Fundación Universidad de América

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University Foundation of America

Historisk kontekst

Det er de mange års drømmer om bedre politiske, sociale og økonomiske virkelighed. Forhåbninger konvergere med den progressive og humanistiske ånd hvis indflydelse er José Celestino Mutis og hans team. Det er tidspunktet for oprettelsen af ​​den colombianske sammenslutning af universiteter, hvor enheden i viden og samarbejde mellem uddannelsesinstitutioner, er det ledende lys for de fælles mål for både elever og lærere. Og da universitetet er landets fremtid, må det blive portrætteret i hver af de studerende på alle tanke og social baggrund. Virkeligheden i Colombia er det vigtigste mål, ikke bare dette, der afgør en bestemt måde at undervise, men som et mål, det vil sige, som et punkt for ankomsten af ​​uddannelsen af ​​sind og ånd. I 1958 netop en universitetsreform er rejst for at opdatere og realisere de ønsker og paroler universitetet i Colombia. Bilateralt er universiteterne forpligtet til landet og staten erklærer bidragene fra alle former skal give højere læreanstalter. Universiteterne derefter tage en afgørende rolle i landets fremskridt, de er selvstændig og uafhængig og har ansvaret, fremtiden for Colombia. Det er en måde at give tilbage til det land enheden, ser bort bipartisanship og nationale opløsning. en model af universitet, at den studerende og tror på ham så opstår. Det er en tid med forandringer og reformer, der resulterer i fast American University og bevæger sig i retning af deres uddannelsesmæssige og sociale mål.

University Foundation of America

vores mission

American University mission er undervisningsopgaver, forske og gøre kollegium arbejde og uddannelsesmæssige opsøgende. Uddannelsesmæssigt, videnskabeligt og kulturelt arbejde fra University of America tjener og appellerer til respekt for den menneskelige værdighed, forsvaret af ansvarlig frihed, dyrkelsen af ​​åndelige værdier, til diktat videnskab og kultur og postulerer af kristne civilisation. fuldt træne de studerende i værdierne for personligt ansvar, faglig etik, samfundsfag og social solidaritet.

Vores vision

University of America aspirerer til at blive nationalt og internationalt anerkendt for sin vedholdende indsats i retning af kvalitet, fremme en afbalanceret uddannelse mellem akademisk ekspertise og den integrerede dannelsen af ​​den person, der tilbyder mulighed for at udvikle sig harmonisk hans intelligens, selskabelighed, etisk sans , æstetiske og fysiske balance; styrke den passende brug af teknologi og kommunikation i forbindelse med deres faglige udvikling med social ansvarlighed.

Det omfatter følgende tilsagn:

 • Styrke den institutionelle identitet, respekt for tradition og uddannelse i menneskelige værdier med etiske kriterier.
 • Konstant opdatering læseplaner; styrke forskning og dens forhold til miljøet.
 • Integrer kvalificerede lærere og støtte deres livslang læring.
 • Fremme en kultur af samarbejdet mellem forskellige organer gennem aftaler, akademisk mobilitet og ledelse, der kræver et andet sprog.
 • Fremme udviklingen af ​​teknologiske ressourcer, fremme den korrekte og permanente vedligeholdelse og udbygning af infrastrukturen.
University Foundation of America

vores mål

 • Bidrage til organisationen og udviklingen af ​​uddannelse i Colombia.
 • Give og fremme videregående uddannelser i de kategorier af bachelor, kandidat og efteruddannelse.
 • Serveres på andre måder og uddannelsesniveauer, som er et resultat af udviklingen af ​​videnskab, kultur, pædagogisk innovation og godkendt af loven.
 • Vække eleverne en reflekterende ånd, opnåelsen af ​​personlig autonomi inden for rammerne af den frie tanke, som tager hensyn til universalitet viden og de særlige kendetegn ved de eksisterende kulturelle former i landet.
 • fuldt træne de studerende i værdierne for personligt ansvar, faglig etik, samfundsfag og social solidaritet.
 • Fremme en alsidig uddannelse, der tilbyder de studerende alle midler at udvikle sig harmonisk hans intelligens, hans vilje, hans åndelige liv, selskabelighed, etisk og æstetisk sans og fysiske balance.
 • Pleje, at videregående uddannelse er udviklet inden for etiske kriterier, der sikrer respekt for menneskelige værdier og samfund.
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Spansk

Se Kandidatuddanninger » Se MBA »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Master

Kandidatgrad I Forvaltning Af Menneskelige Talent

på universitet Fuldtid 2 år January 2019 Colombia Bogotá

Master i Management of Human Talent henvender sig til fagfolk i de økonomiske og administrative videnskaber, teknik, humaniora og sociale, der arbejder i lederstillinger Human Resource, forvaltning af menneskelige Talent Consulting Human Resources Management og lederskab grupper, såsom ledere fra forskellige funktionelle områder af offentlige og private virksomheder og ledere, der ønsker at øge effektiviteten af ​​organisationen fra perspektivet af menneskelig styring. [+]

Begrundelse

"Virksomhederne er komplekse sociale systemer, der kræver klare mål, vejledning og retning. Virksomheder, der bringer om disse systemer ved at skabe det, vi kalder fordel gennem mennesker, det vil sige, evnen til at opnå en konkurrencemæssig fordel gennem folks strategier, vil positionere sig foran deres konkurrenter. " Ovenstående opgørelse vises i "Oprettelse Folk Fordel" til The Boston Consulting Group (BCG) og World Federation of Personnel Management Associations (WFPMA) gennemførte for at vejlede organisationer om, hvordan man møde udfordringerne i HR i hele verden.

I denne sammenhæng kandidatuddannelsen i Human Resource Management på University of America behandler de to væsentlige aspekter af problemet med større kompleksitet og større betydning overfor organisationer i globaliseringens tidsalder. I det første aspekt, indeholder programmet teoretiske og tekniske værktøjer til at bestemme, hvordan menneskelige talent management bliver intelligens, kreativitet og initiativ af de mennesker i organisationen, i en kvantificerbar strategisk fordel. I det andet aspekt af problemet, udvikle sig i de studerende mulighed for at oprette psykosociale forhold, der tillader arbejdere at få forpligte sig til at sætte deres talenter til succes for organisationen.... [-]


Maestría en Gerencia Integral de la Calidad y Productividad

på universitet Fuldtid 2 år January 2019 Colombia Bogotá

[+]

La Maestría og Gerencia Integral de la Calidad y Productividad de la Fundación Universidad de América, der er en del af samfundsøkonomiske samfund, er et kompromis med socialt og økonomisk ansvar, og det er vigtigt at sikre, at befolkningen og beskæftigelsen er en del af samfundet. fundamentación, que perman la formulación de planes estratégicos sostenibles, med base og implementering af de integrerede systemer, der er integreret med de kunder, der giver mulighed for at deltage i produktudviklingen og konkurrencedygtige organer.

Desarrollar habilidades para postular ideer creativas e innovadoras orientadas en un contexto reelle, para enfrente retos y así transformar organizaciones lineales en sistémicas y rentables, utilizando como herramienta principe las technologia de información comunicación, fomentando la cultura tecnológica Desarrollar habilidades para la dosón, el aseguramiento, la integración og la certificación de los sistemas de la pálica pública en Colombia og los sistemas integrados de gestión. Identificer, kompensere og analysere fænomener, socialt og politisk, der er en del af et billede, hvor man kan forstå begreber, teorier og modeller; Liderando y diseñando proyectos og entornos de diferentes niveles, proponiendo soluciones innovadoras. Identificerbare projekter og procedurer, der kræves for virkeliggørelsen af ​​økonomiske og finansielle omkostninger, og som giver mulighed for at diagnosticere situatio- nerne for den faktiske organisering og evaluering af virkningerne af de beslutninger, der er forbundet med en integreret del af organisationen, og organiseringen af ​​de ledende medarbejdere Desarrollar habilidades para identificere herramientas cualitativas y cuitativas de medición y mejora de la productividad,... [-]

Maestría Og Gæsterne Er Omgivet Af Et Konkurrencedygtigt Spil

på universitet Fuldtid 2 år January 2019 Colombia Bogotá

La Maestría og Gestión Ambiental para Competitividad de la Universidad de América, der giver mulighed for at losse kompetencerne, hvilket giver mulighed for at inddrage alle sektorer, og at de beslutninger, der er truffet, er ensbetydende med, at der er tale om variabler, ambienter, sociale og økonomiske bidrag. et la konkurrencedelt del negocio. [+]

Justificación

Con la Declaración de Rio de Janeiro (1992), La Cumbre del Milenio de las Naciones Unidas (2000) og La Cumbre de la Tierra de Johannesburgo (2002), der er sønner, der er samvittighedsberettigede implica una relación entre lo público y lo privado. Para estar a la altura de kompromisos, las empresas hablan ahora de Gestión Ambiental Ansvarlig, og la que incluyen sus principios y valores corporativos al interior y exterior de sus organizaciones, contribuyendo de manera voluntaria al mejoramiento sociale, ambiental en economico, que implica ir Det er helt sikkert nødvendigt, at du forpligter dig til at generere et konkurrencedygtigt produkt. Este nuevo reto en Gestión Ambiental exige contar conesionales forberedelser til deltagere activitée en nuevo campo de juego og el que la creatividad y la innovación tienes un papel importante para la toma de beslutninger estratégicas.... [-]


Videoer

Comercial de TV Universidad de América

Presentación Institucional Fundación Universidad de América

Kontakt
Besøgsadresse
Bogotá, Colombia
Campus de los Cerros: Avda Circunvalar No. 20-53 Tel: 57 1 3376680/Fax. 57 1 3362941
Posgrados: Calle 106 No. 19-18 Tel: 6580658

Bogotá, CO
Sociale medier