Pontificia Universidad Javeriana

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Grundlagt af Jesu Samfund i 1623 , er det et katolsk universitet, anerkendt af den colombianske regering, der har til formål at tjene det menneskelige samfund, især Colombia, der søger at etablere et mere civiliseret, mere uddannet og justere samfund, inspireret af evangeliets værdier.

Det fremmer en omfattende uddannelse af mennesker, menneskelige værdier, udvikling og overførsel af videnskab og kultur og bidrager til udvikling, vejledning, konstruktiv kritik og omdannelse af samfundet.

Det første universitet i Colombia med institutionel akkreditering

Undervisningsministeriet krediterede ved resolution nr. 1320 den 12. juni 2003 ved Pontificia Universidad Javeriana i en periode på otte år.

I beslutningen understreges det, at universitetet "har opnået tilstrækkelige kvalitetsniveauer, således at det i overensstemmelse med reglerne i sagen offentligt anerkendes denne kendsgerning gennem en formel institutionel akkreditering".

Mission

Javeriana University er en katolsk institution med videregående uddannelse, grundlagt og ledet af Jesu Samfund, forpligtet til uddannelsesprincipper og retningslinjer for den stiftende enhed.

Eksperter underviser, forskning og service excellence som land integreret regioner, globalt og tværfagligt perspektiv universitet, og foreslår:

  • den integrerede dannelse af mennesker, der skiller sig ud af deres menneskelige, etiske, akademiske, faglige og sociale ansvar af høj kvalitet
  • skabelse og udvikling af viden og kultur i et kritisk og innovativt perspektiv for at opnå et retfærdigt, bæredygtigt, inklusiv, demokratisk, medfølende og respektfuldt menneskeligt værdighedssamfund.

    Nr. 576 Universitetsstyrelse, 26. april 2013 Aftale ( Download Agreement )

Placeringer

Bogotá

Address
Carrera 7 No. 40 - 62
111321 Bogotá, Bogota, Colombia

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig