Læs den officielle beskrivelse

EAFIT

EAFIT 50 års jubilæum fest i 2010 var en chance igen for at reflektere over det symbiotiske forhold mellem vores institution og udenfor fællesskabet.

Den virkelige verden relevans af vores universitetets programmer, kombineret med vores tætte bånd til den produktive sektor og fakulteter og personale, der er uddannet under de højeste kvalitetskrav, gøre vores universitet et rum, der giver direkte adgang til omverdenen, mens den på samme tid udstyre de studerende med viden, der legitimerer den menneskelige / etiske komponent og understøttes af de nye teknologier.

Eksisterende akademiske programmer på det tidspunkt ikke fuldt ud opfylde de forventninger, Antioquia erhvervsliv, og at utilfredsheden var katalysator for underskrivelsen af ​​charteret for Escuela de Administración y Finanzas (School of Administration og Finansministeriet, eller EAF) den 4. maj 1960 . Tre måneder senere, på Aug. 17 amerikanske professor Bernard J.
Hargadon Jr. begyndte at undervise en klasse på regnskabsprincipper, en del af Business Administration pensum, i et klasseværelse i downtown Medellín.

Fra disse ydmyge begyndelse, forskellige udviklinger senere opstod der ville omdanne institutionen til en af ​​Colombias førende akademiske centre. Den første ændring fandt sted i 1962, da Instituto Tecnológico (Institute of Technology) åbnede sine døre, og begyndte at tilbyde uddannelser i tekstil, industrielle og mekaniske teknologier og programmering af computere. Det var det øjeblik whentwo flere bogstaver (den I og T) blev tilføjet til EAF navn.

I 1963 flyttede EAFIT til sin nuværende campus, beliggende i La Aguacatala kvarter på Medellín sydside. Det er der, der har fundet sted institutionens vigtigste forandringer, herunder anerkendelse i 1971 som et universitet og annulleringen.
af de teknologiske programmer for at gøre plads til nye studieretninger. EAFIT sidst omfattede fire skoler: Management (1979), Engineering (1979), og humanistiske videnskaber (1997) og lov (1999). Universitetets femte skole blev åbnet i 2012: Økonomi og Finans.

I en anden stor udvikling, National Education ministeriet bevilget universitetet akkreditering som en høj kvalitet institution for første gang i 2003 og i 2010 udvidet, at anerkendelse for en periode på otte år.

I dag EAFIT er en cutting-edge universitet, der tilbyder 19 bacheloruddannelser, 3 doktorgrader, 21 kandidatuddannelser og mere end 60 graduate certifikat programmer, samt efteruddannelser, sprogkurser og meget mere. Institutionen har også satellit campusser i Bogotá, Pereira og Llanogrande (Rionegro).

Colombia hopper i udlandet - Asia Pacific fremad. Lær mere her: www.eafit.edu.co/medios/eleafitense/108/Paginas/colombia-al-otro-lado-del-charco-esta-asia-pacifico.aspx

Asiatisk uge 2017 - Læs mere om den 11. udgave af den asiatiske uge på EAFIT: www.eafit.edu.co/centros/asia-pacifico/semana-asia/Paginas/Semana_Asia_2017.aspx

Programmer undervist i:
  • Spanish (Colombia)

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Universidad EAFIT

MIB på Universidad EAFIT giver en unik international og multikulturel oplevelse til studerende fra forskellige samfundslag. ... [+]

Hvorfor vores MIB?

MIB på Universidad EAFIT giver en unik international og multikulturel oplevelse til studerende fra forskellige samfundslag.

Curriculum

MIBs integrerede kerneplan omfatter flere nøgleområder inden for international forretning: forskningsgrundlag og statistik, ledelsesmæssig og global økonomi, strategi, drift og kommunikation. Vores kurser bygger på og supplerer hinanden.

Vores fakultet bruger en række undervisningsmetoder til at udvikle nøglekapaciteter, der kræves i den stadigt voksende kompleksitet i den globale økonomi og internationale markeder som aktiv læring, gruppeprojekter og simuleringer.

Deltid MIB (4 semestre)

Studerende i vores regelmæssige deltids-MIB-program deltager i 4 semestre i forskellige kurser og aktiviteter, hvilket kræver cirka 24 timers tilstedeværelse i klasseværelset (også videokonference muligt) og 72 timer ved fjernundervisning pr. Måned (6 timer 18 timer om ugen).... [-]

Colombia Medellín
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk

Video Institucional-Universidad EAFIT

Location address
Universidad EAFIT
Main Campus

Medellín, Antioquia, CO
Location address
EAFIT Pereira
Carrera 19 #12-70 Megacentro Pinares

Pereira, Risaralda, CO
Location address
EAFIT Bogotá
Carrera 12 # 96-23, oficina 304

Bogotá, Bogota, CO