Universidad EAN

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Universitetet

På Universidad EAN fremmer vi bæredygtigt iværksætteri, idet ledelse og innovation betragtes som grundlæggende elementer i generationen af menneskeliv.

Vi er opmærksomme på de umiddelbare og langsigtede virkninger af vores handlinger. Derfor glæder vi os over målene for bæredygtig udvikling og social udvikling fremmet af UNESCO og defineret af Brundtland-kommissionen i 1987, hvis anvendelsesområde er syntetiseret i "for at imødekomme nutidens behov uden bringe fremtidige generations evne til at opfylde deres egne behov i fare. "

mission

Universidad EAN har som mission at bidrage til den integrerede dannelse af mennesker og til at stimulere deres iværksætterånd, således at deres handling bidrager til befolkningens økonomiske og sociale udvikling.

udsigt

I 2027 vil Universidad EAN være et benchmark inden for uddannelse og forskning inden for bæredygtigt iværksætteri gennem en innovativ videnoverførsel.

Kvalitetspolitik

I overensstemmelse med sin mission og vision og inden for rammerne af det institutionelle uddannelsesprojekt (PEI) sikrer Universidad EAN høje kvalitetsstandarder og løbende forbedringer i alle sine processer og ydelser, foregribe behovet og opfylde forventningerne hos de forskellige grupper af interesse.

Højere formål

Universidad EAN erklærer at være en akademisk institution, hvis overordnede formål er at bidrage til integraldannelsen og det bæredygtige iværksætteri under hensyntagen til undersøgelsen, lederskabet og innovationsgrundlaget i generationen af overflod for menneskeheden.

Højkvalitets institutionel akkreditering

Den 29. december 2017 fornyede Undervisningsministeriet ved resolution nr. 29499 af 2017 den højkvalitets institutionelle akkreditering til Universidad EAN . Ligesom i 2013 modtog institutionen denne støtte i en periode på fire år.

Dette er en milepæl i den løbende institutionelle forbedring, som afspejler universitetets roeping for at opretholde et højt niveau af kvalitet i sine processer og uddannelsestjenester til gavn for enkeltpersoner, familier og organisationer, der stræber efter en bæredygtig global uddannelse, for den integrerede ydeevne Overlegen og passende viden nyttig til dens udvikling.

Fordele ved institutionel akkreditering i høj kvalitet

Denne støtte fra Undervisningsministeriet tillader:

  • Fremme forbedringen af kvaliteten af videregående uddannelse i Colombia.
  • Bidrage til forbedringen af det colombianske videregående uddannelsessystem og de institutioner, der integrerer det, for at bidrage til økonomisk, social, kulturel, teknologisk og miljømæssig udvikling. Derudover til konsolidering af social integration og fred i landet.
  • Opmuntre til selvregulering, selvvurdering og løbende forbedring af videregående uddannelsesinstitutioner og -programmer med henblik på at opnå høje kvalitetsniveauer.
  • At fremme uddannelsesinstitutionernes egnethed og soliditet.
  • Opmuntre akademikere, i det omfang det viser troværdigheden af deres arbejde og fremmer anerkendelsen af deres resultater.
  • At fremme den nationale og internationale anerkendelse af akademiske programmer og forskning og projektionsaktiviteter.
  • Få anerkendelse fra internationale organisationer, højere læreanstalter i udlandet og eksterne kvalitetssikringssystemer.
  • Opmuntre til opbygning og konsolidering af akademiske og videnskabelige samfund.
  • Fremme god forvaltningspraksis i højere læreanstalter.
  • At favorisere homologering og validering af akademiske grader samt at lette ruten for internationale certificeringer.

Kilde: CESU-aftale nr. 03 af 2017.

Bæredygtigt iværksætteri

Universidad EAN , leder i Colombia i emnet iværksætteri siden grundlæggelsen i 1967, har arbejdet i nogle år for at konsolidere sig som en model og reference i spørgsmålet om bæredygtighed i videregående uddannelser i landet.

Bevis for dette er initiativer som inkorporering af dette afgørende spørgsmål ud fra sit miljømæssige, økonomiske og sociale perspektiv på tværs af vejen i sit faglige tilbud og i specialiserede stole som den, der tilbydes af verdenseksperten Bernardo Kliksberg; Udviklingen af El Nogal Building, herunder elementer i bioarkitektur og vandrecirkulation, implementering af programmer, der fremmer alternative transportmidler som PedalEando a la U og vognfordeling; og opførelsen af Urban Canopy i El Nogal Building med bl.a. dets æstetiske, økologiske og naturlige bidrag.

På grund af disse og mange andre fremskridt begyndte arbejdet med at formalisere dette aftryk i slutningen af det foregående år i det strategiske initiativ til at "indarbejde fokus på bæredygtighed", som er en del af 2020-planen og således integrere det på en reel måde tilskrive den akademiske, forskning, udvidelse og sociale projektion og drift af Universidad EAN .

Et fremtræden af dette initiativ fandt sted den 18. februar 2016, da Universidad EAN generalsekretær godkendte institutionens nye generelle politik, der er indeholdt i aftale nr. 013.

Baseret på værker, der tidligere er udviklet af forskellige institutioner og aktører i institutionen, og støttet af ECOS Think Tank, samt medlemmer af General Chamber, Superior Council og Senior Management of University, de retningslinjer, der vil markere horisonten af institutionens arbejde på denne front. Iværksætteri, der nu er udstyret med attributter, der er relevante for det 21. århundrede, er kernen i undervisningen, forskningen og den sociale projektion, som fastlagt i artikel 1 i ovennævnte aftale (nr. 013 af 2016):

" Universidad EAN erklærer at være en institution, hvis overordnede formål er at bidrage til uddannelse af bæredygtigt iværksætteri, i betragtning af ledelse og innovation, grundlæggende elementer i generationen af overflod for menneskeheden."

Nu er opgaven med at gøre denne politik fortsat at gennemsyre institutionens missionære og støtteaktiviteter med støtte fra lærere fra hver af universitetets fakulteter samt koordineret arbejde med Forsknings- og vidensstyringsafdelingen , Vicerrectoría for Udvidelse og Social Projektion og i det hele taget hele Universitetssamfundet i EAN.

Placeringer

Bogotá

Address
Carrera 12,7898
110221 Bogotá, Bogota, Colombia

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig