Universidad de La Sabana, Department of Foreign Languages and Cultures

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvem vi er?

Vi kører overførsel af viden på universitetet i La Sabana, der tager sigte på at bidrage til vækst og udvikling af de produktive sektorer i det colombianske samfund, at opnå en social indvirkning på det.

VISION

OTRI er det organ, der er ansvarlig for at fremme og fremsendelse til forskellige uddannelsesinstitutioner samfund, institutioner og virksomheder, de forskningsresultater ved universitetet i La Sabana; fungerer som en agent for viden, der fremmer forholdet mellem universitetet og virksomheden. Denne enhed søger en effektiv og rettidig deltagelse af universitetets samfund i forskellige udviklingsprojekter.

Vi fungerer som en strategisk partner, der giver solid vejledning, så virksomheder og institutioner til at bo i erhvervslivet, gennemførelse af strategier, optimering politikker, styrkelse af processer, innovere og skabe produkter og tjenester, der er på forkant med økonomien.

Universidad de La Sabana

Civil institution for videregående uddannelse. Med juridiske karakter af fundament privat Corporate Work apostolat af Opus Dei. Nonprofit eller for profit Med faglig karakter af kollegium

MISSION:

Søg, opleve, kommunikere og bevare sandheden, som et bidrag til udviklingen af ​​samfundet. Fremme den omfattende udvikling af alle medlemmer af universitetets samfund. Christian opfattelse af mennesket og verden. Fremme respekten for den transcendente værdighed af den menneskelige person. Fremme arbejdspræstation, service og levede som et middel til at opbygge en mere retfærdig, fredelig og medfølende samfund.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Spansk

Se Online Masters » Se Kursus »

Videoer

Universidad de la Sabana Vívela

Kontakt
Besøgsadresse
Campus del Puente del Común, Km. 7, Autopista Norte de Bogotá
Chía, Cundinamarca, 53753 CO