Universidad Santo Tomas

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Introduktion

Universidad Santo Tomás er en non-profit katolsk videregående uddannelsesinstitution. Universitetet er til stede i fem byer i landet med campusser i Bogota, Bucaramanga, Medellin, Tunja og Villavicencio, samt 23 centre for universitetsassistance, der understøtter fjernundervisning i hele landet.

Vores mission og vision

Institutionel mission

Missionen til Universidad Santo Tomás er inspireret af den kristne humanistiske tro på Saint Thomas Aquinas. Det består i at fremme en omfattende uddannelse af mennesker inden for videregående uddannelse gennem læringsaktiviteter og processer, forskning og sociale konsekvenser. Det ovennævnte for at eleverne skal reagere på en etisk, kreativ og kritisk måde i forhold til menneskets aktuelle krav og bidrage med løsninger på de problemer og behov, som samfundet og landet står overfor.

Institutionelle Vision

I 2027 vil Universidad Santo Tomás fra Colombia være en international reference for fremragende multikampus uddannelse kvalitet. Det vil blive anerkendt for den effektive og systemiske artikulering af dens materielle funktioner såvel som for at være en drivkraft for menneskelig forfremmelse og ansvarlig social forandring i et bæredygtigt miljø for retfærdighed og fred i søgen efter det fælles gode.

Om vores historie

Universidad Santo Tomás var den første universitetsklover i Colombia, grundlagt den 13. juni 1580 under pave Gregorius XIII's pontifikat. I 1608 blev Santo Tomás School grundlagt, som efterfølgende fusionerede med Universidad de Estudios Generales (General Studies University). Colegio- Universidad Santo Tomás blev derefter grundlagt, senere kaldet Universidad Tomística (Thomistiske Universitet).

I næsten tre århundreder var universitetet en endeløs kilde til tænkning og kultur, der uddannede et vigtigt antal neogranadinos (borgerne af viceroyalty Nueva Granada). Blandt de fremtrædende kandidater er Andrés Rosillo (filosofi, teologi og bibelsk canoneksamen), Camilo Torres (forfatter til den berømte Memorial de Agravios - Grievance memorial), Francisco José de Caldas (Canon-kandidat), Francisco de Paula Santander (filosofi og juridik) , og Atanasio Girardot (Canons kandidat).

I 1975 var Universidad Santo Tomás en af ​​pionererne i at tilbyde fjernundervisningsprogrammer, der dannede et stort antal fagfolk fra forskellige regioner i landet. I 1996 blev campus i Tunja etableret; næste år blev campus i Medellin åbnet, og i 2007 var det in-situ tilbud om ansigt til ansigt programmer åbent i Villavicencio.

Multi-campus High-Quality University

Universidad Santo Tomás er en del af en udvalgt gruppe colombianske videregående uddannelsesinstitutioner, der er blevet tildelt den colombianske undervisningsministeriets institutionelle akkreditering på grund af de høje niveauer af sine akademiske programmer og tjenester, der tilbydes studerende, professorer, og administrativt personale.

I den konstante søgen efter kvalitet og løbende forbedring har institutionen akkrediterede bacheloruddannelser på alle sine campusser landsdækkende.

For Universidad Santo Tomás betyder denne akkreditering en anerkendelse af den langt dyrkede oplevelse; en vellykket ledelse et fælles arbejde et forsøg på konstant forbedring et usædvanligt menneskeligt hold og en missionær vil tjene landet og blive et kvalitetsuniversitet med humanistiske og kristne kriterier og et dybt forankret kald om service og forandring af virkeligheden.

Akademiske programmer

77 bachelorprogrammer og 111 kandidatuddannelser

Universidad Santo Tomás tilbyder en bred vifte af bachelor-og kandidatuddannelser inden for:

  • Økonomi, ledelse og regnskab
  • Juridisk og Politisk Videnskab
  • Ingeniør, Arkitektur og Urbanisme
  • Sundhedsvidenskab
  • Samfundsvidenskab
  • Filosofi og teologi

På alle sine campusser søger Universidad Santo Tomás at udvikle en forskningskultur, der er beregnet til både den institutionelle og eksterne sammenhæng, og skaber et integreret forskningsmiljø gennem grupper, hotbeds og netværk, som svarer til behovene hos viden og dets anvendelse.

Universidad Santo Tomás forskningskultur ligger i et dynamisk felt, der går ud over det institutionelle og tæller med nye pædagogik og sigter mod en større udvidelse og dækning inden for rammerne af akademisk kvalitet.

Universidad Santo Tomás sigter mod:

  • Konsolidere, fremme og udvikle forskning i forskellige linjer, fra tværfaglige og tværfaglige perspektiver formuleret til undervisning og sociale konsekvenser.
  • Fremme af forskning på videnskabeligt niveau og inden for videnskabens diskussion.
  • Forvaltning af projekter relateret til videndeling, intellektuel produktion og publikationer.

Alumni

At studere hos Universidad Santo Tomás gør det muligt for fremtidige fagfolk at udvikle arbejdskompetencer for at omdanne samfundet fra udøvelsen af ​​deres erhverv inden for de forskellige produktive sektorer i den nationale og globale sammenhæng med højt niveau af kvalitet og lederskab, der ikke kun giver dem mulighed for at blive anvendt straks efter graduering, men også at konsolidere deres forretningsideer for at blive solide virksomheder, der bidrager til udviklingen af ​​landet og deres egne livsprojekter.

I øjeblikket har institutionen mere end 132.047 fagfolk i landet og i verden, uddannet som borgere engageret i samfundets vækst, som forbedrer kvaliteten af ​​deres uddannelse i rum for dialog og permanent opdatering. Når de studerer fra et universitet, der har højkvalitetsakkreditering, er fagfolk i stand til at indhente grundlæggende handlinger, som direkte påvirker den daglige opbygning af de forskellige realiteter, der finder sted i vores globaliserede verden.

Placeringer

Bogotá

Address
Cra. 9 No 51 - 11 Bogotá, Colombia
Bogotá, Bogota, Colombia

Programmer

Denne skole tilbyder også: