Læs den officielle beskrivelse

Grundlagt af Jesu Samfund i 1623 , er det et katolsk universitet, anerkendt af den colombianske regering, der har til formål at tjene det menneskelige samfund, især Colombia, der søger at etablere et mere civiliseret, mere uddannet og justere samfund, inspireret af evangeliets værdier.

Det fremmer en omfattende uddannelse af mennesker, menneskelige værdier, udvikling og overførsel af videnskab og kultur og bidrager til udvikling, vejledning, konstruktiv kritik og omdannelse af samfundet.

Det første universitet i Colombia med institutionel akkreditering

Undervisningsministeriet krediterede ved resolution nr. 1320 den 12. juni 2003 ved Pontificia Universidad Javeriana i en periode på otte år.

I beslutningen understreges det, at universitetet "har opnået tilstrækkelige kvalitetsniveauer, således at det i overensstemmelse med reglerne i sagen offentligt anerkendes denne kendsgerning gennem en formel institutionel akkreditering".

Mission

Javeriana University er en katolsk institution med videregående uddannelse, grundlagt og ledet af Jesu Samfund, forpligtet til uddannelsesprincipper og retningslinjer for den stiftende enhed.

Eksperter underviser, forskning og service excellence som land integreret regioner, globalt og tværfagligt perspektiv universitet, og foreslår:

  • den integrerede dannelse af mennesker, der skiller sig ud af deres menneskelige, etiske, akademiske, faglige og sociale ansvar af høj kvalitet
  • skabelse og udvikling af viden og kultur i et kritisk og innovativt perspektiv for at opnå et retfærdigt, bæredygtigt, inklusiv, demokratisk, medfølende og respektfuldt menneskeligt værdighedssamfund.

    Nr. 576 Universitetsstyrelse, 26. april 2013 Aftale ( Download Agreement )

Programmer undervist i:
  • Spanish (Colombia)
  • Spansk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Pontificia Universidad Javeriana

Kandidatuddannelsen i by- og regionalplanlægning er et kandidatuddannelsesprogram etableret i 1975 ved Det Tværfaglige Fakultet. Det er i øjeblikket en afdeling for Fakul ... [+]

Kandidatuddannelsen i by- og regionalplanlægning er et kandidatuddannelsesprogram etableret i 1975 ved Det Tværfaglige Fakultet. Det er i øjeblikket en afdeling for Fakultet for Arkitektur og Design, der er orienteret mod forskning og omfattende og tværfaglig uddannelse af fagfolk inden for analyse, forskning og intervention i processerne for by- og regionalplanlægning, arealplanlægning og design af byer og regioner i Colombia , for at bidrage til søgen efter løsninger på de nuværende problemer i vores samfund i overensstemmelse med retningslinjerne for Mission of the Pontificia Universidad Javeriana .

Generelle oplysningerKonference: Fredag fra 14:00 til 20:00 og lørdage fra kl. 07.00 til 13.00Undersøgelse Mode:Grad tildelt: Master i by- og regionalplanlægningAnslået varighed: Fire semestreStartår: 1975SNIES: 1033Kvalificeret registreringsafgørelse: 4647 af 7. maj 2012, gyldig til 7. maj 2019.Mesterens værdi: 11.172.000 / semester *Type uddannelse: PostgraduateSted hvor den tilbydes: Bogotá... [-]
Colombia Bogotá
Januar 2020
Spanish (Colombia)
Deltid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk