigsministeriet i Chile.Præsentere klar og læselig fotokopi af begge sider af id-kort.Mød de andre krav til optagelse fastsat af universitetet for det pågældende program.Beskrivelse af tilstand/>... [-]

Master I Familieret Og Familie Intervention

Undervisning både online og på universitetet Fuldtid 18 måneder May 2018 Chile Santiago

Den kandidat i dette Mesterens vilje og konceptuelle viden baser, procedimientales og holdningsmæssige, til at løse forskellige procedurer vedrørende familieret, afhængigt af reguleringen af ​​familieforhold fra tidspunktet for dens oprettelse og opsigelse. Det vil også styre og uddybe begreber i relation til mægling, vold i hjemmet, beskyttelse procedurer, forældremyndighed, adoption, familiedomstole, blandt andre. I den forbindelse gælder metoder og interventionsredskaber, for at bidrage fra deres faglige arbejde, harmonisk forvaltning af konflikter og relationer rejst i familien. [+]

Den kandidat i dette Mesterens vilje og konceptuelle viden baser, procedimientales og holdningsmæssige, til at løse forskellige procedurer vedrørende familieret, afhængigt af reguleringen af ​​familieforhold fra tidspunktet for dens oprettelse og opsigelse. Det vil også styre og uddybe begreber i relation til mægling, vold i hjemmet, beskyttelse procedurer, forældremyndighed, adoption, familiedomstole, blandt andre. I den forbindelse gælder metoder og interventionsredskaber, for at bidrage fra deres faglige arbejde, harmonisk forvaltning af konflikter og relationer rejst i familien.

AdgangskravChilenske og udenlandske ansøgere ind i en Masters i Universidad UNIACC skal præsentere deres bachelor-grad eller en professionel, original eller legaliseret før en notar, niveauet og indholdet af grad studier svarer til dem, der kræves for at opnå en bachelorgrad. I tilfælde af udenlandsk ansøger, skal den præsentere deres akademiske grad eller professionel grad apostille eller godkendt af den chilenske konsulat i oprindelseslandet og Udenrigsministeriet i Chile.Præsentere klar og læselig fotokopi af begge sider af id-kort.Mød de andre krav til optagelse fastsat af universitetet for det pågældende program. Beskrivelse af tilstand... [-]

Master I Management Building Information Modeling - BIM

Undervisning både online og på universitetet Fuldtid 18 måneder May 2018 Chile Santiago

Kandidater af kandidatuddannelsen BIM vil være fagfolk med en global vision og kritik af den fragmenterede byggebranchen, og med et positivt syn på evnen af ​​teknologi som en faktor for forandring og integration i alle processer, der konvergerer i det faktum, bygget. [+]

Kandidater af kandidatuddannelsen BIM vil være fagfolk med en global vision og kritik af den fragmenterede byggebranchen, og med et positivt syn på evnen af ​​teknologi som en faktor for forandring og integration i alle processer, der konvergerer i det faktum, bygget. Dette synspunkt, kombineret med en dyb forståelse af de muligheder og begrænsninger af tilgængelige softwareværktøjer og integration færdigheder kombineret med menneskelige og tekniske samarbejde grupper, leveret kandidat evne både i organisationen, som lege, og uden disse-blevet en faktor for forandring og CQI, ved at anvende BIM proces. Disse færdigheder gør det muligt kandidater blevet centrale offentlige og private organisationer stykker. Bestemt, de justerer deres nuværende processer kræver den virtuelle virkelighed BIM fremmer konstruktion. Til gengæld også dette ses som en reel faktor for forandring i en stadig mere kompleks og krævende globale økonomi effektive og bæredygtige processer.... [-]


Master I Strategisk Kommunikation & Ledelse

Undervisning både online og på universitetet Fuldtid 18 måneder May 2018 Chile Santiago

Master i Strategisk Kommunikation & Ledelse uddanner fagfolk, som leder, i en kreativ og innovativ måde, de kommunikationsmæssige aktiver i en organisation gennem design, implementering og evaluering af projekter og initiativer, der tilfører værdi til den overordnede strategi. Den kandidat i dette postgraduate svarer med en kritisk og konstruktiv spørgsmål og skiftende behov miljøet lede efter løsninger giver effektivt forhold mellem en enhed, uanset art og dens interessenter. [+]

Master i Strategisk Kommunikation & Ledelse uddanner fagfolk, som leder, i en kreativ og innovativ måde, de kommunikationsmæssige aktiver i en organisation gennem design, implementering og evaluering af projekter og initiativer, der tilfører værdi til den overordnede strategi. Den kandidat i dette postgraduate svarer med en kritisk og konstruktiv spørgsmål og skiftende behov miljøet lede efter løsninger giver effektivt forhold mellem en enhed, uanset art og dens interessenter. Således formulerer og synkronisere strategiske kommunikationsværktøjer, både i digital og traditionel udtryk, for at opfylde behovene i hver organisation mod sin social anerkendelse.

Adgangskrav/>Chilenske og udenlandske ansøgere ind i en Masters i Universidad UNIACC skal præsentere deres bachelor-grad eller en professionel, original eller legaliseret før en notar, niveauet og indholdet af grad studier svarer til dem, der kræves for at opnå en bachelorgrad. I tilfælde af udenlandsk ansøger, skal den præsentere deres akademiske grad eller professionel grad apostille eller godkendt af den chilenske konsulat i oprindelseslandet og Udenrigsministeriet i Chile.Præsentere klar og læselig fotokopi af begge sider af id-kort.Mød de andre krav til optagelse fastsat af universitetet for det pågældende program.Beskrivelse af tilstand/>... [-]

Master I Urban Landscape

Online Fuldtid 18 måneder May 2018 Chile Santiago

Den kandidat med Master i Urban Paisajimo har de nødvendige værktøjer til at løse bylandskab fra forskellige perspektiver, der integrerer tekniske æstetiske juridiske aspekter, og bæredygtighed. Ligeledes kender de administrative aspekter er nødvendige for udviklingen af ​​projekter af forskellig rækkevidde og objektiv, og kan styre og opbygge projekter i byerne landskabspleje territorium med tekniske og miljømæssige argumenter. [+]

Den kandidat med Master i Urban Paisajimo har de nødvendige værktøjer til at løse bylandskab fra forskellige perspektiver, der integrerer tekniske æstetiske juridiske aspekter, og bæredygtighed. Ligeledes kender de administrative aspekter er nødvendige for udviklingen af ​​projekter af forskellig rækkevidde og objektiv, og kan styre og opbygge projekter i byerne landskabspleje territorium med tekniske og miljømæssige argumenter.

Adgangskrav/>Chilenske og udenlandske ansøgere ind i en Masters i Universidad UNIACC skal præsentere deres bachelor-grad eller en professionel, original eller legaliseret før en notar, niveauet og indholdet af grad studier svarer til dem, der kræves for at opnå en bachelorgrad. I tilfælde af udenlandsk ansøger, skal den præsentere deres akademiske grad eller professionel grad apostille eller godkendt af den chilenske konsulat i oprindelseslandet og Udenrigsministeriet i Chile.Præsentere klar og læselig fotokopi af begge sider af id-kort.Mød de andre krav til optagelse fastsat af universitetet for det pågældende program.Beskrivelse af tilstand/>... [-]

Masters I Sustainable Arkitektonisk Design

Undervisning både online og på universitetet Fuldtid 18 måneder May 2018 Chile Santiago

Graduate Arkitektonisk Design Master i Bæredygtige kendte, håndtag og administrerer viden, baggrund og viden om miljøbelastning og energimæssige udfordringer i byggesektoren, i byområder og design af en bygning. Du kan bestemme, ved foreløbig analyse af lokale forhold, arkitektoniske design strategier og energibesparelser, evaluere deres præstationer gennem beregning energi værktøjer og simuleringer. Programmet giver den færdiguddannede en kritik af det globale billede af bæredygtighed, sideløbende at levere praktiske værktøjer, der skal anvendes i arkitektoniske projekter, som de studerende står over for i akademisk forskning eller professionelt syn. [+]

Graduate Arkitektonisk Design Master i Bæredygtige kendte, håndtag og administrerer viden, baggrund og viden om miljøbelastning og energimæssige udfordringer i byggesektoren, i byområder og design af en bygning. Du kan bestemme, ved foreløbig analyse af lokale forhold, arkitektoniske design strategier og energibesparelser, evaluere deres præstationer gennem beregning energi værktøjer og simuleringer. Programmet giver den færdiguddannede en kritik af det globale billede af bæredygtighed, sideløbende at levere praktiske værktøjer, der skal anvendes i arkitektoniske projekter, som de studerende står over for i akademisk forskning eller professionelt syn.

Fortsæt træningen giver specifikke undersøgelser nationalt eller internationalt, for akkrediteringer af raters og / eller energi certificeringsorganer, fordi selv om hver kræver sin certificering programspecifikke kurser, Magister leverer indledende og generelle begreber for at indtaste dem.... [-]


Masters I æstetik Popular Music

Undervisning både online og på universitetet Fuldtid 18 måneder May 2018 Chile Santiago

Graduate af Masters i Æstetik af Popular Music Universidad UNIACC er en professionel stand til at analysere og forskning, der involverer musik som et udtryk for kultur og et tegn på deres tid. Mød de teknologiske ressourcer, der leverer både produktion og formidling af musik at gøre, og links kendetegnende for stilarter og genrer, sociokulturelle fænomener, som de manifesterer æstetisk. [+]

Graduate af Masters i Æstetik af Popular Music Universidad UNIACC er en professionel stand til at analysere og forskning, der involverer musik som et udtryk for kultur og et tegn på deres tid. Mød de teknologiske ressourcer, der leverer både produktion og formidling af musik at gøre, og links kendetegnende for stilarter og genrer, sociokulturelle fænomener, som de manifesterer æstetisk. Hans uddannelse omfatter fænomenologiske principper for æstetik, samt elementer af skabelse og produktion af musik i en populær orientering, alle baseret på teoretisk viden, der kommer til udtryk gennem praksis. Det er en professionel, der identificerer den musikalske syntaks, projektering den konceptuelle sammenhæng, der tilskynder denne lyd udtryk. Det er et sted, hvorfra, der deltager i kollaborative arbejdsrelationer og være opmærksom på det proceduremæssige og holdningsmæssige engagement i at er implicado- steder, og planer formuleret musikalske projekter, deltager metakognition egne indtægter.... [-]


Videoer

360º Universidad UNIACC

Universidad UNIACC